Eşime karşı samimiyet kuran arkadaş

Ben sizi hakli buldum bir kadin olarak insan hissediyor bazi seyleri, dogru yada degil.. Gorusmek istememeniz normal. Madem o bayanda sizi eve davet etmedi..

Esinize kiskanclik isini anlatip uzatmayin ama esli bulusmalara gitmeyin. Erkek erkege gorussunler cok mu zor yani..

Çok haklısınız şunu birine söylesek bağnaz gerikafalı , sen eşine / kendine güvenmiyo musun diye karşılık verilir.Ama bu tür şeyler bizim kültürümüzde olmadığı için sırıtıyo , olmuyo yani.Siz konu açınca aklıma geldi bahsettiğim kişi de sevgilimin ismini benden çok zikrederdi sohbet ortamında sonuna "cim" ekleyerek falan.Başlarda sinir oldum sonra bıraktım.Sonra iyice saçmalayınca sevgilim anladı zaten demek istediğimi ve görüşmedik.

Kendi de muhafazakar biri. Esimin eşleri acik arkadaslariyla da bir araya geldik. Kimse boyle bi tavirda bulunmadi. Ya da ben kimseden bu sekilde rahatsız olmadim. Açık bi insan da olsa bi insan neden esimin dil baligi yiyip yemedigini merak eder ki?

Sezgilerime güvenirim ve hep icimin isinmadigi insanlardan tehlike aldim. Sezgi degil de belkide cok dikkatli inceliyorum insanlari. Mimiklerini bakislarini baktigi yerleri

Onlar işte beraberler zaten. Karsi taraf bulusma talebinde bulunuyor hep. Rahatsiz oldugum icin suclu durumundayim suanda. Eşim kendini kotu hissediyormus. Senin hareketlerinden rahatsız olmadim diyorum ama anlamiyor. Yakıştırmam hoş degilmis. Sanki o kizin yaptigi cok hos

Sezgilerime güvenirim ve hep icimin isinmadigi insanlardan tehlike aldim. Sezgi degil de belkide cok dikkatli inceliyorum insanlari. Mimiklerini bakislarini baktigi yerleri

Çok haklısınız.Kadınlar anlıyor ama erkekler anlamıyo işte.Saf oluyo erkekler bu konularda.Burda başlıyo sorun da zaten.Size tavsiyem eşinize söylemeyin bunu artık.Dikkatli olun ama eşinize söyledikçe ters tepebilir.

Kizdan hazetmeme nedenim de buydu. Her bulusmada konuyu ayni yerlere getiriyor. Esimle ortak bi nokta buldu diyelim ki bidahaki bulusmada da ayni seylerden konu aciyor

Ben acikca rahatsizligimi dile getirdim saklamam daha mi hosuna giderdi diyin bence.. Gorusmek istemiyorum deseydim sadece sebep soracaktin bende icimden geceni soyledim diyin. Ve geri adim atmayin ayni ortamda bulunmayin bundan sonra huzursuzluk buyumesin

Benim merak ettiğim böyle kadınların kocaları niye dizginlemiyo karılarını tavırları niye onları rahatsız etmiyo
Tabiki kadın kendisi doğru davranmalı ama bazen de insanı eşi frenler bana göre
Aynisini ben yapsam eşim beni uyarirdi. Ya da rahat bi insan olsaydim benimle evlenmezdi. Hoslanmaz oyle seylerden

