- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Hayır yoktu bizim o kadar stabil bi ilişkimiz var ki anormal davranışlarını olayları asla unutmamToplam 7 sene sevgililik donemi olmuş eşinizi tanıyorsunuz sonuçta yapar mı böyle bşy ?
Iftira atıyor da olabilir kız doğru da olabilir dedikleri .
O dönemlerde eşinizin hal ve hareketlerinde değişiklik vs var mıydı ?
Kızın delilleri varsa doğru söylüyor olabilir ama çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun .
Siz sevgilinizi hiç telle aramazsınız öyle mi üstelik kız iddasında eşimin evli olduğunu bilmediğini söylemiş hiç tel konuşması olmaz mı yahu sizinki de baya saçma oldu şu anYahu iş yerinde zaten birbirini gören iki kişi niye illa birbirini aramak zorunda olsun ilişkileri varsa? Belki sadece mesajlaştılar ki evli bir erkek için bu daha kolay. O mesajlaşmalarda kız gayet çıplak fotoğraf video atmış, eşiniz sonra bununla tehdit etmiş olabilir. Telefon dökümünde konuşma bulmamanızın bir anlamı yok.
Yani ilişkileri varsa illa telefonda araşmışlardır diye düşünmek fazla iyi niyetli bir yaklaşım.
Hayır hanımefendi hiç saçma değil. Eşiniz evli farkında mısınız? Rahat rahat nasıl telde konuşabilir? Konuşmalar mesajlaşma yoluyla yapılır evli erkekler tarafından çaktırmamak için. Ayrıca bütün gün beraberler zaten niye muhakkak araşsınlar?Siz sevgilinizi hiç telle aramazsınız öyle mi üstelik kız iddasında eşimin evli olduğunu bilmediğini söylemiş hiç tel konuşması olmaz mı yahu sizinki de baya saçma oldu şu an
Siz sevgilinizi hiç telle aramazsınız öyle mi üstelik kız iddasında eşimin evli olduğunu bilmediğini söylemiş hiç tel konuşması olmaz mı yahu sizinki de baya saçma oldu şu an
Eee haftasonu hiç aramz mı insan tatiller girdi etti vsHayır hanımefendi hiç saçma değil. Eşiniz evli farkında mısınız? Rahat rahat nasıl telde konuşabilir? Konuşmalar mesajlaşma yoluyla yapılır evli erkekler tarafından çaktırmamak için. Ayrıca bütün gün beraberler zaten niye muhakkak araşsınlar?
Kız evli olduğunu başta bilmiyor olabilir o da en iyi ihtimalle. Sonra muhakkak öğrenmiştir ama muhtemelen başından beri biliyordu.
Evet ama konuşmuşsa en azından aldattığını gösterirHic telde konusmamasi da iliskisi olmadigini gostermez ki.
Nasilsa sabahtan aksama is yerindeler bu sizin icin degil herkes icin gecerli birinin mesajlasmamasi aldatmadigi anlamina gelmez
O zaman Kızın iftira atıyor olma olasılığı daha yüksek .Hayır yoktu bizim o kadar stabil bi ilişkimiz var ki anormal davranışlarını olayları asla unutmam
Dosyaya bakmak için gideceğiz adliyeyeBu arada yarın mahkemeye ne için gideceksiniz
Şu an için yapılabilecek en mantıklı şeyi yapıyorsunuz artık yarına kadar beyninizde kurmaktan vaz geçin biliyorum çok zor ama kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen yarın her şeyi öğreneceksiniz nasıl olsaDosyaya bakmak için gideceğiz adliyeye
Bildiğimden farklı bi şey öğrenirim inşallah yoksa ne yaparım bilmiyorumŞ
Şu an için yapılabilecek en mantıklı şeyi yapıyorsunuz artık yarına kadar beyninizde kurmaktan vaz geçin biliyorum çok zor ama kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen yarın her şeyi öğreneceksiniz nasıl olsa
Netten operatörünün online işlemlerinden arama kayıtlarını görebilirsiniz. Hemen şimdi girip bakabilirsiniz bence. O kızın numarası ile konuşma yada mesajla var mı yok mu bir inceleyin.Evet ama konuşmuşsa en azından aldattığını gösterir
İyi de ben eşiniz sizi aldattıysa bile ortada bir sevgililik durumu olduğunu düşünmüyorum ki. Flört, yakınlaşma, hatta belki - umarım olmamıştır - yatıp kalkma. Her bunları yapan sevgili mi oluyor? Eşiniz o kızla sohbet etmiş, takılmış olabilir ama hafta sonları bile birbiri olmadan duramayan bir "çift" yok ortada. İletişimleri de kısa sürmüş büyük ihtimalle gayet yüzeysel ve amacı belli bir ilişki gibi duruyor.Eee haftasonu hiç aramz mı insan tatiller girdi etti vs
Zezella, konu sahibi aldatılmışsa sineye çekecek gibi duruyor sanki. Biz fikir yürüttükçe aksini iddia eder gibi tavırları var.İyi de ben eşiniz sizi aldattıysa bile ortada bir sevgililik durumu olduğunu düşünmüyorum ki. Flört, yakınlaşma, hatta belki - umarım olmamıştır - yatıp kalkma. Her bunları yapan sevgili mi oluyor? Eşiniz o kızla sohbet etmiş, takılmış olabilir ama hafta sonları bile birbiri olmadan duramayan bir "çift" yok ortada. İletişimleri de kısa sürmüş büyük ihtimalle gayet yüzeysel ve amacı belli bir ilişki gibi duruyor.
Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?