Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 20 sayfa tekrar okuyacağim
Son sayfada dava açacağını kendi yazmış konu sahibi.
Bence iftira suçundan dava açılmadıysa konu sahibi aldatıldığını biliyor ve kocasına inanmış gibi yapıp devam etmiş.
Ta ilk sayfalarda wp konuşmaları sahte mi ondan mı kabul edilmiyor falan demiş. Hiç ilgisi yok sahtelikle olayın. Gidip bir avukat ile konuşsa her şeyi düzgün öğrenebilirdi ama onu da yapmamış.

Malesef hiçbir bayan böyle bir macera yaşamaz kız doğru söylüyor.
Eşine inanmak istiyorsun evet ama eşin bir şeyler çevirmiş bu dünyada hicbiraey gizli kalmaz.oetaya çıktı buyur

Uvvv mevzu çok fena yalnız. En haz etmediğim erkek tipi, şantajcılardır. Bunun şüphesi bile yeter bana açıkçası.
Soru sahibi nasıl olayı deşmeden durabilmiş acaba? Ben olsam gerçeği öğrenene kadar durmazdım. Eğer ki gerçek ise ki yüksek ihtimal öyledir, delilli falan celp gelmiş, boşanmamak hata olur. Benim içim almaz birini mahremiyle tehdit eden biriyle evli kalmayı. Aldatılmayı falan şuraya koyuyorum, bu sebep çok daha iğrenç benim için.
Ayrıca, bir adam bir kadın için "Benle ilişki kurmaya çalıştı, reddedince delirdi, zaten ruh hastasının tekiydi, sorunluydu( eski karısı ve sevgilisi hakkında da bu ithamlarda bulunanlar da dahil) " vs. diyorsa bilin ki o kadın mağdurdur. Erkeklerin kendilerini aklamak için kadına çamur atmalarından başka bir şey değildir. Esas adamlar manipülatör ruh hastalarıdır. Flörtünüz falan eski sevgilisinden manyaktı, deliydi vs. diye bahsediyorsa kaçın kızlar, red flag dalgalanıyor, aman diyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…