Esime itiraf etdim ama ?

Neydi bu dejavu mu? Kacinciya okudum sayamadim artik
Cidden bir anormallik var ruh sagliginizda
Sanki adamla sevismissiniz gibi davraniyorsunuz

Biz senin bu konunun aynisini 1000 kere okumaktan biktik sen yazmaktan bikmadin..valla kocan en son seni vurur biz de forumca rahatlariz tovbe est..

Cok şanslıyım konunuzu ilk kez okudum, ama bu kadarı bile bana yetti.
Neden yapıyorsunuz bunu kendinize suyu bulandırınca ne olacak.

Adamı aklınızdan atamıyorsunuz boyle, bi salın gitsin.

Hanımefendi benim beynim yandı.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyosun.
Biran once tedavi ol.

Birinden hoşlanmayı eşe neden söylüyorsunuz anlamadım hem de evlendikten sonra ki eşiniz de çok kıskançmış kıskansın hayatı dar etsin diye mi, ilginç kafalar bunlar anlamadım gereksiz

Elde makas koşuyorsun. Bebeğinin anne sütünden fazla ruh sağlığı yerinde huzurlu bir anneye ihtiyacı var tedavi ol ilaçlarını kullan sana da yazık bebeğine de

her doğru her yerde anlatılmaz, eşe her şey, hiç anlatılmaz.
kimbilir eşin günde kaç kişiyle göz göze geliyor, neler hissettiğini nereden bileceksin. kafandan at böyle düşünceleri, bebeğine odaklan. eşin önemsememiş huyunu biliyor bişi olmadığını biliyor çünkü önemsiz.
aklına bu düşünceler gelince, başka şeylere odaklan, aç müzik dinle, evladınla ilgilen, çocuğunu hava aldırmaya dışarı çıkar. geçmiş bitmiş işlere takılma. bak bu kaçıncı aynı konun. kimbilir beynin nasıl yoruluyor, enerjin düşüyor. değer mi üzerinden kaç yıl geçmiş. adı üstünde geçmiş. yaş aldıkça bebeğinin en güzel kaçırmaman gereken zamanlarını böyle heba ettiğin için üzülürsün. toparla kendini.
kendi hayatını kendin ziyan etme.

Bence sen adamla cinsel bir birliktelik yaşadın .
Yoksa bu sadece bır hoşlantıdan ibaret olamaz. Olmamalı . Olduysa bır sıkıntı vardır .
Lütfen doktora görün.

Konu sahibi gerçekten lisans mezunu musun? Bana imla hataları resmen bilerek yapılmış gibi geliyor. Öyle olmasa bile sürekli aynı konunun açılması shpheye düşürüyor. Mune

Sen sırf kocanı kıskandırmak azıcık ilgi çekmek için yapıyosun bunu. Yani aradan 1 sene geçmiş anlatıyosun,ki bir sürü insan burda sana anlatma saçmalama niye detay veriyosun dedi. Sen gittin yine söyledin ve adam niye tepki vermedi diye düşünüyosun şimdi de. Çok ilginç bir kişiliğin var.

Konu sahibi gerçekten lisans mezunu musun? Bana imla hataları resmen bilerek yapılmış gibi geliyor. Öyle olmasa bile sürekli aynı konunun açılması shpheye düşürüyor. Mune
Lisans mezunu mu bilmiyorum , gerçekten yazım ve imla berbat fakat aynı konuyu defalarca açması okb hastası olmasının sonucu.
Konu sahibi, sanırım hamilelik döneminde ilaçlarınızı bıraktınız, benim yakın bir arkadaşım okb hastasıydı, aynı şekilde hamileyken ve emzirme döneminde ilaçlarını bıraktı, sonra o derece anormal davrandı ki ben görüşmeyi bıraktım, hayatımdan çıkardım.
O da minibüste bir erkeğin koluna kolu değmiş diye günlerce ağlamıştı.
Eşiniz de hastalığınızın farkında oldugu için ses çıkarmamış olabilir.
Bir an önce tedavinize geri dönün.
Hayat böyle çekilmez olur hem siz hem çevreniz için.

Niye sadece uzaktan hoşlaştığınız biri var diye itiraf edip eşinizi üzüyorsunuz ki? He tek taraflı değilse, iş başka boyutlara vardıysa anlıyorum, ama bu şekilde anlamsız bir davranış olmuş. Bence eşiniz de benim gibi şüphelenmiştir. Demek ki her aklımıza geleni başkalarıyla paylaşmamamız gerekiyormuş.

İlk defa duyuyorum bu hastalığı. Çok geçmiş olsun az bi araştırdım internette zor bir hastalık olduğu belli. Eşinizde muhtemelen bu yüzden tepkisiz kaldı. Bu düşünceleri kendinizden uzaklaştırıp bebeğinize odaklanın. Sizin içinizde yaşadığınız duyguları ne iş yerindeki adam ne de bir başkası bilmiyor.

İçimizdeki takıntı durtusunun yaşattılari bunlar.Yoksa aldatmamissiniz,kandirmamissiniz.İtiraf edilecek şeyler değil bunlar.O değil de iyi bir tedavi şart yoksa bu dürtüler devam edecek ve eşinizi zamanla biktirabilirsiniz.

Takıntılı düşünce özellikleri bunlar işte. Yıllar olmuş geçmiş. Neden eşinize itiraf ettiniz ki. Erkekler çok temiz ve saf mı sanki.
Sizin mücadeleniz kendinizle. İlaç da kullanamıyorum şu an demişsiniz. Düşünce ve davranış düzeyinde nasıl değişiklik sağlarsınız bunu araştırın ve profesyonel yardım alın acilen. kendi elinizle eşinize koz vermişsiniz ve ne zaman ne şekilde yüzünüze vuracak diye korkuyla yaşayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…