- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Evet yazıyor küfürlü kısımlar var noktalanmış bir kaçı yalnız birinde de işte ailene söylicem git kaşarlığıno başka yerde yap tarzı bi şey yazıyorOlay kan dondurucu
Gelen kâğıtta mesaj içerikleri yazıyor mu?
Eğer doğruysa boşanırken donuna kadar alırsın.
Eğer eşine iftira atılıyorsa eşin kadına karşı dava açsın.
Şu an hala olayın şokundayım avukat falan araştıracak durumda değilim tek derdim önce şu işin tüm detayını bilmekKimse ama hiç kimse heleki bir kız çocuğu gerçekten korkmadığı sürede evli barklı adamı dava etmez. Sonuçta burası Türkiye, adam evli bile olsa elinin kiri oluyor toplumun gözünde. Kız bu şekilde bir mücadeleye giydiyse bence doğruyu söylüyor. Kıza deli, psikopat gibi yakıştırmalar yapmak ve gerçeklerden kaçmak şuan için içinizi rahatlata bilir ancak ilk olarak , böyle bir manyak ile muhattap olan eşiniz nasıl olurda olaylar olduğunda size anlatmaz. Yuvanın huzuru bozulmasın yalanını geçiniz.. benim başıma böyle bir olay gelse eve girdiğim an karıma anlatırım. Bakın ben size hissettiğimi söyleyim, eşiniz bu kızı nasıl korkuttuysa kız ailesine anlatıp polise savcıya kadar gitmiş. Dava açmış. Stajyer diyorsunuz , demekki yaşı küçük bir kız çocuğu. Yerinizde olsam ne yapardım? Vallahi ben boşanma hazırlıklarına başlarım ama ona sezdirmem. Zaten bu davada kız doğruyu söylüyorsa , bu davayı kullanarak eşinizin herşeyimi alarak ondan boşanma şansınız yüksek. Birde kocanıza sezdirmeden avukat araştırın. İhtiyacınız olacak. Bu süreçte kızınız İçin soğuk kanlı olun. Çünkü eğer kız doğruyu söylüyorsa aylarca size sezdirmeden başka bir kadını taciz eden tehdit eden bir kişi ile evlisiniz demektir. Yani esas pisikopat kocanız demektir. Bazı kişiler acımasız yazdığımı düşünebilir ama ben size kafamdan geçen herşeyi dürüst bir şekilde yazdım. Sonuç olarak
1. Soğuk kanlı olun
2. Eşiniz duymadan bir avukat araştırın
3. Dava gerçekse bu davayı delil olarak kullanıp kızınız velayetini ve eşinizin herşeyini + nafaka ve tazminat alırsınız
4. Kimse eşim yapmaz demesin ( ben dahil asla demiyorum) bir kız asla Türkiye de bu şekilde dava açmaz mecbur kalmadıkça . ( sadece benim fikrim)
5. Avukat eşinizin arkadaşı ise asla size dürüst olmaz
6. Yakında bir gün eşiniz ağlayarak size itirafta bulunabilir. ( eğer olay gerçekse ve avukatı gidişatın olumsuz olacağını söylerse)
7. Hiç bir savcı yeterli delil yoksa dava açılmasına müsade etmez
8. Kız eşinizden korktuğu İçin çıplak foto şantajı yüzünden tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış ve tedbir koydurmuş olabilir
9. Önce bir anne olduğunuz İçin sadece kızınızı düşünerek hareket edin. Dava gerçekse ne olursa olsun böyle aşağılık bir insan ile aynı çatı altında onu büyütmeyin
10. Sizi , kırmak üzmek Yada ego tatmini için asla yazmadım ama bunlar gerçek ise eşinizden daha soğuk kanlı olmak zorunda olduğunuz bir süreç başladı. Tekrar yazıyorum onun duymayacağı bir şekilde çok iyi bir avukat araştırın bu davayı ona anlatın, dava ile ilgili elinizde olan herşeyi onla paylaşın çok daha net Bilgi alırsınız ve herşey doğru çıkarsa bu bulduğunuz avukatla yolunuza devam edersiniz
Eşim yapmaz diyebilsem şu an şu halde olmazdım artık ben eşimi hiç tanımamışım diyebiliyorum sadeceKimse ama hiç kimse heleki bir kız çocuğu gerçekten korkmadığı sürede evli barklı adamı dava etmez. Sonuçta burası Türkiye, adam evli bile olsa elinin kiri oluyor toplumun gözünde. Kız bu şekilde bir mücadeleye giydiyse bence doğruyu söylüyor. Kıza deli, psikopat gibi yakıştırmalar yapmak ve gerçeklerden kaçmak şuan için içinizi rahatlata bilir ancak ilk olarak , böyle bir manyak ile muhattap olan eşiniz nasıl olurda olaylar olduğunda size anlatmaz. Yuvanın huzuru bozulmasın yalanını geçiniz.. benim başıma böyle bir olay gelse eve girdiğim an karıma anlatırım. Bakın ben size hissettiğimi söyleyim, eşiniz bu kızı nasıl korkuttuysa kız ailesine anlatıp polise savcıya kadar gitmiş. Dava açmış. Stajyer diyorsunuz , demekki yaşı küçük bir kız çocuğu. Yerinizde olsam ne yapardım? Vallahi ben boşanma hazırlıklarına başlarım ama ona sezdirmem. Zaten bu davada kız doğruyu söylüyorsa , bu davayı kullanarak eşinizin herşeyimi alarak ondan boşanma şansınız yüksek. Birde kocanıza sezdirmeden avukat araştırın. İhtiyacınız olacak. Bu süreçte kızınız İçin soğuk kanlı olun. Çünkü eğer kız doğruyu söylüyorsa aylarca size sezdirmeden başka bir kadını taciz eden tehdit eden bir kişi ile evlisiniz demektir. Yani esas pisikopat kocanız demektir. Bazı kişiler acımasız yazdığımı düşünebilir ama ben size kafamdan geçen herşeyi dürüst bir şekilde yazdım. Sonuç olarak
