Esime itiraf etdim ama ?

Eşiniz Aşırı kıskanç ve sizin amacınız ne amacınız?

Offff inan daha önemli konuşar barken böyle bir saçmalıkla me uğraşıyorsun tadını kaçırıyorsun. Biley yaşamamışsın etmemişsin olmuş bitmiş evlide değilmişsin. Adamı bulandırcaksın sürekli takibinde olacaksın. Sonra adamlar neden kıskanç e güven verin de kıskanmasın. İstisnalar için demiyorum yaşnış anlamayın

Biseyler yazacaktım yorumları okuyunca vazgeçtim. Okb hastasiysaniz lütfen tedavinizi aksatmayin. Hamilelikte veya emzirme döneminde de kar zarar hesabına göre kullanılacak ilaçlar var. Hekiminiz belirler. Lütfen ama lütfen şu topluma sağlıkla bireyler yetiştirelim. Okb hastası olarak bebek yetiştirirken çok hata yaparsınız tedavinizi aksatmayin. Konunuz zaten gereksiz o konuda yoruma gerek yok. Allah yardımcınız olsun

Eşine bunu anlatman saçmalık. Ben olsam sana bidaha guvenmzdm. Gelmiş geçmiş daha niye anlatıyorsunuz? Dedigim gibi saçmalik. Kendine dert arıyorsun bnce

Eşinizi kıskandırmak için yoktan yere konu bulmussunuz ama eşiniz pek oralı olmamış çünkü çok saçma. Ne yapmasını bekliyordunuz kim o adam deyip gidip adamı mı vuracaktı yoksa sizi mi? Doğum yaptığınız için muhtemelen vücudunuz bozulmuştur bakimsizlasmissinizdir ve eşinizin sizi kıskanmasını istemissiniz ya da biraz ilgi görmek.. ama böyle olmaz ergen çocuklar gibi davranmayın bence.

Yazdıklarınızın çoğunu anlamadım. Klavyede el yazısı yazabiliyorsunuz tebrikler.
Anladığım kadarıyla şunu söylemek istiyorum. Böyle bir şeyi neden eşinize söylediniz ki şimdi?

Takintilisiniz heralde gecende ayni konu vardi ortada olmayan seyi var saniyorsunuz ego tatminimidir nedir

dönüp dolaşıp aynı konuları açan üyeleri anlamıyorum. ablacım zaten herkes yorum yapmış. açın okuyun allah allaaahhh

Gereksiz vicdan yapıyorsunuz. Son derece insani duygular yaşamışsınız. Kalkıp da adamla bir şeyler yaşamamışsınız ki. Dertsiz başınıza dert almayın.

aynen. sevdalinka 1 bu 2.. dön dölaş aynı konuları açıp açıp verilen tavsiyelere bakmıyorlar bile
Dediğine göre okb hastasıymis. Zaten bu hastalığın tanımı bu aynı şeyleri tekrarlayıp dururlar. Ve bir türlü ikna olmazlar. Takıntı da bı nevi bu anlama geliyor. O sebeple tedavi olması lazım 40 kere de açar konuyu 100 kerede. Bizim elimizden bişey gelmez. Belki başkaları faydalanıyodur cevaplardan. Konu sahibi değil.

nerede itiraf ediyor okb oldugunu?

Ne diye adama söylüyosun ki?
Geçmiş gitmiş ve zaten pişman olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…