Bitter moon sahneleri acisindan uygun degilmis.
Esime soyledim indir o filmi izleyelim dedim sebebi ile birlikte olmaz dedi.
Film olarakMacera aksiyon
Gizem ilgi alanlari.
Bir de cok dizi izledik birlikte yabanci dizi.
Fringe dexter gibi
Nasil filmler seviyorsunuz diyen arkadasa yazdim.
Kkda bdv bolumune yazdim elbette olumlu yada olumsuz yorumlar gelecekti.
Bazi yorumlar okunmadan yada empati yapilmadan yapiliyor uzucu.
Yukaridaki yorumla asagidaki kisiye cevabim baglantili degildir.
Adeninannesi abin ve esi dilerim hep mutlu olsunlar.
Ben de bu disuncelerle bogusmaya baslamadan once cok mutluydum. Sonra bu dusuncelerle bakis acim degisti.
Cok severek evlendik.
Ama bu engelli oldugu icin boyle hissediyorum gibi anlasilmamali.
Engelli esi olmayan bir kadin da 10 sene sonra benim hissettiklerimi hissedebilir. Onun gozune de kel olusu horlamasi yada daginikligi batar ne bileyim.
Yıllar önce izlediğim ve gerçekten kimi kararlarımı sorgulatan filmlerden biridir.Bitter moon sahneleri acisindan uygun degilmis.
Esime soyledim indir o filmi izleyelim dedim sebebi ile birlikte olmaz dedi.
Film olarakMacera aksiyon
Gizem ilgi alanlari.
Bir de cok dizi izledik birlikte yabanci dizi.
Fringe dexter gibi
Nasil filmler seviyorsunuz diyen arkadasa yazdim.
Ben asla sizi yerme amacli yazmadim. Tam aksine burda en iyi empati yapacak kisi benimdir belki.Kkda bdv bolumune yazdim elbette olumlu yada olumsuz yorumlar gelecekti.
Bazi yorumlar okunmadan yada empati yapilmadan yapiliyor uzucu.
Yukaridaki yorumla asagidaki kisiye cevabim baglantili degildir.
Adeninannesi abin ve esi dilerim hep mutlu olsunlar.
Ben de bu disuncelerle bogusmaya baslamadan once cok mutluydum. Sonra bu dusuncelerle bakis acim degisti.
Cok severek evlendik.
Ama bu engelli oldugu icin boyle hissediyorum gibi anlasilmamali.
Engelli esi olmayan bir kadin da 10 sene sonra benim hissettiklerimi hissedebilir. Onun gozune de kel olusu horlamasi yada daginikligi batar ne bileyim.
Herkese merhaba
Gunlerdir dusunuyorum isin icinden cikamiyorum
Fikir vermeniz umidiyle yazmaya karar verdim.
Esimle 8 senelik evlilik oncesinde de 5 senelik sevgili ve nisanlilik sureci oldu.
Birbirimizi cok sevdik. Cok kavga etmeyiz. Saygisiz cumleler siddet aldatma yok hayatimizda.
Kendi halinde insanlariz.
Maddi sikintilar cekiyoruz evlendigimizden beri bunun disinda pek bi sorun yoktu. Ama son zamanlarda esimi sevmedigimi hissediyorum. Icimdeki ask sevgi hersey bitmis gibi. O hala seviyor
Onun yuzune bakinca vicdan azabi cekiyorum. Neden sevmiyorum diye dusunmekten yoruldum.
13 senedir gozume batmayan severek karsiladigim hersey suan gozume batiyor sinirime dokunuyor.
Ornek vermek gerekirse benden 10 cm kadar kisa. Bu hic sorun olmamisti. Simdi sorun ediyorum boyunu.
Kisilik olarak cok iyi.
Evde vakit gecirmeyi cok seviyor. Ben gezme delisiyim.
Bi sekilde yuruttuk.. Ama simdi bu pasif hali rahatsiz ediyor.
Cinsel anlamda da beni mutlu etmek icin cabalar. Kendinden cok beni dusunur. Ama ben onu artik hic istemiyorum.
Arzulamiyorum.
Bu durumda da cinsellik benim icin iskenceye donusuyor.
Esin kucukken cocuk felci gecirmus. Bir bacagi engelli. Bu benim icin hic sorun olmamisti. Gururla yaninda durdum simdiye kadar. Ama simdi ben bu adami mi sectim diyorum.
Sanki 13 yildir uyuyordum yeni uykudan uyandim gibi hissediyorum.
Icine dustugum bu durumdan kurtulmak istiyorum. Esim sevilmeyi hak eden bir erkek.
Ikimiz de unv mezunu yetiskinleriz. Erken yasta evlenmedik.
Bu sekilde hayati sorgulayip mutsuz oluyorum.
Empati yapiyorum. Esim benim hakkimda boyle dusunse cildirirdim diyorum .ama kendime engel olamiyorum.
Not : bosanmayi dusunmuyorum yazik bu adama bosan demeyin.
Sevgili hanimlar yardim ve yorumlariniza ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
Ewet calisiyorum.
