Esime itiraf etdim ama ?

Canım kafan güzel mi? ‘’Aldatmış mı oldum? ‘’ diye konu açtın aynı şeyleri oraya yazdın. Yüzlerce yorum geldi aç oku bi zahmet. Allah kocana sabır versin valla başka bisey diyemicem.

Adamla bir temasınız olmamış bir şeyiniz olmamış tamam hernekadar o niyette olmuş olsanız bile..Keşke eşinize anlatmasaydınız..Güveni sarsılabilir.

Eşinizle bunu neden paylaştınız ... Her normal insan gibi birinden hoşlanmissinjz ne var bunda ben anlamadım

OKB'den daha ciddi rahatsızlıklarınız var bence!!!
Yabancı kökenli misiniz? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Her neden ise Türkçe'yi katletmişsiniz. Hiçbir şeyi düzeltmiyorsanız bari "etdim"i 'ettim' olarak değiştirin.
Lütfen!!!

Surekli ayni konuyu aciyorsunuz
Okb hastasiyim diyorsunuz , bebeginiz icin acilen tedavi olun , gerekirse emzirmeyin ama tedavi olun
Hic saglikli degilsiniz , bu ayni actiginiz kacinci konu , yapmayin bunu kendinize ve bebeginize

Ortada birşey olsa neyse de çok abartıyorsunuz. Herkes biran boşluğa düşebilir mesele bu insanla görüşmemişsin konuşmamışsın neyin sıkıntısı bu? Bu kadar hassas olmayın. Bu sadece sizi yıpratır ve güzel giden evliliğide mahfedersiniz.

Okb hastasıyım demişsin zaten hemen tedavi ol yoksa aynı şeyi daha 1000 kere okuyup offff hayalcan offfff diicez

Başlık tekrar düzenlenebiliyor mu? Konu sahibi bu çağrınızı görür de düzenler umarım. Günlerdir o "etdim"i görmekten ciğerim soldu çünkü.

+

Konu sahibi en kısa zamanda bir doktora gidin lütfen. Gereksiz bir duruma aşırı takmışsınız, bu şekilde bebeğinize emzirmek dışında bir faydanız olmayacak. Sağlıklı olmanız bebeğiniz için daha önemli.

Yahu basit bir şeyi büyütmüşsün
Ne gerek var
Bebeğinle ilgilen
Geçmiş geçmişte kalır

Sen iyi misin? Önceki konunu da okudum. Durduk yere dert arıyorsun.

Yok yere kocani dolduruyorsun. Derdin ne anlamadım ki. Bu ne vicdan azabı kardeşim. Azaplik bir durum da göremiyorum. Bence senin durumun psikolojik. Takılıp kalmışsın birşeye hâlâ ordasin.

Sizin baya bos vaktiniz var sanirim yani insan boyle biseyi esine niye anlatir.hadi anlatti niye kizmadi acaba oda mi yapti diyosunuz.ne yapsaydi gelip dovseydi ohh iyi yapti mi diyeceksiniz.cok fazla takintili birisiniz.boyle takmaya dev ederseniz daha buyuk olaylar cikacak benden soylemeai

Arkadaşlar biz ne yazsak, ne akıl versek boş çünkü konu sahibi bir obsesif kompulsif...
Bu düşüncelere elinde olmadan kapılıyor ve bir türlü rahatlayamıyor.
H hayalcannn siz de artık aynı konuyu buraya yazmaktan vazgeçin lütfen çünkü bizim bu platformda sizin için yapabileceğimiz hiç bir şey yok.
Sizin konunuz burdan akıl alarak çözebileceğiniz sıradan bir dert değil.
Nasıl vücudumuz hastalandığında doktora gidip tedavi oluyorsak ruhumuz hastalandığında da aynısını yapmalıyız.
Acilen bir psikiyatristten randevu alın.
Önceden kullandığınız ilaçlarınız varsa bile onlara da kafanıza göre tekrar başlamayın.
Eğer tedavi olmazsanız obsesyonunuz ilerler hem siz hem bebeğiniz hem de evliliğiniz bundan ciddi zarar görür. Bir an önce doktor randevusu alın lütfen.

Haklisiniz. Bence konu sahibinin kendine bile sesli soyleyemedigi bir durum var. Yoksa bu meseleyi bu kadar kafaya takmak normal degil.

Bence hamilelik sonrasi ilgisizlik cekiyor. Esinin ilgisini kazanmaya calisiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…