- 20 Ocak 2016
- 2.322
- 4.734
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Yok eşim avukat değil. Avukat eşime kızla görüştükten sonra ona göre hareket edelim dedineyi konuşacak?
hiç mi öfke duymadı?
size iftira atılsa ve hatta dava açılsa uzlaşmaya mı çalışırsınız?
hemde avukat olucam o sinirle hemen gidip dava açar donuna kadarda alırdım. ne konuşması ne anlaşması..
Evet tel dökümü hiç aklıma gelmemişti ama kızın nosu yok henüz elimizde avukat bulur muhtemelen bunu halledeyim önceKixa
Kiza ulaşırsan senin canini da yakmak icin yer kollayabilir buna gardını alarak kizla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Ya da sana ekran görüntülerini direk gönderip isin netlik kazanmasını sağlayabilir. Ama whatsup goruntulerinde tld no degil. Isim gözükür yani baska birini o isimle kayedip yazisabilir ekran görüntülerini almis olabilir. O yuzden mahkemede kabul edilmez.
Iliskileri varsa telefondna görüşme yaomis olabilirler. O tarihlerde esinin telefon dökümünü ıste
evet ve şüphe insanı resmen öldürüyorWhatsap ekran görüntüleri üzerinde oynama yapmak zor değil bana göre.
Yine de doğru ne gerçekten bilemeyiz bu zamanda her şey olur maalesef
Yani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışıkNiye bilmiyorum ama eşinin açıklamaları Bana inandırıcı gelmedi.
Ayrıca vatsap mesajları özel hayatın ihlaline sebep yani mahkemede geçerli olmuyor. Ama şu var ki o mesaj varsa mahkemede geçmese bile ben dökümlerini isterdim.
Şimdilik bekle bakalım.
Düşün düşün kafayı yersin. Düşünmemeye bak. Umarım suçsuz çıkar. Mahkemeyi bekle bakalım.Yani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışık
Yani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışık
Çok teşekkür ederim inşallahEşini en iyi tanıyan sensin canım doğruluk payını en iyi sen bilebilirsin aslında
Neden bilmiyorum ama ben eşine iftira atılıyor diye hissettim
İnşallah hayırla sonuçlanır
Erkekler duz mantiktir. Aklina ilk geleni soylerler,yani mantiklimi,yalan oldugu anlasilirmi diye dusunmezler. Sizi uzmek istemem ama "ates olmayan yerden duman cikmaz" diye bir soz var. Birde benim bu yasima kadar edindigim ( hic beklemedigim iki eniste,bir arkadas ve babamin bile saman altinda su yurutuklerini) tecrube ettikten sonra,size cok dikkatli olmanizi oneririm. Insallah ben yanilirim ama yinede Alllah yardimciniz olsunYani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışık
Teşekkür ederim inşallahErkekler duz mantiktir. Aklina ilk geleni soylerler,yani mantiklimi,yalan oldugu anlasilirmi diye dusunmezler. Sizi uzmek istemem ama "ates olmayan yerden duman cikmaz" diye bir soz var. Birde benim bu yasima kadar edindigim ( hic beklemedigim iki eniste,bir arkadas ve babamin bile saman altinda su yurutuklerini) tecrube ettikten sonra,size cok dikkatli olmanizi oneririm. Insallah ben yanilirim ama yinede Alllah yardimciniz olsun
Amin inşallahİftira atan insan, yalanının ortaya çıkacağını bile bile işi tee mahkemeye kadar uzatır mı? Bilemedim ya. Kız psikopat, her şeyi göze almış desek, eee 15 günde ne oldu da, kendini rezil etme pahasına eşinizin peşine düştü. Bir de bu 15 gün doğru mu acaba? Kız gerçekten o kadar süre mi orada çalışmış? Yaşanan ya da yaşanmayanlara dair iş yerinde illa ki bir tanık vardır diye düşünüyorum. Avukat bunu da deşer sanırım.
Gözümüzle görmüş değiliz tabii, eşiniz belki de haklıdır. Belki de çok saçma sapan bir durumdur. Dünyada neler olabiliyor. Ama diğer yandan olay gerçekten o kadar saçma sapan ki, insanın inanası gelmiyor.
Dilerim şuan içinize çöken şüphelerden, endişelerden, en az zararla en kısa zamanda kurtulursunuz.
Evet avukatın bana doğru bilgi vermeme ihtimali de geliyor aklıma çünkü aynı zamanda arkadaşı sayılır. Ama dosyayı alabiliyorsak onu muhakkak alayımhttp://www.tugsanyilmaz.av.tr/ceza-hukuku/ceza-davasi-nasil-acilir-cezai-yargilama-nasil-baslar
Ceza davalarında olayı önce savcı soruşturuyor diye biliyorum. Eğer yeterli delil yoksa davayyı açmayıp, kovuşturmaya yer olmadığı kararını veriryor. Yani savcı soruşturup, dosyada yeterli delil görmüş ki dava açılmış. Avukat arkadaslar daha iyi bilecektir.
Üzgünüm ama bence iftira pek yok gibi.
Birde eşinle gidip ilgili mahkemenin kaleminden dosyayı inceleyebilirsin. Kızın eklediği delilleri gözünle görebilirsin. Eşin avukatına eşime söyleme dediyse avukatı sana doğru bilgiyi veremez.
Evet avukatın bana doğru bilgi vermeme ihtimali de geliyor aklıma çünkü aynı zamanda arkadaşı sayılır. Ama dosyayı alabiliyorsak onu muhakkak alayım
Anladım çok teşekkür ederim neler göreceğim acabaDosyayı siz alamazsınız da eşiniz alır, orda kalemde inceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?