Eşime içimi döktüm

Kim sana nasıl davranıyorsa sende onlara öyle davran görme duyma yok say onları eşine de dediysen biliyor artık anlıyorsa ne ala anlamıyorsa da asla yüz yüze gelme onlarla
Sık görüşmüyoruz zaten veya akşamları eşimle gidersek veya onlar eşiyle akşamları gelirlerse. Ama dediğiniz gibi yapıcam artık.

ne kaynanalar var Allah kahretsin yaaa...nasil bir vicdan yaaa.siz haksiz olsanizda ağırlığıyla efendiligiyle sizinle iletisimde olmali ama nerdeee...

üzülmeyin hiç eşiniz en azından yapıcı konuşmuş..birde uste çıkıp abartma haksızsın deseydidaha aci olurdu.aksine onlarin yaninda şen şakrak olun esinine ilgili sevgili olun..olmasaniz bile öyleymiş gibi davranin bence ve bunu bilinçaltınıza yerlestirin yani sözde öyle yapmayin bu sefer icinize atip hasta olursunuz Allah korusun.. Allah yardımcınız olsun
İşte ben öyle der diye bu zamana kadar ona hiçbir şey anlatmadım. Ama birikti artık bende patlak verdim. Teşekkür ederim allah razı olsun.

Eşinizin de suçu var bu olayda, görümcelerin sizi kabullenmesi için bir şey yapmamış, erkek dediğin elini masaya vurmalı, sizi seviyorsa yapamayacağı şey yok bence, bir orta yol bulunur en kötü ihtimal. Sizi huzursuz eden, eşinizi de etmeli demi, yoksa nasıl neden evlendiniz, görümcelerin nazını çekmek için mi ?
Onlar öyle sinsi ki eşimin yanında bana çok farklı davrandılar. Bende eşimin yanında iyiler eşimi inandıramazsam diye çekindim hep. Ama iyi oldu böyle

Canm soyle yap esın gorus gıt gel deyınce mırın kırın etmeden dırek dıyorsun ben kımseyle gorusmek ıstemıyorum aılenle gorusursekte beraber gıderız onun dısında gıtmem. Bana bır daha asla bu konuyu acma esın olmadanda gıtme esın olmadnda evıne davet etme bırısana laf getırsede asla ve asla onaylama he de gec sendende alır ona goturur. Evlılıkte ılk yıl olur zaten ılk yıldan sonra evlılık oturuyor. Esının aılesıne bısey yaparsa dıllendırme hemen ben cok gordum esım gorumlerımın annesın babasının faturasını cok yatırmıs hep okudum sustum yerı gelınce soyledım gorur gormez tepkı verme yenı evlısın goze batar. Gorumcelere de bırsey yapamazsn az gorusmen lazm esın olmadan yanyana gelme zaten mıllet toplu oturmaya cagırsada sen gıtme
Aynen öyle çok teşekkür ederim

Eşinle mutlu ol onlar çağırmasa senden ne eksilcek gidip de kafanı şişircen madem seni istemiyorlar istenmediğin yere gitme zaten. Bu sefer eşin ve sende mutsuz olursun. Sen ne kadar duyarsan eşine onu yansıtırsın bırak kafan rahat olsun. Sen mutlu oldukça onlar daha çok çatlasın

İşte sana mesafe koymak için fırsat.Bi daha cagirdiklarinda da gitme.Siz nasıl canınızın istediği yere çağırıp istemediği yere cagirmiyorsaniz bende canım isterse gelirim istemezse gelmem de kestir at.Kimse ile samimi olmak zorunda değilsin.Onlar seni disliyorsa sende onları yok say.Bu kadar basit.Kendini ezdirme kimseye.

Back
X