Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

Dayınız hödük olabilir ama eşim değildir.
Örneklerinizle birlikte mutlu olun ama konuma yorum yapmayın lütfen..

objektif olarak baktığımda,eşinizin bu sözünden sonra daha da emin oldum...adam sizin onun işiniz karıştığınızı düşünüyoru ve serbest olmak istiyor bence..ona geçen hafta yaşananları unuttun mu demek yerine,canım endişe ediyorum,gittiğinde merak ediyorum,ya sana bişey olursa diye korkuyorum diyin..bence onu tenkit ettiğinizi düşnmeyecek onun için endişe ettiğinizi düşünecektir..
oğlum 3,5 yaşında aynı tepkileri veriyor inanın:) yapma dedikçe bana karışma der,hayır dedikçe inatlaşır..
üstüne düşerseniz size haber vermeden gider..
bence en büyük taktiğiniz,onun düşüncesiymiş ,kendi karar vermiş gibi yaptırmak..sonuç istediğinize ulaşacaksınız...sadece faarklı bri yolla...
ben pazarlama satış uzmanıyım,müşterileri bile idare etmek böyle birşey..satmak istediğin malı,onu istediğiymiş gibi sunmak

Mesela canım biraz daha açsan..

Dayınız hödük olabilir ama eşim değildir.
Örneklerinizle birlikte mutlu olun ama konuma yorum yapmayın lütfen..

Niye bu kadar alıngan davrandınız anlamadım?

Eşinize hödük demedim ben, sadece daha kötü durumda olan birini anlattım ve lafla anlamıyorlarsa mecburen başka yöntemler denemek zorunda olduğunuzu söyledim.

hahahha çok güldüm cidden..tartışmak bile gereksiz bu yorumu sadece 1 cümleye koptum:
"calismaktan canı çıkan adama kalk çamaşırları kirli sepetine at diyecek kadar vicdansiz olmayı gerektirmiyor. " kirli sepetine at demek vicdansızlık mı sanki kalk mantı aç demişsin gibi

Olur mu yahu ki bilir kaç kalori yakıyor kirli sepetine çamaşır atarken

Kadınlar erkeklere hizmet etmek için evlenmiyorlar, kadın da çalışıyor erkek de. İkisi de çalışıyorsa neden ev işleri kadının sorumluluğunda sadece?

Yok akademik camiaanin içindeyim yok okunacak 500 kağıt varmış. O zaman buraya yazma ve git ilk önce sınav kâğıtlarını oku. Sonra azcık yemek ye dinlen ondan sonra eşinin kirlilerini topla sepete at. Hadi güzel ablacim. Senin işin yine kolay. Ben hem ogrenciyim zor bir bölümde hem de ev hanimiyim. Hem sınavlar hem ev işi anlayacağın. Gel bak evime her şey jilet gibi çok şükür. Ama tabi maharet önemli gerçekten de. Ben sana insanca cevap verdim sen kalkmış kukruyorsun. Seni akademik camiaya alanın. .........
Neyse hadi daha da cevap vermeyeceğim. ..
Ne sınav kagidi okuyabiliyorsun ne ev işi yapabiliyorsun ya siz hiçbir işe yaramiyorsunuz farkında mısınız? ..
Kocaniza aciyorummmmm...
Bi de kalkmış size örnek olarak dayısıni gösterene sırf hoduk lafından kukruyorsunuz
Kukrmeyi alışkanlık yapmissiniz. Adam da bitmiş yahu

Son düzenleyen: Moderatör:

Tarzından nasıl bir hanım olduğun belli.
Mahalle kavgalarına hiç alışık değilim ve sevmem.
Lütfen konumdan uzak durup evini temizlemeye devam eder misin?
Zira bir süre forumdan ayrı kalabilirsin.

Mesela canım biraz daha açsan..

şu an işyerindeyim de hemen cevap yazamıyorum kusura bakmayın..
erkeklerle açıkça konuşunca,özgürlükleri kısıtlandı sanıyor,kendi kararını vermek istiyorlar..o yüzden açıkça konuşup anlatığp önüne koymak işe yaramıyor tam tersi inatlaşıyorlar..

mesela eşim bi kere halısahaya gidicem dedi;gitme dedim sen alışkın değilsin sakatlanırsın..yok dedi benim hakkım yok mu,spor yapıcam karışma falan.gitti...dizi sakalnamış 2 ay yattı evde..1 sene kadar sonra yine gidicem dedi..dedim ki: aşkım bak tabii ki git ben de spor yapmanı isterim ancak,saktlanınca ne kadar zorluk "çektin" (halnbuki en çok sıkıntıyı kparisi ben çektim),evde yattın,beraber vakit geçiremedik..sana bişey olursa diye ço korkuyorum..ama yine de en bilrsin...
sonuç bi daha gitmedi...
balığa gitmek için mesela bu yolu deneyin.son seferi hatırla denize düşüyosun derseniz,beceriksizliğini yüzüne vurmuş oluyorsunuz..halbuki bvbu yolla söylerseniz,kendi karar vermiş oluyor..
çok ps,kolojik çözümleme gibi oldu ama :)

Benim kocamda pantolonu yere sıyırır, bacaklarını yerdeki yığından kurtarır.. o pantolon yerde yığın halinde kalır, üstüne basar içeri gelir -Dİ-
bigün sıyırdı bastı geçti,
arkasından bende basıp geçtim, tabletini aldı yatak odasına geri geldi,
bende arkasından geldim, bastım geçtim, nevresim değiştiricektim, basıp alıyorum, basıp çıkarıyorum, hepsini pantolonu çiğneye çiğneye yaptım
''ama ben onu yarında giycem'' dedi Paşamm,
Ama bidaha hiç giymeyecekmiş gibi çıkarma ozaman dedim..
o gün bugündür, pantolon gömlek, çıkarılır itinayla askıya asılır
affetmem çiğnerim

siz bir de bunca yüke rağmen çocuk yapar ve MÜKEMMEL ANNE MÜKEMMEL EV KADINI MÜKEMMEL EŞ olursunuz..herkes sizin kadar defosuz değil..
yazık bizler defolyuzu sizin yağtıklarınızı yapamıyorum,mazur görün artık..

