esime karsi hislerim

Durumunuz benimkine benziyor ama bir farkla sizin esiniz size hala sevgiyle yaklasiyor.

Bende de.soguma oldu. Ve ustunr sevgi de goremeyince iyice beter oldu hersey.

Dilerim bir cikis yolu bulursunuz. Ama erkeklerin cogu asosyal sanirim .geriye kalanlari da capkin.

Ortasi yok anladigim kadariyla.

Ikimiz de calisiyoruz aileler akrabalar cok uzakta. Gidip ozleyip donmek guzel olurdu .
Az once gunduz yaptigim pastanin yanina bir kalp yaptim oyle ikram ettim.
Bu ne dedi sana olan ilgim sevgim dedim.
Aynisini senden de bekliyorum dedim gulumsedi.
Bitter moon filmini indir izleyelim dedim. Filmi ve yonetmenini begenmedi indirmedi. Ben de tavir yaptim. Uygun degil dedi sustum artik.
Kimisine gore evliligimde dert yok o nedenle ilk mesajimda objektif olmaya calistim.
Yazdikca sorunlar ortaya cikti.
Monoton ilgisiz bir kocam var sanirim.
Esimin ozellikleri ile ilgili onunla konusmayi dusunmuyorum.
Heyecansizligim hakkinda konusacagim sanirim .
Cocuklari uyutup konusmayi planliyorum.

Nesi uygun degilmis Bittermoon un? Çok iyi ve derin bi filmdir aslında
Eşiniz ne tarz filmleri seviyo merak ettim simdi. Ve tabi siz ne tarz seversiniz? Film mevzusundan bi yorumunuzda daha bahsetmissiniz de genel olarak ne kadar farklısınız onu anlamaya calısıyorum aslında.

Yönetmeni Polanski olması yüzünden mi nedir?
A seperation (bir ayrılık) filmini izleyin olmadı, bazen yakın fakat aynı olmayan kültürdeki çiftlerin problemleriyle insan daha rahat konuşuyor aklındaki şeyleri. Sen olsan ne yaparsın? sorusunu sordukça ve muhabbet suçlayıcı olmadıkça laf lafı açıyor, tavsiye ederim.

Ya ben insanin birden boyle sevdigi adamdan buz gibi soguyacagini dusunmuyorum. Anlatmadiginiz bi seyler var bence. Bu kadar sogudugunuz adama da yeniden tutku duyacaginizi da sanmiyorum

Valla her şeyi yazmısısn yazacak bir şey kalmamış bence de biraz tavır alın ilgilenmedigi için ya da oturup dogru dürüst konusun her şeyi sil baştan .
Hiiiç biri olmuyorsa da teş çözüm dua etmeniz bence Allah yardım etsin

Esin kucukken cocuk felci gecirmus. Bir bacagi engelli. Bu benim icin hic sorun olmamisti. Gururla yaninda durdum simdiye kadar. Ama simdi ben bu adami mi sectim diyorum.

Not : bosanmayi dusunmuyorum yazik bu adama bosan demeyin

Sen esine resmen aciyorsun. Bu insanin engeli icin devam ettiriyorsan bu ona resmen hakarettir. kocan senin bu düsüncelerini bildikten sonra seninle
barismaya falanda kalkmaz bence rahat rahat bosanirsin. yazdiklarin cok incitici gercekten. Hele "ben bu adami mi sectim" cümlesi... Emin ol o da engelli olmak istemezdi......

Yanlis anlamazsaniz bence isten izin alin 1 hafta 10 gun cocuklarida esinize birakin bi sehir dışına cikin es dost akraba yanina...siz esinizden cok yasadiginiz hayattan sikilmissiniz.bi sure yalniz kalmak size iyi gelecektir diye dusunuorum.bu surede esinizle telefonda gorusun ilk zamanlarinizdaki gibi romantik romantik...belkide esinizi ne kadar sevdiginizi hatirlarsiniz kalbinizde...

Okumamistim hepsini bende ayni seyi yazmisim :)

Benim abim de cocuk felci geçirdiği icin bir bacagi diğerinden daha ince. Disaridan belli olmuyor, hatta dikkat etmeyince yürüyüşündeki aksama da anlasilmiyor.
Görüştüğü, çıktığı kizlar öğrendiği zaman ayrılık kacinilmaz oluyordu. Abimin butun iyi hasletleri bir kenara atiliyordu.
O cok uzuluyordu, ailem de ayni sekilde.
Ama ben vucudunda herhangi bir engel olmayan kadinla evlilik yapacağı takdirde ileri sizin yasadiklarinizi yasar diye dusunuyordum.
Hatta ileri gidip abimi asagilayabileceklerini aklimdan geciriyordum.
Ailem gibi kizamiyordum tabi bu ayrilik durumlarina, ne de olsa karsi tarafin tercihi bu yönde.
Simdi abimin cok iyi bir evliligi var. Yengemin herhangi bir engeli yok. Cok da guzel bir bayandir.
Dilerim 10 sene sonra sizin hissettiklerinizi hissetmez.

