Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Soylememek en iyisiydi ama soyledim bi kere. O kizdan hoslanmiyorum desem de yakin arkadasim gorusmeyelim miye getirdi. Bende söyledim. Ben gelmesem de olur nasilsa bi tek senle konusuyor diye

Siz de kadının kocasına aynı kadının kocanıza davrandığı gibi davranın. Kadın adam yerine konulmamanın nasıl hissettirdiğini, kocanız da aslında yapılan davranışın ayıp olduğunu anlamış olur.

Söyleme taraftari değilim olayi sacma sapan bi boyuta tasiyabilir.

Siz eşinizle kötü olmayın bence sen git ben gelmiyorum dersiniz bidahakine çağrıldığınızda.Karı kocanın yanına tek eşinizde gitmek istemez.Kötü birşey yapacak insan siz ne kadar engel olmak istesenizde yapar illaki siz sadece durumu ertelemiş olursunuz.

Bana yapılmasını istemediğim seyleri bende baskasina yapamam. Huyum bu. Konusmasin demiyorum. Tavri önemli olan. Beni saf disi bırakıp sadece esimle konusmasi

Bu yastan sonra maalesef kimsenin tavrini degistiremiyeceksiniz , gorusmezseniz de meydan bos kalir esinize de rahatsiz oldugunuzu soyleyip hakaret isitmisseniz olana razi gelip kabul edip bununla yasamayi ogrenmelisiniz bence.. hoscakalin...

Bizden önce evlendiler ve esimin cok yakin arkadasi oluyor eşi. Ama bir kere bile davet etmediler. Düğünde vs karsilastik o sekilde oturduk. Arabalari yoktu evine biraktik. Onlar bizi eve biraksaydi eşim eve davet etmemi beklerdi.

Buna benzer bi' durum benim de başıma geldi ama erkeklere anlat anlat anlamıyolar hatta sen kıskançsın diyiveriyolar.Halbuki ilgisi yok kadın kadını anlar.

Bazı kadınlar bunu çok yapıyor , sebebini ben de bilmiyorum ama çift çift gezince kadını dışlayıp çiftin erkeğiyle konuşuyolar.Yani modern olmamak falan değil bu.Ben de çok rahat biriyimdir ama dediğinizi anlıyorum kıskançlık değil bu.

Ne yapılır ben de bilmiyorum.Ben sevgilime söyleyince önce beni suçlamıştı kıskançsın diyip ki hiç kıskanç olmadığımı söylerdi hep.Sonra kız öyle bişey yaptı ki erkek arkadaşım kendisi anladı ve o çiftle bir daha çift olarak görüşmedik.

Eşinize çok dillendirmeyin boşuna yıpratmayın ilişkinizi.Erkekler anlamıyor.Siz de kadını sallamayın bir aradayken.Cool olun ortamda ve ona yok muamelesi yapın.

Arkadasa ne yorum yapsak o huyum degil o sekil yapma taraftari degilim demis..
Vallahi tuhafff...

Ne yaptı ki kız öyle birşey yaptı ki derken

Size minnettarim desem. Beni anladiginiz icin cok mutluyum çok teşekkür ederim. Esimde farketti durumu benide muhabbete dahil etti. Ama arkadaşı bulusmak.istediğinde geri ceviremiyor bende bozuluyorum. Sonucta adam yerine koyup konusmuyor bile. Bunlar ince şeyler yegeniyle bile sevgili olan bi toplumdan herşeyi beklerim ben

4 lu bulusmada kadinin kocasi yaninizdayken kocaniza asilacagini sanmiyorum. Kendi kocasından cekinir basta. Muhtemelen siz kadindan haz etmediginiz icin durum size batiyor.
Ben olsam hic takmam o ayri. Ha baktim rahatsiz oluyorum. Bende kadinin kocasina samimi davranirim.sonrasini o dusunsun :)

Benim merak ettiğim böyle kadınların kocaları niye dizginlemiyo karılarını tavırları niye onları rahatsız etmiyo
Tabiki kadın kendisi doğru davranmalı ama bazen de insanı eşi frenler bana göre

Esim zamanında kizi bile kotulemisti evlenmeden önce yaptiklari icin.
Ya herşeye tamamım, rahatsız olmanıza ve eşinizin buna saygı duyması gerektiğine ama şu düşünce tarzını değiştirmeden sizin düşünce tarzınıza insanların saygı duymasını beklemek fazlasıyla samimiyetsiz olur.
Koca koca sırıtıp çelişiyor çünkü,üzgünüm.

Bazı kadınlar ilgi budalası ve ortamdaki tüm erkekler benimle konuşsun ben de onlarla konuşiyim istiyolar.Bunu da genelde kendine güveni olmayan kadınlar yapıyor.O yüzden hiç aldırmayın bence.

Kızın ne yaptığını da söylemek istemiyorum burdadır okur falan hiç gerek yok.

En iyi cevap seçme diye bişey var mi bilmem ama gerçekten anlamissiniz. Artik cogu şey normal geliyo bize. Ben muhabbet etmesin demedim. Rahatsız oldugum nokta belli. Ben kendimi anlatmaktan yoruldum. Esim beni kiskanc bi insan olarak biliyor o kiz yuzunden. Rahat bi insan degilim ama sacma biseyi hic kiskanmadim. Ki esimde kıskançtir. Cocukluk arkadaslari esleriyle geldi yemege. Ayni odada oturuyoduk kiz erkek. Beni erkeklerin görmeyecegi bi yere oturttu mesela. Koca sandalyeyi koydu önüme. Onun da boyle hassasiyetleri var. Ama beni suclu buluyor

Eşim kizin yaptiklarini dogru bulmuyor cunku. Konusmalarimizda sende x gibi olsaydin yurumezdi ayrilirdik derdi. Onlar bizden once evlendigi icin bi cok seyi bizden önce tecrube ettiler. Ve örnek gostererek ben bunlari yasamak istemiyorum seninle dedi.

Eşini tenzih ederek söylüyorum; erkekler karaktersiz olduğu için kadınlar daha dikkatli ve ince düşünceli davranmak zorunda kalıyor. Bu kadın da karşısındaki hemcinsini görmezden gelmeden muhabbet edebilirdi. Iyi ve kötü niyetli ama usul bilmeyince farklı düşünceler ortaya çıkabiliyor. Hatta sizin muhafazakar olduğunuzu bildiği için ekstra özen göstermeliydi. Kendi öyle olmayabilir ama madem sizinle görüşecek o zaman bu duruma saygı duyarak hassas davranacak.

Sanırım öyle bi tip. Konuşmak var konuşmak var. Ama esimin gozunde sacma sapan kiskanc bi insan durumuna düştüm. Ki adim gibi eminim arkadasi benimle bu kadar dialog kursaydi oda rahatsız olur gorusmezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…