• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı aşırı isteksizim. Sonumuz ne olacak.....

Siirsizsair

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
74
33
3
Merhabalar. Daha önce kayınvalidemle aramdaki problemlerden, eşimin beni ailesi olarak görememesinden vs bahsetmiştim.
Cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum.
Eşimle zaten çok normal bir cinsel hayatımız yoktu ama risli hamilelik dönemi geçirdim hamileyken bişey yaşamadık. Lohusalık bebek telaşı derken aylar geçti. Tabi ben bunları hep bahane ettim bi nevi. Çünkü ben eşimden çoook soğudum cinsel olarak. Aşk olarak da bişey hissetmiyorum artık onca yaşanan sorun beni buna itti. Ben napcam bilmiyorum. Bunu yüzüne de diyemiyorum ki. Zaten boşanma fikri çok geçmişti çok da sordum burada ama kendimi artık ezdirmeden bi şans daha vereyim dedim. Ama bu isteksizlik ve soğukluğu aşamıyorum.

Cnm bunların hepsi esinin sana olan davranışlarından kaynaklanıyor. Aile terapistine gidebilirsin çünkü o böyle davrandıkca sen daha çok soğuyarak uzaklaşacaksin. Allah yardımcın olsun.

Cnm bunların hepsi esinin sana olan davranışlarından kaynaklanıyor. Aile terapistine gidebilirsin çünkü o böyle davrandıkca sen daha çok soğuyarak uzaklaşacaksin. Allah yardımcın olsun.
Ona bişey demeden yalnız mı gitsem? Cinsellik için de diyorum çünkü aile meselesinde gitmiştik bi işe yaramamıştı... Teşekkür ederim. Çok zor bir durum. Böyle bir evlilik hayal etmiyorsun ama yaşadığın bu oluyor... çok zorlanıyorum

Eşinizin ailesine değil size ve çocuğunuza öncelik vermesi gerekiyor.Artık ailesinin siz olduğunu anlaması gerekiyor.

Ama eşinizle aranızdaki iletişimi koparmanın çözüm olduğunu düşünmüyorum.Daha da çok koparsınız soğukluk mesafeler giderek artar. Laftan anlayan biriyse konuşmayı deneyin

Ona bişey demeden yalnız mı gitsem? Cinsellik için de diyorum çünkü aile meselesinde gitmiştik bi işe yaramamıştı... Teşekkür ederim. Çok zor bir durum. Böyle bir evlilik hayal etmiyorsun ama yaşadığın bu oluyor... çok zorlanıyorum

Seni çok iyi anlıyorum
Tek başına da gidebilirsin hiç olmazsa farklı bir gözden evliliginizi görmüş olursun. içine attıklarını anlatırsın. maalesef cnm evlenirken hiç böyle hayal etmemistik ama hayat...

Eşinizin ailesine değil size ve çocuğunuza öncelik vermesi gerekiyor.Artık ailesinin siz olduğunu anlaması gerekiyor.

Ama eşinizle aranızdaki iletişimi koparmanın çözüm olduğunu düşünmüyorum.Daha da çok koparsınız soğukluk mesafeler giderek artar. Laftan anlayan biriyse konuşmayı deneyin
Malesef öyle yapmıyor. Diyorum ki biz de bi aikeyiz artık büyük bir ailenin içinde kendi ailemiz de var diyorum. Çok güzel konuşuyorum. 2 3 gün herşey çok güzel ama sonra puffff herşey başa sarıyor. Bişey hissetmiyorum desem çok mu ağır olur yoksa çözüm mü arar emin değilim.

Bana kimse destek olmayacak anlaşılan...
yoo oluruz tabiki de hala annesine asiri dercede bagli mi hic yol kat etmediniz mi evleriniz yakin mi surekli gidiyormusunuz yani kadin bu derece size mudahilse esinde anakuzusuysa isin cok zor bir aile danismanina gitsen tek basina ama bi anlatsan

yoo oluruz tabiki de hala annesine asiri dercede bagli mi hic yol kat etmediniz mi evleriniz yakin mi surekli gidiyormusunuz yani kadin bu derece size mudahilse esinde anakuzusuysa isin cok zor bir aile danismanina gitsen tek basina ama bi anlatsan
Teşekkür ederim.... evet bağlı ama ben biraz tavır biraz mesafe koymaya başladım o da farkında çok üstüme gelmemeye çalışıyor ama malesef son söz hep onda. Yakınız birbirimize. Kendi direkt demese de öyle güzel çaktırmadan laflarla etkilemeye çalışıyor ki... lafımı esirgememeye çalışıyorum ama işte ahhh bi direkt konuşsa maske takmasa yüzüne! Cinsellik olmadan da kocamla arkadaş gibi olduk muhabbetimiz hep kızımız oldu. Ben napcam bilmiyorum... onunla gitmiştik aile içün olmadı ama kendim de özel gidicem artık

Merhabalar. Daha önce kayınvalidemle aramdaki problemlerden, eşimin beni ailesi olarak görememesinden vs bahsetmiştim.
Cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum.
Eşimle zaten çok normal bir cinsel hayatımız yoktu ama risli hamilelik dönemi geçirdim hamileyken bişey yaşamadık. Lohusalık bebek telaşı derken aylar geçti. Tabi ben bunları hep bahane ettim bi nevi. Çünkü ben eşimden çoook soğudum cinsel olarak. Aşk olarak da bişey hissetmiyorum artık onca yaşanan sorun beni buna itti. Ben napcam bilmiyorum. Bunu yüzüne de diyemiyorum ki. Zaten boşanma fikri çok geçmişti çok da sordum burada ama kendimi artık ezdirmeden bi şans daha vereyim dedim. Ama bu isteksizlik ve soğukluğu aşamıyorum.
Ben de bir rahatsızliginiz var sandım. Böyle hissetmeniz çok normal.onca olaydan sonra koşup boynuna sarılacak degildiniz ya.kendinize biraz zaman verin.zaman her şeyi unutturur inşallah her şey düzene girer.

Niye tek başına gidecekmissin? İkinizin meselesi bu hatta kaynağı eşin. Bı evliliği yoluna koymaya çalışan tek kişiyle evlilik yurumez

Kırgın olduğun için istek duymuyorsun eşine..
Anlamıyor mu peki isteksiz olup ondan kaçtığını?
Veya cinselliğe düşkün biri değil mi?

libidon gitmiş..bu konulara kendini kapatmişsin hakli olarak..Bu mevzuyu kendin icin gerekli birsey olarak düsün.eşine iyilik etmek icin yapilan bir faaliyet olarak dusunursen olmaz. kendi zevkim ıcın onun bedenini kullaniyorum gibi düsun mesela..

Back
X