Bakın sizi anlıyorum, eşiniz de sizi tanıyarak,hassas noktalarınızı bilerek ve belirttiğinizden anladığım kadarıyla hatta bu hassasiyetlerinizi beğenerek sizinle bir hayat kurmuş.Siz şimdi eşiniz gibi size karşı sorumlu olmayan başka genç bir kadının davranışlarından rahatsızsınız ancak eşiniz bu tür davranışlardan rahatsız olup ''sizin gibi bir insanı tercih etmesine'' rağmen siz bu rahatsızlığınızı belirtmeden yahut görüşmek istemiyor oluşunuzu duyurmadan buna önlem alacak tavırlar sergilemiyor.(Gerekirse eşli buluşmayacaksınız ve bunu akıl etmesi gereken sizden önce eşiniz çünkü hayata bakış tarzı bu)
Siz kendi adınıza bu genç kadını, sizin yaşam tarzınıza aykırı davranıyor diye görüşmek istemiyor olabilirsiniz ama eşinizin belirttiği geçmişi sizinki gibi değil diye çeşitli yakıştırmalar uygun değil çünkü bu da o kişinin hayatı. Nasıl hassasiyetlerinize saygı duyulmasını istiyor ve karşınızdaki size böyle yaklaşsın istiyorsanız siz de karşıdaki insanın yaşamına saygı duymalısınız.
Şu noktada görüşmek istememek tercihiniz ve eşiniz buna saygı duymak zorunda.

Eşim sen beni evli kadindan kiskandin diye yüzüme vuruyor. Sorun da bu. Halletsek de beni sucluyor.

Keskinlikle kıskanç biri degılım bazı samımı kız arkadaslarım bende kalmaya bıle gelır nadıren cevremde hep söyler çok özguvenlısın kıskanç dağılsın vs. Amaaa kesınle ve kesınlıkle evlı bır erkegın bayan arkadaşı olamaz böyle saçma şey Olmaz helekı eşim başka bır kadını bana karşı savunamaz bir erkegın annesi kardesı esinden daha kıymetlı bu Kadın yoktur esıne karşı bunun dısındakı kadınları savunamaz senin karşı çıkmana rağmen gorusmeyı kesmıyorsa bırde onu koruyorsa bır an önce o arkadaslıgın bıtmesı lazım sonuç pek ıyı Olmaz gibi duruyor

Bende bu goruse katiluyorumm

Bunu eşim yapiyor zaten. Düğünden önce taki olayi sorun olmustu. Bende ister istemez olaya dahil oldum. Esimde ayni tavirda olsaydin yurumezdi dedi

Valla kim ne derse desin sonuçta aldatmalar falan bu şekilde başlıyor.once yakınlaşıyorlar sonra elinden kayıp gidiyor...esinize aynı şeyi o yaşasa ne olurmuş diye sorun yani sizinle bir erkek öyle konuşursa eşinizin tepkisi ne olurmuş . ben de gıcık oluyorum ister geri kafa deyin ister kıskançlık ama ben kendimi nasıl kapattiysam diğer erkeklere eşimde kapaticak . Ben eşimi şunu gözüm tutmuyor gorusmesek dedim mi tamam diyor o kızında varya .... Diyecek laf çokta işte...banlanmiyim şimdi :)

Eşim sende arkadaşlarımla konuşmuyo musun ne var bunda diyor. Ki adi gibi biliyor mesafeli davrandigimi. Kim ne derse desin mesafeyi astigin anda evli ya da bekar o utanma çizgisi ortadan kalkar ve samimiyet başlar

Bunu eşim yapiyor zaten. Düğünden önce taki olayi sorun olmustu. Bende ister istemez olaya dahil oldum. Esimde ayni tavirda olsaydin yurumezdi dedi
Anladım. Ne bileyim benim bu olayda canımı sıkan konu biraz farklı, eşiniz bazen kendini tanımladığı gibi davranmıyor sanırım. Yani niyetim sizi incitmek değil tabii ama belirttiği hassasiyetlere sahip bir insan bir kere bir araya gelir baktı durum kendisine ters bir daha birlikte görüşmeme kararı alır,haksız mıyım?

Babannenden öğüt dinlemek isterdim :)

Beni üzen şey de bu. Beni zan altinda biraktin diye gurur yapiyor. Biz görüşelim bulusalim demiyor ama cagirdiklarinda hayir diyemiyor. Beni ezip geciyor

Haklisiniz. Beni üzen de bu. Hassasiyetlerimi onemsememesi. Sıkmak istemiyorum onu ama onun rahatsız oldugu seylerden kaciniyorum. Kapaliyim kolum açılıp bilegim gozukse kas goz yapip kolunu kapat diyor bende ona gore giyiniyorum. Ama o bunu anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…