• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı aşırı isteksizim. Sonumuz ne olacak.....

Önceden bir çekim vardi cekici geliyordu dogal olarak cinsel istek vardi. Ama yasadiklarinizdan sonra esinizin belki de cekiciligi gitti gözunuzde o yuzden cinsel olarak soguk olabilirmisiniz.

Mesela ben babasiyla kavga ederken biblo firlatan ogulun sevgilisinin yazdigi mesaja sahit oldum. Kiz yazmis ki biblo firlatirken cok cekici geldin gozume o an uzerine atlamak istedim.. :110:
Evet sahit olmam hos olmadi ama boyle insanlar da var demekki..

Belki de hayatiniz monotonlasti..
Eee eş olarak seni sarıp sarmalayan biri olmayınca, karnında bebeğini taşırken trip atılan, beş günlük bebeğinle gözünde yaş ağlatılan olunca ne çekim kalır ki artık... aşmaya normale dönmeye çalışıcam ama umarım bişeyler de düzelir artık. Eş, baba olduğunun aile olduğumuzun bilincine varır....

Eee eş olarak seni sarıp sarmalayan biri olmayınca, karnında bebeğini taşırken trip atılan, beş günlük bebeğinle gözünde yaş ağlatılan olunca ne çekim kalır ki artık... aşmaya normale dönmeye çalışıcam ama umarım bişeyler de düzelir artık. Eş, baba olduğunun aile olduğumuzun bilincine varır....

Zaten evlilik aski oldurmuyor sevgiliyken ailesi ve sorunlar uzerinde bu kadar durulmadigindan evlenince isler degistiginden erkeklee tahammulsuz olduklarindan en onemlisi nasil olsa evlendik deyip ilgi alakayi kestiklerinden ve bunlari bir gorev olarak yaptiklarindan dolayi eşler arasinda sıkıntılar cıkıyor. Allah yardimciniz olsun

O zaman bu konu eşinin düşünmesi gereken bir konu olmali bence! Sorun sen degilsin ki. Adam seni sogutmuş,ama kiyamam yine kadin olarak soruna çözüm arayan sensin.Birak o tirim tirim derman arasin karim beni arzulamiyor artik diye!

Zaten evlilik aski oldurmuyor sevgiliyken ailesi ve sorunlar uzerinde bu kadar durulmadigindan evlenince isler degistiginden erkeklee tahammulsuz olduklarindan en onemlisi nasil olsa evlendik deyip ilgi alakayi kestiklerinden ve bunlari bir gorev olarak yaptiklarindan dolayi eşler arasinda sıkıntılar cıkıyor. Allah yardimciniz olsun
Ve biz de kadınlar olarak aşk sevgi istiyoruz o da olmayınca ister istemez bunalım moduna giriyoruz. Teşekkür ederim. Çok sağolun.

O zaman bu konu eşinin düşünmesi gereken bir konu olmali bence! Sorun sen degilsin ki. Adam seni sogutmuş,ama kiyamam yine kadin olarak soruna çözüm arayan sensin.Birak o tirim tirim derman arasin karim beni arzulamiyor artik diye!
Zaten bence en çok şunun farkında ben önceden kızınca çok belli ederdim, her kadın gibi kıskanırdım, özel şeylere günlere önem verirdim. Muhabbet etmiyoruz diye üzülürdüm. O kadar soğumuşum ki şimdi bunların hiçbirini yapmıyorum. O başta bunu ohhh rahatladım diye düşünüyordu ama bi terslik olduğunu hissediyor. Çok haklısınız ben onunla konuşayım uygun bi anda... ortaya dökelim ne olacaksa olsun madem. Çok teşekkürler.

Back
X