- 4 Mart 2012
- 15.986
- 37.206
- 798
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Eşiniz Aşırı kıskanç ve sizin amacınız ne amacınız?Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi
Yazdıklarınızın çoğunu anlamadım. Klavyede el yazısı yazabiliyorsunuz tebrikler.Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi
Önceki konularınız da aynı zaten açın yorumları tekrar okuyun
Dediğine göre okb hastasıymis. Zaten bu hastalığın tanımı bu aynı şeyleri tekrarlayıp dururlar. Ve bir türlü ikna olmazlar. Takıntı da bı nevi bu anlama geliyor. O sebeple tedavi olması lazım 40 kere de açar konuyu 100 kerede. Bizim elimizden bişey gelmez. Belki başkaları faydalanıyodur cevaplardan. Konu sahibi değil.aynen. sevdalinka 1 bu 2.. dön dölaş aynı konuları açıp açıp verilen tavsiyelere bakmıyorlar bile
Dediğine göre okb hastasıymis. Zaten bu hastalığın tanımı bu aynı şeyleri tekrarlayıp dururlar. Ve bir türlü ikna olmazlar. Takıntı da bı nevi bu anlama geliyor. O sebeple tedavi olması lazım 40 kere de açar konuyu 100 kerede. Bizim elimizden bişey gelmez. Belki başkaları faydalanıyodur cevaplardan. Konu sahibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?