O filmi izlemedik sebebi de erotik olmasiydi.
Acikcasi ben de evliligimi sorgulamak adina erotik bir film izlemek istemefim.
O nedenle peki dedim.
Evlilikte takla atilmiyorsa bu evlilik biter ya da pamuk ipligine bagli fikirlerine katilmadim. Zaten evliligimi bitirecegim de demedim.
Tekrar esime cani gonulden sevgiyle bakmak istiyorum dedim.
Sizden aldigim fikirlerle de kucuk degisiklikler yapmaya calisiyorum.
Yakinda dogum gunum var ve genelde sozle kutlanir gecer. Esim bu aksam neye ihtiyacin var diye sordu
Supriz yapmak istiyor sanirim
Ama ne alacagini bilemiyor galiba
Ilk aklima gelen unv giderken bana bir avuc toka hediye etmisti degisik degisik takayim diye.
Hem masum hem kullanisli. O gun geldi aklima. Ama demedim.
Yatmadan once defalarca beni sevdigini soyledi. Ben de ona karsi guzrl duygular besledigimi hissettim.
Sizle yazistikca eksiklerin ne oldugunu dusundum bunlardan birini cozduk sanirim.
Kucuk olan cocugum gece benimle yatiyor ve bu nedenle esim yanimdan kalkip gidiyor. Bundan hic hoslanmiyorum. Rahat edemiyorum diyor.
Ben de gece boyu huzursuz cocugumla yatiyorum.
Ona evladim nasil benim yanimda kendini guvende hissediyorsa ben de senin yanimda yattigini bildigim zaman huzurlu hissediyorum dedim.
Sen yanimda yatmayinca senden uzaklasiyorum.
Aramizdagorunmez bir duvar oruluyor dedim.
Dun gece bitlikte yattik.
Bu gece de insallah.
Bu arada dua ediyorum. Sizlerin tavsiyelerinize kulak veriyorum.
Ewet calisiyorum.
O filmi izlemedik sebebi de erotik olmasiydi.
Acikcasi ben de evliligimi sorgulamak adina erotik bir film izlemek istemefim.
O nedenle peki dedim.
Evlilikte takla atilmiyorsa bu evlilik biter ya da pamuk ipligine bagli fikirlerine katilmadim. Zaten evliligimi bitirecegim de demedim.
Tekrar esime cani gonulden sevgiyle bakmak istiyorum dedim.
Sizden aldigim fikirlerle de kucuk degisiklikler yapmaya calisiyorum.
Yakinda dogum gunum var ve genelde sozle kutlanir gecer. Esim bu aksam neye ihtiyacin var diye sordu
Supriz yapmak istiyor sanirim
Ama ne alacagini bilemiyor galiba
Ilk aklima gelen unv giderken bana bir avuc toka hediye etmisti degisik degisik takayim diye.
Hem masum hem kullanisli. O gun geldi aklima. Ama demedim.
Yatmadan once defalarca beni sevdigini soyledi. Ben de ona karsi guzrl duygular besledigimi hissettim.
Sizle yazistikca eksiklerin ne oldugunu dusundum bunlardan birini cozduk sanirim.
Kucuk olan cocugum gece benimle yatiyor ve bu nedenle esim yanimdan kalkip gidiyor. Bundan hic hoslanmiyorum. Rahat edemiyorum diyor.
Ben de gece boyu huzursuz cocugumla yatiyorum.
Ona evladim nasil benim yanimda kendini guvende hissediyorsa ben de senin yanimda yattigini bildigim zaman huzurlu hissediyorum dedim.
Sen yanimda yatmayinca senden uzaklasiyorum.
Aramizdagorunmez bir duvar oruluyor dedim.
Dun gece bitlikte yattik.
Bu gece de insallah.
Bu arada dua ediyorum. Sizlerin tavsiyelerinize kulak veriyorum.
Tesekkurler arkadaslar
Cocugun yanimda olmasi benim de hosuma gitmiyor ama ayirma konusunda da pek basarili olamadim.
Ilkini hic yanima almamistim. Bunda daha toletansli davrandim.
Hediye konusunu dusunmedim henuz. Dusununce belki citlatirim.
Kk da bdv bolumunu okuyunca tabiki sukrediyorum halime.
Ancak aldatilmamak dayak yememek ya da kv tarafindan taciz edilmemek de yeterli olmuyor bazen.
Ewet cok buyuk dert degil yukaridakilerin yaninda size hak veriyorum.
Ama ben de kendi dunyamda bununla sinaniyorum.
Burada kimusi mutfagindaki bocegi anlatir kimisi cift cizgi hamile miyim der kimisi de esini annesini vb anlatir.
Bu da benim guzel derdim.
Sukrediyorum daha farkli bir konu acmadigim icin.
Esimle iletisim kurabiliyorum cok sukur.
Bi an olur gozunuzun onundeki kirpik butun dunyanizi kaplar ve onunuzu goremezsiniz. Belki de benim derdim de bu. O kirpigi orafan yarfimlarinizla almaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?