1. Soğuk kanlı olun
3. Dava gerçekse bu davayı delil olarak kullanıp kızınız velayetini ve eşinizin herşeyini + nafaka ve tazminat alırsınız
4. Kimse eşim yapmaz demesin ( ben dahil asla demiyorum) bir kız asla Türkiye de bu şekilde dava açmaz mecbur kalmadıkça . ( sadece benim fikrim)
6. Yakında bir gün eşiniz ağlayarak size itirafta bulunabilir. ( eğer olay gerçekse ve avukatı gidişatın olumsuz olacağını söylerse)
8. Kız eşinizden korktuğu İçin çıplak foto şantajı yüzünden tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış ve tedbir koydurmuş olabilir
9. Önce bir anne olduğunuz İçin sadece kızınızı düşünerek hareket edin. Dava gerçekse ne olursa olsun böyle aşağılık bir insan ile aynı çatı altında onu büyütmeyin
10. Sizi , kırmak üzmek Yada ego tatmini için asla yazmadım ama bunlar gerçek ise eşinizden daha soğuk kanlı olmak zorunda olduğunuz bir süreç başladı. Tekrar yazıyorum onun duymayacağı bir şekilde çok iyi bir avukat araştırın bu davayı ona anlatın, dava ile ilgili elinizde olan herşeyi onla paylaşın çok daha net Bilgi alırsınız ve herşey doğru çıkarsa bu bulduğunuz avukatla yolunuza devam edersiniz
Bana kız dogru söylüyor gbi geldi bosuna ispat çabasına girmez diger türlü ve bence bi hirs ugruna kendini kirletmez bu şekildeben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Evet yazıyor küfürlü kısımlar var noktalanmış bir kaçı yalnız birinde de işte ailene söylicem git kaşarlığıno başka yerde yap tarzı bi şey yazıyor
Bizim bir meslektasimiz böyle bir olay yüzünden mesleğinden atıldı hapis yattı ama sonradan durumun iftira olduğu öğrencinin hocasından intikam almak için bunu yaptığı ortaya çıktı ve göreve geri döndü. Yapmamıştır demiyorum ama yapmıştır da demiyorum. O yüzden işin aslını öğrenene kadar sakin kalmakta fayda var.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.türkiyede yasıyoruz.ve burada bir kız cinsel tacizden aile ve cevre baskısına ragmen dava acmayı göze alabiliyorsa altı bos degildirKimse ama hiç kimse heleki bir kız çocuğu gerçekten korkmadığı sürede evli barklı adamı dava etmez. Sonuçta burası Türkiye, adam evli bile olsa elinin kiri oluyor toplumun gözünde. Kız bu şekilde bir mücadeleye giydiyse bence doğruyu söylüyor. Kıza deli, psikopat gibi yakıştırmalar yapmak ve gerçeklerden kaçmak şuan için içinizi rahatlata bilir ancak ilk olarak , böyle bir manyak ile muhattap olan eşiniz nasıl olurda olaylar olduğunda size anlatmaz. Yuvanın huzuru bozulmasın yalanını geçiniz.. benim başıma böyle bir olay gelse eve girdiğim an karıma anlatırım. Bakın ben size hissettiğimi söyleyim, eşiniz bu kızı nasıl korkuttuysa kız ailesine anlatıp polise savcıya kadar gitmiş. Dava açmış. Stajyer diyorsunuz , demekki yaşı küçük bir kız çocuğu. Yerinizde olsam ne yapardım? Vallahi ben boşanma hazırlıklarına başlarım ama ona sezdirmem. Zaten bu davada kız doğruyu söylüyorsa , bu davayı kullanarak eşinizin herşeyimi alarak ondan boşanma şansınız yüksek. Birde kocanıza sezdirmeden avukat araştırın. İhtiyacınız olacak. Bu süreçte kızınız İçin soğuk kanlı olun. Çünkü eğer kız doğruyu söylüyorsa aylarca size sezdirmeden başka bir kadını taciz eden tehdit eden bir kişi ile evlisiniz demektir. Yani esas pisikopat kocanız demektir. Bazı kişiler acımasız yazdığımı düşünebilir ama ben size kafamdan geçen herşeyi dürüst bir şekilde yazdım. Sonuç olarak
1. Soğuk kanlı olun
E devlete baksana başka numara varmı üzerine kayıtlı?Açmak istediğini söyledi eşim avukat ben önce bi kıza ulaşmaya çalışayım konuşayım ona göre hareket ederiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?