eşime karşı vicdan azaplarım.

şuanda görüşmüyorum. ama geçmişte yaptığım hatayı unutamıyorum.
Ama evliyken de görüştün değil mi? Şuan neden görüşmüyorsun. İstemiyor mu seni? Yoksa sıkıldı mı evli kadınla görüşmekten. Ya da bekardı da evlendi mi? Yoksa Karısını senle aldatmak mı istemiyor .

Sevmemişsiniz. Kocanız da yalan bir hayatın ortasında bişeyden habersiz yaşıyor. Hangisi doğru bilmiyorum fakat yazık üzüldüm bu hayata adama ve çocuklara.

işte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
ve aslında en büyük pişmanlığı eşiyle evlenmiş olmak.
yoksa 5 sene önceki bir bardak kahve bu kadar yaralamaz insanı.
Diger konuda karakterleri degistirmis bu kisi bayan demis ama halbu ki eski sevgilisine gidip gitmemesi gerektigini sormus bizlere o zamanda cevap vermisiz ustelik bayramda..ya da kendisi yogun bakimda rolu yapip gel mi diyecekto o da mechul.bir dogru varsa kocasi.burada olsun ya hata yapmis diyen arkadaslara da cevap oldu saniyorum.olay bu kadar basit degil 20 gun oncesine kadar yanina gitmek icin yollar araniyormus.

işte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
ve aslında en büyük pişmanlığı eşiyle evlenmiş olmak.
yoksa 5 sene önceki bir bardak kahve bu kadar yaralamaz insanı.

Tek tarafın sevgisi değil bence. Eşini de seviyor, vicdana oynayan bir sevgiyle: Acıyarak seviyor.

Bu yüzden geçmiş bir yandan çekiyor, pişmanlığı ile yuvası bir yandan çekiyor.
Berbat bir durum. Ne boşanır, ne boşanmaz, ne geçer, ne yıkar.
Sürünür durur arada. :/

öyle deme adam tüm bunları karısı onu sevsin diye yapıyor. eminim farkında sevilmediğinin.
11 sene bir kadını memnun etmeye çalışmak çok çaresizce..
O açıdan düşünürsek evet zavallica ama kadın için bulunmaz nimet şimdi yani. Adamın halinden memnun ama gün gelip keser döner sap donerse anlar o zaman vay benim herifim diye ağlar buralarda.

sadece görüştünüz yani.. daha ilerisi olmadı öyle mi eminimsiniz ?
yoksa hem kendinizi hem bizimi kandırıyorsunuz ben uslubunuzdan ve içinizdeki vicdan azabından dolayı görüşmeyi ileri boyuta taşıyabileceğiniz ve o zama taşıdıgınız gibi ihtimaller geliyor aklıma..
haa eğer görüşmeden öteye gitmedi ise ne olursa olsun bu yaptığınız cok yalnış..
Eşiniz size iyi davrandıkcada bunnu vicdan azabını cekiyorsunuz
ama bence sizin asıl derdiniz siz eşinizi sevmiyorsunuz ne kendinizi ne burdakileri kandırın
5 yıl önceki bir kahve bu kadar abartılmaz geçmiş gitmiş denir ama sizin durumda başka şeyler var bu bence cok bariz belli
önceki konunuzda 10 yıl önceki sevgilim yogun bakımda demişssiniz.. bence siz bu hikayede hiç masum değilsiniz bize masum anlatıyorsunuz o kadar.
Konu sahibinin eski konusu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...gun-bakimda-yasam-mucadelesi-veriyor.1029075/
halen cok deger verdiginden bahsetmiş..

Yorumlarınızın çoğunu okudum.

Gerçekten mükemmel bir adamla evlisiniz.

Tek bir sorum var. Neden yıllar öncesinde o adamla evlenmediniz? Halaaa unutamadığınıza göre çok sevmişsiniz belli ki.

Kınamak ayıplamak haddime değil. Senle Allah arasında ki birşey bu. Ama keşke eşinle evlenmeseydin gerçekten iyi bir insanmış.

Asker ortaminda erkekler tutunacak bir dal, bir ses ariyor. Genelde %80i eskileriyle konusmak icin cabaliyor, hepsine yaziyor sirf bosluktan. Keske gorusmeseydiniz..Pisman olmussunuz evet ama bir onceki konunuz yine eski sevgilinizle alakali. Bence siz esinizi hic sevmiyorsunuz, turlu bahanelerle bu gercegin uzerini kapatmaya gerek yok diye dusunuyorum. Dogru ve en hayirli yolu bulursunuz insaallah..

Suzi gerçekleri bi anlat da ona göre yorum yapalım. Eşinden boşanmak istiyorsun ama acıyorsun ona doğru mu? Eski sevgilinle mi olacaksın yeniden?

Onceki konusu neydi? Ben bakmadim. Üseniyorum gidip bakmaya
Eski konusunda da 10 yil once iliski yasadigo bir kadin yogum bakimda ama evli erkek olan bekar gider miydiniz ? Karakter degistirmis muhtemelen askerdeki yogun bakimdaydi..heran yanina kosmayi dusunen 11 yillik bir evlilik..insan kendine bunu neden yapar anlam veremedim.

valla acınacak durumda olan kendisi. 11 sene başkasına aşıkken kocasıyla aynı yatağı paylaşan..
ben acıdım mesela..

Ne aşkmış 10 yılda bitmemiş

10 yıl önceki sevgilisi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyormuşta nasıl gidermiş gitmelimiş mi mışmışta mişmiş bitmeyen sevgililer .
10 yil nasil sevebiliyorlar ayni kisiyi? Yani hayatinda varligini surduren insani seversin de hayatindan cikmis insani aradan 10 yil gectikten sonra halâ sevmek nedir ya. Tedavi olmali kesinlikle. 10 yil onceki sevgilimi hatirladim simdi mesela üff ne gicik adammiş yahu.

O açıdan düşünürsek evet zavallica ama kadın için bulunmaz nimet şimdi yani. Adamın halinden memnun ama gün gelip keser döner sap donerse anlar o zaman vay benim herifim diye ağlar buralarda.

işte zavallıca bulduğun bir erkeğe aşık olamazsın
ha nimet kısmına katılıyorum düzeni bozmak işine gelmiyordur..

Eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi acaba ?
Size böyle davranıpta bazı şeyleri belli etmemek için olabilir...

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle birlikte olsaydı 1 yılda biterdi aşkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…