• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Karşı Sergilediğim Tutum Hatalımıyım Sizce ??

Dus diainda hiç yaklasmamasi değişik.cocuk uyanır diye mi cekiniyor.ya da fazla mı titiz takıntılı vs. Duşta bence çok da konforlu olmuyor.dus sonrası yatak tercihimdir
yanlış anlaşıldı sanırım duşta olmuyor.. yani ben duşa gireceğim dediğim zaman tek girme deyip yatak odasına gelir

İyi de ne bu böyle görev gibi olmuş duş almadan önceye sabitlenmiş bir hadise.
Duş her zaman alınan birşey sonuçta atla deve değil ki.

ortada bi sorun yokken sorun çıkarıp ters yapmışsınız. düzgünce karşınıza alıp konuşabilirdiniz.

yani şöyle söyleyim bizim için cinsellik ben duşa gireceğim zaman olan bir görev gibi oldu.. önceden anlaşmalı gibi sanki çok tuaf değil mi

tuhaf olabilir de öyle olsa nolacak? siz başka zaman istediniz de hayır mı dedi? diyelim ki sorun. güzellikle konuşmak yerine neden tartışıyorsunuz ki direkt?

yani şöyle söyleyim bizim için cinsellik ben duşa gireceğim zaman olan bir görev gibi oldu.. önceden anlaşmalı gibi sanki çok tuaf değil mi
çocuk olunca haliyle cinsellik sekteye uğruyor zaten zamanla çocuk olmasa bile süresi ve sıklığı azalıyor yaş, alışkanlık, eski heyecanın yitirilmesi, günlük stres vs vs sebeplerle en azından ben böyle düşünüyorum...
ama görev gibi sevişmek hiç hoş değil..
bizdede eşim sırnaşr bazen ben sırnaşırım bazen birbirimizi redde ederiz ama kırılmayız bu duruma ya yorgunuzdur ya canımız istemez..
ama hadi ben duşa gidiyorum deyip sevişmek tuhaf açıkcası hadi bu bir şifre diyelim neden hep duş alacağınız zaman aklınıza geliyor ki...

çocuk olunca haliyle cinsellik sekteye uğruyor zaten zamanla çocuk olmasa bile süresi ve sıklığı azalıyor yaş, alışkanlık, eski heyecanın yitirilmesi, günlük stres vs vs sebeplerle en azından ben böyle düşünüyorum...
ama görev gibi sevişmek hiç hoş değil..
bizdede eşim sırnaşr bazen ben sırnaşırım bazen birbirimizi redde ederiz ama kırılmayız bu duruma ya yorgunuzdur ya canımız istemez..
ama hadi ben duşa gidiyorum deyip sevişmek tuhaf açıkcası hadi bu bir şifre diyelim neden hep duş alacağınız zaman aklınıza geliyor ki...
bende bunu anlamıyorum canm ya cocukdan sonra böyle bir kısır döngüye girdik görev gibi oldu zaman dediğin gibi hoş olmuyor ki zaten..

bende bunu anlamıyorum canm ya cocukdan sonra böyle bir kısır döngüye girdik görev gibi oldu zaman dediğin gibi hoş olmuyor ki zaten..
bence çocugunuz olmadan senede bırkaç gun yalnız tatıle vs cıkın ben kızım dogdugundan berı bunu uyguluyorum ıkı uc gun basbasa tatıl yapıyoruz o zaman daha bır sevgılı gıbı oluyor ınsan...
belkı o zaman görev gibi değilde isteyerek sevişme gerçekleşir.

Eğer sadece duşta birlikte oluyorsunuz bu kadar yükselmekte haklisin.
Ama duş sonrasinda birlikte oluyorsaniz atariniz biraz gereksiz geldi bana..
Demekki adam temiz temiz sevismek istiyor? Bunda kotu birsey yok ki..

ben mi abartıyorum ki canm sence..
ama hep ben gidiyorum yanına duşa gireceğim diye neden eşim gelmiyor hiç o_O
şöyle bişey
bebeğin saha da küçükken ister istemez reddetmişsindir eşini uykusuzluk, bebeğinin uyumaması vs
oda yine reddederse diye korkmuş veya usanmış olabilir o yüzden o hazır olunca olsun bari diye düşünmüştür

yalnız bundan sonra dinamit gibi gelir üstüne kork bence:KK53::KK53:

daha önce sizin söylediğiniz gibi ılımlı konuşmaya çalıştım ama fayda etmedi..
neden hep ilk adımı ben atayım ki ? tamam o benim eşim ama o bunu düşünmüyor ise neden ben düşüneyim ki sizce

İşte bu düşünce yapısı ile evleniyor ama eş olamıyor insanlar
Neden ilk adımı ben atayım ki ! Bence evlilik için çok tehlikeli bir soru
Eşe suç isnat etme, ben değil o hatalı diye düşünme evlilik için tehlikeli şeyler, hele de cinsellik konusunda kavga aradaki mesafeyi fersah fersah açan bir durum. İletişim şekliniz yanlış hem de çok yanlış

Bana kalırsa ilişkiyi duşa kodlamak biraz hata olmuş.
Yani şöyle ki rutine bağlamak tuhaf.
Duş=ilişki gibi olmuş.
Onu bir esnetin bence.

