Eşim ve ben çalışıyoruz 5 yıllık evliyiz bir evladımız var, çocuk olduktan sonra ve birde çalışınca evlilkte illa ki cinseli hayat sekkeye ugruyor, her zaman rahat olamıyor insan yorgunluk vs vs..
Neyse ben konuma geçmek istiyorum bizde durum şu şekilde ; ben bebeğimi uyutuyorum eşimin yanına gidiyorum ben duş alacağım diyorum..
eşim ; birlikte alalım tek gitme der.. böylece birlikte girmiş oluruz. kusura bakmayın biraz açık yazdım burayı.
bu kısır döngü hep böyledir.. eşimin bana gelip sırnaştığı zamanlarda vardır lakin tek tük bu zamanlar öyle sürekli olan bir durum değil . durum bundan ibaret olunca hep ilk adımı ben atıyormuşum gibi hissettim.
Dün bebeğimi uyuttum bu sefer eşimin yanına gidip birşey demeden direk duşumu aldım, tepkisini merak ettim eşim balkonda oturuyordu
Bu konu açıldı eşim imalı bir şekilde konuştu ve bende dedim ki ; bundan sonra senin yanına gelipde duşa gireceğimi dememe gerek yok bana yanaşmayana kusura bakma ama bende gelip de yanaşmam yada birşeyler söylemem
Demek ki sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun vs dedim
eşim ; san ki hiç mi gelmiyoruz hiç mi sırnaşmıyoruz dedi ..
bende nadir dedim
bundan sonra benden de bir karsılık bulamassın sen tenezül etmiyorsun madem bende etmem artık , girer duşumu alır yatarım dedim.
Tamam sen haklısın öyle olsun madem dedi ve uyuduk..
Benim kızdıgım konu hep ben varıyorum yanına ; ona duşa gireceğim demem bile aslında birlikte girelim anlamına geliyor ama eşim bana hiç bu konuda durduk yere yaklaşmıyor bende böyle bir tutum sergiledim ve devam ettirmeyi düşünüyorum sizce hatalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim hanımlar ? artık ilk adımı kesinlikle atmamayı düşünüyorum madem o atmıyor ben neden atayım ki.