- 20 Ocak 2016
- 2.322
- 4.734
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Evet beni de en çok şüpheye düşüren kısım burası zatenGerçekten tacize uğrayanlar bile korkuyor dava sürecinden. Kız ortada hiçbir şey yoksa iftira ile böyle bir yola başvurmaz kolay kolay diye düşünüyorum...
Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledibu olduğuna göre kız doğru söylüyor. olmayan şeyi kanıt diye nasıl sunsun.
bunu da kimse yapmaz akıl işi değil.
Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledi
Evet yani eşime mahkemeye geleceğim ona göre gizlediğin bir şey varsa şimdi söyle yoksa orda öğrenirsem açıklama şansın bile olmayacak dedim ama kendinden çok emin. Huzurumuz kaçmasın diye söylememiş öyle diyorEsin neden ilk olay oldugunda sana söylememiş.
Manyak kızlar da az değil hemen esin suclu diyemeyiz. Ekran görüntüleri var diyor o zaman yazışmaları mahkeme görüyor. Yani en dogru karari mahkeme verecek. Biraz nefesini tutup beklemen gerek.
Sizin adresi kiz degil mahkeme bulur. Ama karsilikli adresleri öğrendiniz artik.
Benim için önemli değil ancak mahkemebunu kabul etmiyorsa bu delillerin gerçek dışı olma ihtimalinden midir acaba diye düşündüm yani bu görüntülerden sahte delil oluşturulabiliyor mu acabakabul edilsin veya edilmesin önemli mi ortada tehdit ve şantaj mesajı varsa?
Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledi
Benim için önemli değil ancak mahkemebunu kabul etmiyorsa bu delillerin gerçek dışı olma ihtimalinden midir acaba diye düşündüm yani bu görüntülerden sahte delil oluşturulabiliyor mu acaba
Şu an o konumdayız zaten şüphe beni iki günde bitirdi aylarca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum kıza ulaşıp bir de ondan duymak istiyorum ama nasıl önce avukatın ulaşmasını beklemeli galibaMahkemede delil kabul edilmemesi başka, var olmaları başka...
yerinizde olsam ilk dava görülene kadar eşimle ev arkadaşı olarak kalmaya çalışırdım. Odaları ayırır, mümkün mertebe mesafeli kalırdım.
Ortada bir şüphe var artık. En azından netleşene kadar size zaman tanımış olur.
He ben suçsuzum bana bu muameleyi yapıyorsun vs diye de konuşursa, saklamasaymış celp gelene kadar.
İnsan böylesine bir şeyi eşinden saklar mı?
Şu an o konumdayız zaten şüphe beni iki günde bitirdi aylarca nasıl bekleyeceğim bilmiyorum kıza ulaşıp bir de ondan duymak istiyorum ama nasıl önce avukatın ulaşmasını beklemeli galiba
Benim için önemli değil ancak mahkemebunu kabul etmiyorsa bu delillerin gerçek dışı olma ihtimalinden midir acaba diye düşündüm yani bu görüntülerden sahte delil oluşturulabiliyor mu acaba
Yani ben bu adamın bunca yıl en ufak bi hareketini yakalamadım telefonlarımız hep birbirimizin elinde gezer eğer bu iş gerçekse eşim oskarlık bir adamValla bizim isyerine gelen stajer kızlar bazen a normal oluyor. Bir liseli stajeri yanima vermislerdi. Ilk yanima geldigi dakika canim nerede uyuyabilirim ben dedi. Bende simdi rahatsizsan basini masaya dayiyarak uyubilirsin ama isyerinde bu şekilde davranilmaz demistim. Cikarken de ben gec gelecegim haberin olsun dedi. Diger gun de hakketten gec geldi. Bende uyardim bak tatlim boyle ters davranarak hicbirseyi cozemezsin, buraya isyerinde nasil davranmayi ogrenmeye geliyorsun .
Vay efendim kiz basladi bagirmaya. Bana hakaret edemezsin. Beni aşağılamazsın. Hem agliyor hem kendini yerlere atiyor. Ben şok. Neyseki benim naif oldugumu biliyordu ki insanlar inanmadilar. Erkek arkadaslar kizdan uzak durdu bize de iftira atar diye. Diger gun ayni sekilde baska biriyle kavga etti de baska kuruma gonderildi kiz. Sonra ben ve diger arkadasi . Yaninda getirdigi bir erkeğe gösteriyordu ogle arasinda korkutma amaciyla sanirim. Allah korusub kafasi kirik insan da cok
Açmak istediğini söyledi eşim avukat ben önce bi kıza ulaşmaya çalışayım konuşayım ona göre hareket ederiz dedibirde 15 gün muhattap olduğunuz bir insan niye böyle dalaverelere girsin ki?
deli olmalı. eşiniz karşı şikayette bulundu mu iftira davası için? ben olsam öyle yapardım suçum yoksa. bulunduysa akli melekelerinin tespiti içinde talepte bulunsun.
Açmak istediğini söyledi eşim avukat ben önce bi kıza ulaşmaya çalışayım konuşayım ona göre hareket ederiz dedi
Yani ben bu adamın bunca yıl en ufak bi hareketini yakalamadım telefonlarımız hep birbirimizin elinde gezer eğer bu iş gerçekse eşim oskarlık bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?