Bu arada ben sadece olayin engel boyutu hakkinda yazmak istedim. Baska sorunlarinizin da olduğunu biliyorum.

Sebebsiz kimse kimseden sogumaz ..

Bence uzmandan yardim al ve sebeblerini ogren .
Kendine bile itiraf etmedigin bisey olabilir ..

Esimle bu aksam biraz konustuk.
Isin ozu engeli yada boyu degil.
Ben ondan sogudukca gozume batti dedim.
Yoksa ben bu adami bugun gormedim 13 senedir sevdim
Heyecanimi yitirmeye basladigimi anlattim.
Dinledi. Yorum yapmasini bekledim bisey demedi.
Bu kadar mi dedim bi cumle kurmayacak misin
Sen beni cok seviyorsun bundan eminim dedi. Not seni sevmedigimi hissediyorum demedim
Sarildi. Unv yillarindan bahsettik. Anilarimizi yad etttik. Bu aksam onu mutlu etmek icin cabaladigimi soyledim.
O da tesekkur etti.
Senin benden beklentin ne dedim
Birkac bisey soyledi guzel sozlerdi ama sonra cilveli ol dedi.
Nasil olunur dedim ben icimden gelmedikce yapamam dedim.
Icimdeki o istegi geri istiyorum dedim.
O da bazen kendisinin de isteksiz olabildigini ve gectigini soyledi.

Bu arada bir arkadas anlatmadigin biseyler var demis. Kesinlikle ekstra bir durum yok. Sorunuma benim gozumle bakacaginiz umidiyle oldugu gibi anlattim.
Engelli oldugu icin acimiyorum.
Ben onun engelinin farkina bile varmam gun icinde. O herkesten daha normal gelir bana.
Onu asagilamitorum ayrica.

Bu kadar cumle bana sunu gosterdi ki heyecanin bitmesi bana yaramiyor.
Heyecanimi da esime duydugum sevgiyi de tekrar kazanacagim insallah.

Bitter moon sahneleri acisindan uygun degilmis.
Esime soyledim indir o filmi izleyelim dedim sebebi ile birlikte olmaz dedi.
Film olarakMacera aksiyon
Gizem ilgi alanlari.
Bir de cok dizi izledik birlikte yabanci dizi.
Fringe dexter gibi
Nasil filmler seviyorsunuz diyen arkadasa yazdim.

Bence oturunda siz kendinize acıyın.
Bu ne hadsizlik insan eşine yazık bu adama der mi?
Evet eşinize acıdım,sizinle evli olduğu için.

Ayyy kendinizi nekadarda yüceltmişsiniz eşinize karşı.gören bulunmaz hint kumaşısınız sanar.

Burda acilan konulara bakinca sizin evliliginiz gercekten bicok evlilikten daha seviyeli zannimca. En azindan oturup konusabiliyorsunuz, bagirisip kufurlesmeden. Bu sevindirici, evliliginizi kurtarmak icin esiniz ve siz cabaliyorsunuz demektir. Engelmis, boymus bunlara hic girmicem, zaten cevap vermissiniz, sogudukca gozume batiyor diye... Evliligin de insan iliskilerinin de en onemli seyi iletisimdir. Aranizdaki iletisim kopmazsa her seyi halledersiniz. 13 sene gecmis, heyecan kaybini normal karsiliyorum ben, ama o heyecani geri kazanmak da ciftlerin elinde...
En kisa zamanda sorunlarinizin hallolmasi dilegiyle...

Kkda bdv bolumune yazdim elbette olumlu yada olumsuz yorumlar gelecekti.
Bazi yorumlar okunmadan yada empati yapilmadan yapiliyor uzucu.
Yukaridaki yorumla asagidaki kisiye cevabim baglantili degildir.

Adeninannesi abin ve esi dilerim hep mutlu olsunlar.
Ben de bu disuncelerle bogusmaya baslamadan once cok mutluydum. Sonra bu dusuncelerle bakis acim degisti.
Cok severek evlendik.
Ama bu engelli oldugu icin boyle hissediyorum gibi anlasilmamali.
Engelli esi olmayan bir kadin da 10 sene sonra benim hissettiklerimi hissedebilir. Onun gozune de kel olusu horlamasi yada daginikligi batar ne bileyim.

Sen biraz uzak mi kalsan eşinden .. belki onun ,senin hayatında kocaman bir yeri doldurduğunu ozaman daha iyi anlarsın.. en azından bana öyle geliyor.. bukadar şeyi burda anlatın 'kaç sene' bunları görmedin de şimdi birden ortaya çıkıp seni rahatsız edecek yeni bir şey değil ki..

eşinle sana uzun mutlu huzurlu bi ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…