eşime karşı vicdan azaplarım.

Ay umarım bu doğru değildir... şaşırmış bu kadın eğer doğruysa...
Allah doğru yolu göstersin...

bir vicdan azabınız varsa bir nedeni olmalı .... bu saydıklarınız vicdan azabı duyulacak birşey olarak gelmedi bana .... ama bundan kurtulmak istiorum diyorsan arada sende eşin için süprizler yapabilirsin

Deştikçe neler çıkıyor.
Zaten bu 11 yıllık evlilikte 5 yıl önceki görüşmenin vicdan azabı normal bir azap değil. Altında başka şeyler olduğu bariz..

bencillikten değil eski sevgiliye güven yok.
korkaklığından boşanmıyor . düzeni bozarsa aynısını bulamayacak çünkü..
kocasının perişan olmasının zerre umurunda olduğunu sanmıyorum.

valla acınacak durumda olan kendisi. 11 sene başkasına aşıkken kocasıyla aynı yatağı paylaşan..
ben acıdım mesela..

Esasen aşk da değil, muhtemelen kavuşamamanın cilvesi, basit bir takıntı ancak kalp-beyin arası yorumlama olayı acayip bir şey. Eski ilişkinin tanıdık atmosferi çekiyor, hafıza zaten adrenalinli şeyleri tutmaya, büyütmeye meyilli. İnsani bir hataya düştüğünü, gerisini-ötesini düşünmeden davranan bir karakteri olduğunu düşünüyorum ben de konu sahibinin. Rutin boşluğuna düşerek, geçmişi deşmeye başlamış kuvvetle muhtemel, bu yüzden aradan 6 sene geçtikten sonra bir arayış gelmiş. Yeni bir şeylere başlamak yerine, geçmişin bilinirliği, güvenli ve yasaklığı heyecanlıdır gibisinden...

Başkasına deli gibi aşıkken, mantık evliliği yaparak yoluna bakan Yeşilçam karakterleri gibi gelmedi bu konu bana. Nedense oturdum empatinin gözüne vurup duygusal çözümleme yapmaya çalıştım.

Su yanlislik hep var. Bu tek vaka olsaydi neyse.

bencillikten değil eski sevgiliye güven yok.
korkaklığından boşanmıyor . düzeni bozarsa aynısını bulamayacak çünkü..
kocasının perişan olmasının zerre umurunda olduğunu sanmıyorum.

Eski sevgiliye güven yok o da bencilliğe çıkıyor.
Çıkarlarını düşünerek duruyor yerinde işte.
Bence durduğu yerde iyi hani bir eli yağda öteki balda.
Tövbe estağfurullah

Mart 2017 de acilan bir diger konu esimin beni sevdigi gibi sevmek istiyorum.ilaclarinin takibine kadar yapan bir adama yaptigin nedir ?? Gibilerle yurur mu evlilik? Zaten sevmiyorsun ki neden vicdan azabi cektigini anlamis degilim.he insan olarak uzuluyorum diyorsan ortada onu da goremedim.

"Şuan sesine ellerine yüreğine öyle çok ihtiyacım varki. Ama bunun imkansızlığının farkındayım. Yüreğim paramparça öyle derin yaralar varki içimde canımı acıtan. Gecenin bu saatinde bunları neden yazıyorum sana bilmiyorum. Ama sensizlikte seninle konuşmak rahatlatıyor beni. Yıllardır hep böyle yapmadım mı. Sanki karşımdaymışsın gibi hep senle konuştum ben. Kalp kalbe karşı derler. Bilmiyorum canımın parçası yüreğimdeki yangını hissettinmi uzaklardan. Bazen içimdeki hasretin yangını öyle kavuruyor ki yüreğimi inan ölsem daha az acı çekerim gibi geliyor. Dayanamıyorum bu ateş yakıyor beni iliklerime kadar yakıyor. Yine canını sıktıysam daralttıysam seni affet beni. Bir damla su serpilir belki içime içimdekileri dökersem sana. Öyle güçlü bir his varki içimde sevdim yandım kavruldum ve sırada ölmek var gibi. Hani sen diyosun ya sanki her konuşmamız sonmuş gibi davranıyorsun diye. Sırada ölmek var sanki. Ama sen beni yine boşver bir delinin ağzından çıkanlarla üzme kendini."

Bu iş 5 yıl öncesinde kalan bir şey değil gibi

"Abovv,o ne gız?" diyesim geldi.

Oh oh daha neler çıkacak

İnanmıyorum yaa!!
Ne karakterde bir insansınız siz...
Bulmuşsunuz saf iyi niyetli adamı, yasak ilişkiden olan çocuğu da adama yamamışsınız...
Gerçekten ne kadar vicdan azabı çekseniz az..
Her konusu da başkasının ağzından sayın üyenin mesela şöyle bir şey düşünün, mesela şöyle dedi ne demek istedi...
Kamu spotu gibi..
Daha ağır konuşacağım da banlannmaya değmeyecek birisiniz...

ask gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…