Esime itiraf etdim ama ?

Sayenizde sürekli dejavu yaşıyorum.Bi adamdan hoşlanmıştım bla bla bla.Doktora git bu durum normal değil bla bla bla.Sonuç tekrar aynı konuda görüşürüz.

Sözlüyken hoşlanmışsın. Üstüne evlenmişsin yetmemiş çocuk yapmışsın. Şimdi gelmiş vicdan azabı çekiyorum diyorsun da aradan yıllar geçmiş ve vicdan azabın kocanla aranın kötü olduğu zamana denk gelmiş gelgör ki.

Senin olayın vicdan falan değil. Eşinle aran kötü, seni annesinin önünde tartaklayabiliyor. kadınlık gururun incinmiş ve sen geçmişte hoşlandığın bu adamdan işe gidince tekrar hoşlanmaktan korkuyorsun. Çocuğunda var...Kendine güvenin yok. Aksi takdirde kalbin unuttuğu birşeyi beyin hayli hayli unutur aklına bile gelmez..

Bu konuyu defalarca buraya açtın ve hep aynı yorumları aldın. Eğer kimseyi dinlemeyip bildiğini okuyacaksan ısrarla konu açmak niye?

Ole bir korkum olsa nedrn vicdan azabı duyarım zaten ilk başurada takmiyordum evlendikten sonra takmaya başladım nisanliyken falan umursamiyordum bile ama sonra bunun bir aldatma olabileceğini düşündüm ve obsesyonlar im buyuzden devam etdi

Tedavinize devam etmediginiz icin bu sacma hissiyat icindesiniz. Mutlaka doktorunuza gidin. Emzirme ile uyumlu bircok ilac var. Boyle devam ederseniz hayati hepiniz icin zorlastiracaksiniz.

Eşiniz şu an hayatı sorguluyodur

Aynı yorumları yapıcaz ama neyse neden bu kadar büyütüyorsunuz bu konuyu uzatacak bişey yok. Olan Biten bişey de yok. E sorun ne?

Dertsiz başına dert mi arıyorsun yaptığından pişmanlık duymuşsun bitmiş.Bunu neden kocana anlatıyorsun ? Üstelik çok kıskanç diyorsun anlamadım gitti

Aynı konuyu daha kaç kez açacaksınız merak ediyorum.
Saçma bir mevzunun 1 yıl vicdan azabını çekmek şöyle dursun, bi de bunu itiraf etme eylemi tamamen tüy dikmek olmuş.
Tebrikler!

Ayrıca dışardan bi gözle yorum yapıyorum, normal değil davranışlarınız. Lütfen destek alın, ya da her neyse tedavi olun. Yoksa kendi cehenneminizin ateşini yakacaksınız özel hayatınızda.

Diğer konunuzu da biliyorum ve bana takıntılı ve çok saçma bir konu gelmişti.

Şimdide okudum, çıldırmış bu kız yuvasına boş yere huzursuzluk sokacak diye düşündüm.
Son paragrafı okuyunca anladım.

Söylediniz , bitti . Lütfen artık unutun.

Evlenmissiniz , ne desin adam. Böyle bir konunun uzantısı olamaz ki..

Bu nasıl bir saçmalık anlamadım. Sizinkisi dürüstlük değil, eşinizin size olan sevgisini sınamak. Yada eşinize göz dağı vermek. Bence bunun altında yatan bişey var. Siz bilirsiniz ama oynarken topuğunuzu çıkarmayında.

adamdan hala hoşlanıyor musunuz ya. acaba bunun öfkesi korkusu mu yaşadığınız? değil ise cevabı, okb ise sorun, şimdilik ilaç alamıyorsunuz evet ama okb olduğunun farkında olduğunuz için daha rahat davranın. aklınıza geldiğinde okb'den olduğunu bilin. ben anksiyete anlarında bunu düşünebiliyorum biraz olsun kurtarmak için kendimi. siz de bunu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…