- 14 Aralık 2014
- 50
- 20
- 13
Nesi uygun degilmis Bittermoon un? Çok iyi ve derin bi filmdir aslındaIkimiz de calisiyoruz aileler akrabalar cok uzakta. Gidip ozleyip donmek guzel olurdu .
Az once gunduz yaptigim pastanin yanina bir kalp yaptim oyle ikram ettim.
Bu ne dedi sana olan ilgim sevgim dedim.
Aynisini senden de bekliyorum dedim gulumsedi.
Bitter moon filmini indir izleyelim dedim. Filmi ve yonetmenini begenmedi indirmedi. Ben de tavir yaptim. Uygun degil dedi sustum artik.
Kimisine gore evliligimde dert yok o nedenle ilk mesajimda objektif olmaya calistim.
Yazdikca sorunlar ortaya cikti.
Monoton ilgisiz bir kocam var sanirim.
Esimin ozellikleri ile ilgili onunla konusmayi dusunmuyorum.
Heyecansizligim hakkinda konusacagim sanirim .
Cocuklari uyutup konusmayi planliyorum.
Ikimiz de calisiyoruz aileler akrabalar cok uzakta. Gidip ozleyip donmek guzel olurdu .
Az once gunduz yaptigim pastanin yanina bir kalp yaptim oyle ikram ettim.
Bu ne dedi sana olan ilgim sevgim dedim.
Aynisini senden de bekliyorum dedim gulumsedi.
Bitter moon filmini indir izleyelim dedim. Filmi ve yonetmenini begenmedi indirmedi. Ben de tavir yaptim. Uygun degil dedi sustum artik.
Kimisine gore evliligimde dert yok o nedenle ilk mesajimda objektif olmaya calistim.
Yazdikca sorunlar ortaya cikti.
Monoton ilgisiz bir kocam var sanirim.
Esimin ozellikleri ile ilgili onunla konusmayi dusunmuyorum.
Heyecansizligim hakkinda konusacagim sanirim .
Cocuklari uyutup konusmayi planliyorum.
Okumamistim hepsini bende ayni seyi yazmisim :)Canım şöyle kısa süreli siz sevdiğiniz bir yakınızı,samimi bir arkadaşınızı ziyarete gitseniz.O zaman zarfında birbirinizi özlersiniz:)) Belki bu olumsuz düşünceleriniz yerini olumlu ,güzel düşüncelere,güzelliklere bırakır...
Kesinlikle haklısınız...Buna rahat batması diyorlar.
Burda acilan konulara bakinca sizin evliliginiz gercekten bicok evlilikten daha seviyeli zannimca. En azindan oturup konusabiliyorsunuz, bagirisip kufurlesmeden. Bu sevindirici, evliliginizi kurtarmak icin esiniz ve siz cabaliyorsunuz demektir. Engelmis, boymus bunlara hic girmicem, zaten cevap vermissiniz, sogudukca gozume batiyor diye... Evliligin de insan iliskilerinin de en onemli seyi iletisimdir. Aranizdaki iletisim kopmazsa her seyi halledersiniz. 13 sene gecmis, heyecan kaybini normal karsiliyorum ben, ama o heyecani geri kazanmak da ciftlerin elinde...Esimle bu aksam biraz konustuk.
Isin ozu engeli yada boyu degil.
Ben ondan sogudukca gozume batti dedim.
Yoksa ben bu adami bugun gormedim 13 senedir sevdim
Heyecanimi yitirmeye basladigimi anlattim.
Dinledi. Yorum yapmasini bekledim bisey demedi.
Bu kadar mi dedim bi cumle kurmayacak misin
Sen beni cok seviyorsun bundan eminim dedi. Not seni sevmedigimi hissediyorum demedim
Sarildi. Unv yillarindan bahsettik. Anilarimizi yad etttik. Bu aksam onu mutlu etmek icin cabaladigimi soyledim.
O da tesekkur etti.
Senin benden beklentin ne dedim
Birkac bisey soyledi guzel sozlerdi ama sonra cilveli ol dedi.
Nasil olunur dedim ben icimden gelmedikce yapamam dedim.
Icimdeki o istegi geri istiyorum dedim.
O da bazen kendisinin de isteksiz olabildigini ve gectigini soyledi.
Bu arada bir arkadas anlatmadigin biseyler var demis. Kesinlikle ekstra bir durum yok. Sorunuma benim gozumle bakacaginiz umidiyle oldugu gibi anlattim.
Engelli oldugu icin acimiyorum.
Ben onun engelinin farkina bile varmam gun icinde. O herkesten daha normal gelir bana.
Onu asagilamitorum ayrica.
Bu kadar cumle bana sunu gosterdi ki heyecanin bitmesi bana yaramiyor.
Heyecanimi da esime duydugum sevgiyi de tekrar kazanacagim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?