- 20 Ocak 2016
- 2.322
- 4.734
- 133
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Benim anlamadığım konunun bunla ne alakası var senin amacın beni boşanmaya ikna etmek mi ben sana bi olay anlatıp hangi yönde düşündüğünü soruyorum sen olayı konu sahibi affedere getiriyorsun. Affetsem de bu benim bileceğim iş bunu yargılamak sana mı kaldı sen kimsin ya konuyu hem yarım yamalak okuyup hem de bana öyle geldi bence böyle diyorsun. Kadının düşmanı gerçekten düşman mış yahu görmüyor musunuz siz anlattığım olayda tek günahsız ben ve kızım ne die hala bi çatlak bulsak da taşlasak diye uğraşıyorsunuz beni ben sizle mi uğraşayım başımdakiyle mi konuda affedeyim mi boşanayım mı diye bi soru var mı yokZezella, konu sahibi aldatılmışsa sineye çekecek gibi duruyor sanki. Biz fikir yürüttükçe aksini iddia eder gibi tavırları var.
Ben mi yanlış seziyorum? Son mesajları okuyamadım pek
Evet boynuzlanmışsanız, boynuzlarınızı cilalayarak oturmayın diye uğraşıyoruz.Benim anlamadığım konunun bunla ne alakası var senin amacın beni boşanmaya ikna etmek mi ben sana bi olay anlatıp hangi yönde düşündüğünü soruyorum sen olayı konu sahibi affedere getiriyorsun. Affetsem de bu benim bileceğim iş bunu yargılamak sana mı kaldı sen kimsin ya konuyu hem yarım yamalak okuyup hem de bana öyle geldi bence böyle diyorsun. Kadının düşmanı gerçekten düşman mış yahu görmüyor musunuz siz anlattığım olayda tek günahsız ben ve kızım ne die hala bi çatlak bulsak da taşlasak diye uğraşıyorsunuz beni ben sizle mi uğraşayım başımdakiyle mi konuda affedeyim mi boşanayım mı diye bi soru var mı yok
Seviyesiz. Gülme komşuna gelir başına.Evet boynuzlanmışsanız, boynuzlarınızı cilalayarak oturmayın diye uğraşıyoruz.
%80 eşinizin ne haltlar karıştırdığı belli. Sizin bir adım sonranızı düşündüğüm için üzgünüm yaNe haliniz varsa görün.
Henüz görmedimWatsap yazışmalarını gördünse bu daha iftira değildir. Mahkeme nasıl sonuçlanır bilemem ama bu delil benim için kafi olurdu .. Zira hırslanıp intikam almak isteyen insan size ulaşır ve aile hayatınızı huzursuz edebilirdi mahkemeye verip kurtulmaya çalışmak yerine
Çok ayıp ediyorsunuzEvet boynuzlanmışsanız, boynuzlarınızı cilalayarak oturmayın diye uğraşıyoruz.
Size gülmedim orada. Kendimi derdinize ortak edip, böyle bir şey var sayıp daha önceki mesajımda belirttiğim gibi birkaç adım sonranızda ne yapacağınızı düşündüğüm için güldüm. Doğru okusaydınız anlardınız.Seviyesiz. Gülme komşuna gelir başına.
Yazdıklarınız ortada neyse biz sizi daha fazla meşgul etmeyelim.Size gülmedim orada. Kendimi derdinize ortak edip, böyle bir şey var sayıp daha önceki mesajımda belirttiğim gibi birkaç adım sonranızda ne yapacağınızı düşündüğüm için güldüm. Doğru okusaydınız anlardınız.
Sadece böyle bir şey varsa affedecek gibi görünüyor diye zezella isimli kullanıcıyı alıntıladım.Çok ayıp ediyorsunuz
O dava olmazsa karşı dava olacak yoksa bu iş bitmezÇok büyük ihtimalle dava olmayacak.
Dava olmazsa bilin ki eşiniz bir şekilde kıza ulaşmış ve ikna etmiş.
Dua edin dava görülsün, içinizin rahatlayacağı tek yer orası olacak gibi.
Hâlâ evliymiş. Bana kız haklı olmadan böyle dava konularına falan girmez gibi geldi ama bilemedim.Sonuç ne oldu acaba??
Kocasına inandıysa ve kız net olarak haksızsa dava açmışlar mı? Bu davayı kız kaybetmişse açmışlardır.2018 den konuyu hatırliyorum ama bosanmadi kocasına inandı diye hatırladım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?