Cinsellik zaman zaman görev gibi oluyor.
Çocuk yapmaya çalışırken,çocuklar küçükken.
Bu dönemsel sıkıntıları büyütmemek lazım.

Bir de bir yerde okumuştum.
Kadın hep ilk adımı atmaktan şikayetçiydi.
Adam atmıyormuş.
Çok sonra konuşmuşlar bu sorunu.
Meğer kadın gün içinde sürekli "çok yorgunum,çocuk çok yordu,şöyle bittim,böyle tükendim" gibi söylemlerde bulunduğu için adam kendiliğinden yaklaşmıyor,kadın istedikçe gidiyormuş.
Aslında anlayışlı bir erkek modeli.
Ama kadın bunu farklı algılıyor.

Siz de bu hikayedeki kadın gibi olabilir misiniz?

Bir problem yok gibi geldi bana yani tepkinize de olumlu cevap almışsınız zaten pusuya yatın ve tepkisini ölçün bir sorun yok zaten

Boyle düşünüyorsan sende ilk adımı atan olma soylemissinde kulağının üstüne yat bakalım bundan sonra esin ne yapacak.

Aynı konu bizim aramızda da olmustu cunku..

Eşim ve ben çalışıyoruz 5 yıllık evliyiz bir evladımız var, çocuk olduktan sonra ve birde çalışınca evlilkte illa ki cinseli hayat sekkeye ugruyor, her zaman rahat olamıyor insan yorgunluk vs vs..
Neyse ben konuma geçmek istiyorum bizde durum şu şekilde ; ben bebeğimi uyutuyorum eşimin yanına gidiyorum ben duş alacağım diyorum..
eşim ; birlikte alalım tek gitme der.. böylece birlikte girmiş oluruz. kusura bakmayın biraz açık yazdım burayı.
bu kısır döngü hep böyledir.. eşimin bana gelip sırnaştığı zamanlarda vardır lakin tek tük bu zamanlar öyle sürekli olan bir durum değil . durum bundan ibaret olunca hep ilk adımı ben atıyormuşum gibi hissettim.
Dün bebeğimi uyuttum bu sefer eşimin yanına gidip birşey demeden direk duşumu aldım, tepkisini merak ettim eşim balkonda oturuyordu
Bu konu açıldı eşim imalı bir şekilde konuştu ve bende dedim ki ; bundan sonra senin yanına gelipde duşa gireceğimi dememe gerek yok bana yanaşmayana kusura bakma ama bende gelip de yanaşmam yada birşeyler söylemem
Demek ki sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun vs dedim
eşim ; san ki hiç mi gelmiyoruz hiç mi sırnaşmıyoruz dedi ..
bende nadir dedim
bundan sonra benden de bir karsılık bulamassın sen tenezül etmiyorsun madem bende etmem artık , girer duşumu alır yatarım dedim.
Tamam sen haklısın öyle olsun madem dedi ve uyuduk..
Benim kızdıgım konu hep ben varıyorum yanına ; ona duşa gireceğim demem bile aslında birlikte girelim anlamına geliyor ama eşim bana hiç bu konuda durduk yere yaklaşmıyor bende böyle bir tutum sergiledim ve devam ettirmeyi düşünüyorum sizce hatalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim hanımlar ? artık ilk adımı kesinlikle atmamayı düşünüyorum madem o atmıyor ben neden atayım ki.
Bence bu kadınların çok abarttığı bir konu. Siz karı kocasınız, teklifin kimden geldiğinin, kimin yaklaştığının ne önemi var. Önemli olan ne yaşadığınız, nasıl yaşadığınız, birbirinize olan sevginiz.

Bence bu kadınların çok abarttığı bir konu. Siz karı kocasınız, teklifin kimden geldiğinin, kimin yaklaştığının ne önemi var. Önemli olan ne yaşadığınız, nasıl yaşadığınız, birbirinize olan sevginiz.
duşa gireceğim zaman duşta olmuyor tabi ki ben mesela 2 günde bir duş alıyorum..
duş alacağım günler eşime diyorm ki ben duşa giriyorum oda yalnız girme madem girmişken diyor.. =)
duşta değidle yatak odasına gidiyoruz sonra ayrı ayrı duşlarımızı alıyoruz uyuyoruz

Back
X