bu kadar mı benzerlık olur yaa....
bır an bızı tarıf edıyor herhalde dedım...
bızde 5 yıllık evlıyız,yemınle soyluyorum yapmadımı yapmıyor adam ne yapsamda o alıskanlıgı kazandıramıyorum...
mesala benım esım 5 yıldır dısını fırcaladımı macunun kapagını tekrar takmaz ve kurur...yapma dıyorum yeter dıyorum ama yok anacım ne yapsmada olmuyor...artık bır kac kere gzını acık buldugum traş köpüklerini diş macunlarını çöpe attım ama yok yok bır ıkı kez ders aldı ama sonra yıne eskı...
dolap kapaklarını acık bırakmalar falan...
normal zamada ev işlerine yorgun degılse yardım eder ama bu umursamazlıklarda sınır bozucu...
ama şu denize düşdükten sonra cepleri dolu bır sekilde balik tutmaya gitmesıde bıraz farklı olmus...
benimki onu yapmazdı bak...
uygulayacagın herhangı bır taktık en fazla bır kac kez yola getırır sonrası yıne aynı bence...
yapacak bır sey yok sekerım bu adamlar boyle yanı....
sabır dıcez....

Tarzından nasıl bir hanım olduğun belli.
Mahalle kavgalarına hiç alışık değilim ve sevmem.
Lütfen konumdan uzak durup evini temizlemeye devam eder misin?
Zira bir süre forumdan ayrı kalabilirsin.

Hımm gel benim mahalleme.. Türkiyenin önde gelen sayılı kisileriyle aynı binayı paylaşıyorum.. hem sen millete kukruyorsun hem de bana mahalle ağzı diyorsun. Yanlış cevap... ayna baksanız görürsünüz.
Siz o mahalle ağzını eşinize gosteriyorsunuz, dışarıya göstermeseniz ne olur. Çok şükür evim temiz. Akilliyim yani. Bugünün işini yarına bırakma huyum yok. Kirlenen anında temizlenir utulenir, bu planı biliyorum. O yüzden rahatça oturuyorum yerimde.
Öğrencilerin hakkına girme de kalk sınav kâğıtlarını oku.....
Hadi byeee

Demek ki erkekler daha vicdansız
Kadınlar hem işte hem evde çalıştığına göre

Olmuyorsa olmuyordur arkaşlar yapı meselesi bazen kabullenmek lazım.Benimkinin çıkardığnı alıp kirliye o gün atmazsam ertesi ve sonraki iki gün içinde o kıyafeti giyme ihtimali var. ve ütülemezsemde hiç umursamaz ütüsüz ütüsüz giyer gider.bazen ütülülerin yanında ütüsüzler asılı olur. Ben ondan önce çıkıyorum akşam bakıyorum ütüsüz giymiş ,çıldırıyorum. Neden bunu giydin diyorum .Ne biliyim sabah ayarlasaydın diyor. Sabah zaten ondan önce çıkıyorum bide kalkıp onun ne giyeceğini ayarlıyorum.. Böyle bi model yapacak bişey yok.

Evet olurum tabiki de.. Hatta ben nerdeyse her hafta 20 kişilik bir grup evimde agirlayip tek başıma onlara yetiyorum. Çok şükür o yüzden hep benim gibiler kazanıyor. .
Selametle.....

madem rahatsız değil bırakın ütüsüz giysin.1-2 derken kendisi mutlaka rahatsız oalcaktır..olmazsa da kendi bilir..öyle değil mi? bence siz hazırlayın diye yapıyor zaten böyle,rahatsoız olduğunuzu bildiği için...

İşte ben ayaklarımın üzerinde durduğum için kendim temizlemiyorum,bir hanıma rica ediyorum,o temizliyor.
Sizi şikayet ettim. Sanırım bir süre görüşemeyeceğiz.
Ancak biraz daha vaktiniz varsa bize çirkinleşme sınırlarınızı gösterebilirsiniz.
Türkiyenin sayılı kimseleriyle aynı mekanda yaşayan bayan,hakkı hukuku inanın çok iyi bilirim.
Mesela bu yazdıklarınızdan dolayı ben size hakkımı helal etmiyorum
Cennetin kapısında ben "helal ettim" diyene kadar da giremeyeceksiniz.

Evet olurum tabiki de.. Hatta ben nerdeyse her hafta 20 kişilik bir grup evimde agirlayip tek başıma onlara yetiyorum. Çok şükür o yüzden hep benim gibiler kazanıyor. .
Selametle.....

ayyy daha 7 aylık evliymişsiniz ben de onu görmeden konuştum..neyse o 7 ay ,4-5 yıl olsun da konuşalım isterseniz..
yeni evlisiniz,evin işine ,derslerinize,kocacığııza herbişeye yetişiyorsunuz..bhhaaaaa bir de çok elit insanlarla aynı binada oturuyorsunuz,sanırım siz de onlardan birisiniz:)
hele biraz biraz geçsin de konuşalımne kadra mükemmel olduğunuzu...
ayrıca 20 kişişlik gurup ağırlamayı yapıyosunuz diye madalya mı taktılrar kurdela mı,zira çekirge arkadşımız da yapıyor onu her h.sonu neredeyse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…