- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
- Konu Sahibi hayalcannn
-
nerede itiraf ediyor okb oldugunu?[/QUOTE
Konuyu bı daha okuyunnerede itiraf ediyor okb oldugunu?
Ole bir korkum olsa nedrn vicdan azabı duyarım zaten ilk başurada takmiyordum evlendikten sonra takmaya başladım nisanliyken falan umursamiyordum bile ama sonra bunun bir aldatma olabileceğini düşündüm ve obsesyonlar im buyuzden devam etdiSözlüyken hoşlanmışsın. Üstüne evlenmişsin yetmemiş çocuk yapmışsın. Şimdi gelmiş vicdan azabı çekiyorum diyorsun da aradan yıllar geçmiş ve vicdan azabın kocanla aranın kötü olduğu zamana denk gelmiş gelgör ki.
Senin olayın vicdan falan değil. Eşinle aran kötü, seni annesinin önünde tartaklayabiliyor. kadınlık gururun incinmiş ve sen geçmişte hoşlandığın bu adamdan işe gidince tekrar hoşlanmaktan korkuyorsun. Çocuğunda var...Kendine güvenin yok. Aksi takdirde kalbin unuttuğu birşeyi beyin hayli hayli unutur aklına bile gelmez..
Bu konuyu defalarca buraya açtın ve hep aynı yorumları aldın. Eğer kimseyi dinlemeyip bildiğini okuyacaksan ısrarla konu açmak niye?
Eşiniz şu an hayatı sorguluyodurArkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi .kendi kendime soruyorum ne yani evli olmasaydi adam gidip yavsicakmiydin diyorum asıl kizdigim noktada bu esimde bu kismi bilmiyor iste
Aynı konuyu daha kaç kez açacaksınız merak ediyorum.Arkadaslar bir önceki konumu bilen bilir nisanlanamda az önce sozluyken isyerinden birinden hoslanmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi olmadı baktim sadece anlamismidir bilmiyorum ama zaten ulasilmicak bir adam ilk başta evli oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim sonradan bişi oldu aklımdan silindi evlendiken sonrada pişman oldum ve 1 yıl boyunca vicdan azabı cekiyorum ve esime itiraf etdim isyerinden demedim âlemi bir şekilde ama birinden hoslanmstm Özür dilerim dedim nerden dedi nerden olduğu farkedir mi dedi ve kapandı konu esim aşırı kıskanç inŞandır tepki göstermedi ve kafam karsti şimdi gebelik iznindeyim bebegim var ise dönmek istemiyorum çünkü gördükçe nasıl hoslanmisim diye kendime kiziyorum acaba anlamismdr gecmiste diye vesvese yapıyorum birde acayip derecede çok kiziyorum kendime çünkü o dönemler bir gün sacimi basimi yapmıştım bir gün kendimi göstermek diye suan ki aklım olsa aslayapmazidm bu vicdan azabindan nasıl kurtulucam birde diyorum esim busracim başımı yaptigmi bilmiyor sadece hoslandim birinden dedim . Ondan mi tepkisiliği bilmiyorum yada onunda mi bole hatası oldu da biletepkisiz diyorum ama bugun bile bir bacagim acilsin tepki gösteren bir insan o kadar kiskanc sizce neden bana akıl verin bu arada okb hastasıyım biliyorum tedavi ol diceksiniz ama emziriyorum 1 yıl geçsin olucam tedavi .kendi kendime soruyorum ne yani evli olmasaydi adam gidip yavsicakmiydin diyorum asıl kizdigim noktada bu esimde bu kismi bilmiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?