Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zezella, konu sahibi aldatılmışsa sineye çekecek gibi duruyor sanki. Biz fikir yürüttükçe aksini iddia eder gibi tavırları var.

Ben mi yanlış seziyorum? Son mesajları okuyamadım pek
Benim anlamadığım konunun bunla ne alakası var senin amacın beni boşanmaya ikna etmek mi ben sana bi olay anlatıp hangi yönde düşündüğünü soruyorum sen olayı konu sahibi affedere getiriyorsun. Affetsem de bu benim bileceğim iş bunu yargılamak sana mı kaldı sen kimsin ya konuyu hem yarım yamalak okuyup hem de bana öyle geldi bence böyle diyorsun. Kadının düşmanı gerçekten düşman mış yahu görmüyor musunuz siz anlattığım olayda tek günahsız ben ve kızım ne die hala bi çatlak bulsak da taşlasak diye uğraşıyorsunuz beni ben sizle mi uğraşayım başımdakiyle mi konuda affedeyim mi boşanayım mı diye bi soru var mı yok

Evet boynuzlanmışsanız, boynuzlarınızı cilalayarak oturmayın diye uğraşıyoruz.

%80 eşinizin ne haltlar karıştırdığı belli. Sizin bir adım sonranızı düşündüğüm için üzgünüm ya Ne haliniz varsa görün.

Seviyesiz. Gülme komşuna gelir başına.

Watsap yazışmalarını gördünse bu daha iftira değildir. Mahkeme nasıl sonuçlanır bilemem ama bu delil benim için kafi olurdu .. Zira hırslanıp intikam almak isteyen insan size ulaşır ve aile hayatınızı huzursuz edebilirdi mahkemeye verip kurtulmaya çalışmak yerine

Henüz görmedim

Seviyesiz. Gülme komşuna gelir başına.
Size gülmedim orada. Kendimi derdinize ortak edip, böyle bir şey var sayıp daha önceki mesajımda belirttiğim gibi birkaç adım sonranızda ne yapacağınızı düşündüğüm için güldüm. Doğru okusaydınız anlardınız.

Yazdıklarınız ortada neyse biz sizi daha fazla meşgul etmeyelim.

Çok ayıp ediyorsunuz
Sadece böyle bir şey varsa affedecek gibi görünüyor diye zezella isimli kullanıcıyı alıntıladım.

Konu sahibi de benim mesajımı alıntılayıp sen kimsin vs demiş. Ben kendisini düşündüm oysa. Zaten alıntıladığı mesajımda ne düşündüğü net bir şekilde görünüyor. Cümlem yanlış olabilir ama aldatılmışsa affetmemesi gerektiğini söylemeye çalıştım.

Çok büyük ihtimalle dava olmayacak.
Dava olmazsa bilin ki eşiniz bir şekilde kıza ulaşmış ve ikna etmiş.
Dua edin dava görülsün, içinizin rahatlayacağı tek yer orası olacak gibi.

Bana da sacma geldi. Kiz saplanti yapsa mahkemeye mi verir aksine esine duyurur oyle iftira atar. Belliki ailesiyle paylasmis destek almis cesaret edip dava acmis.. kizi o raddeye getirecek boyutta tehdit edilmiş.. Affetiyseniz bile bir genc kizi çıplak resimleriyle tehdit etmis birine sırtınızı donmeyin lutfen tetikte olun.

kıza ulaşmaya çalışma çünkü niye güvenesin ki hem eşine de güvenme dava görülsün hatta sen de gidebil o davaya,avukata da beraber gidin eşinle şüphe çok kötü bişey eşin aklanmadan asla rahat uyuyamazsın.Bir de işyerinden kızı atmışlar nasıl olmuş bilen var mı arkadaşları filan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…