• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime karşı vicdan azaplarım.

Konu sahibininin yeni actigi bir konu ise 10 yil onceki sevgilisinin yogun bakimda oldugi ve gidip gitmeyecegi ? Bosanmak icin neyi bekliyorsunuz.suan daha cok midem bulandi.nasil bakiyorsunuz cocuklariniza icinizde her gun esinize degilde bir baska adama duygunuz varken ? Belli ki siz bu adami surekli takiptesiniz.

Düşünsene eşin bu yazdıklarını okuyor. Of ya Allahım tahmin bile edemiyorum adamın neler hissedeceğini.

son yazdığınızı okudum,
hala aynı fikirdeyim, canınız sıkılıyorsa başka şeylerle uğraşın,
adama ben 5 yıl önce eski sevgilimle çay içtim (!) diyip aklını bulandırmayın.

ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
:( çok üzüldüm size, en çok eşinize. Geçmişte olup bitmiş olsaydı hadi neyse ama evliyken de devam ettirmişsiniz. Niye evlendiniz ki unutmadan. O adamın suçu ne şimdi, çocuklarının suçu ne. Boşan bence adamı daha salak yerine koyma. Temiz erkekler temiz kadınlara, temiz kadınlar da temiz erkeklere layıktır. bu yaptığını bilse boşanmak için can atar. Ve hiç de üzülmez onu bıraktığın için. Bir de dua eder. Kimsenin namusunun bekçisi değilim ama yaptığın öyle bi adama cok cok ağır. Kusura bakmazsın inşallah.

Bir de benimkini :KK53: bak gene bugünde kocamı övecek konu buldum şükür :KK70:
Bibicim seni de klonlamak lazim ama. O libidodan hepimize birazcik lazim. :KK53:

Benim böyle kocam olacak,vicdan azabı neymis,bulmuşum böyle kocayı vicdani mı dinlerim sustururum,haddini bil sus öteye git kocamı opecem derim,derim ama işte öyle bir kocam yok vicdanında zaten rahat keyfi yerinde yaşayıp gidiyoz biz.
:KK70::KK70::KK70: Cok yaşa sen

Benim böyle kocam olacak,vicdan azabı neymis,bulmuşum böyle kocayı vicdani mı dinlerim sustururum,haddini bil sus öteye git kocamı opecem derim,derim ama işte öyle bir kocam yok vicdanında zaten rahat keyfi yerinde yaşayıp gidiyoz biz.

öyle deme adam tüm bunları karısı onu sevsin diye yapıyor. eminim farkında sevilmediğinin.
11 sene bir kadını memnun etmeye çalışmak çok çaresizce..

Herşeyi geçmişte bırak her ne varsa. Bugünden itibaren temiz bi sayfa aç kendine ve eşinin seninleyken mutluluğunu izle. Sen kendi içinde vicdan azabı yaşıyo olabilirsin ama eşin seninle çok mutlu belli ki. Boşanarak vicdan azabına bir yenisini daha ekleme. Sadece onun mutluluğunu izle ve onunla birlikte sende mutlu ol.
Fotoğrafınla bile mutlu olan bi eşin var ne mutlu sana.

Maşallah ne diyelim.
Size bir şey söyleyeyim mi?
1 yıllık evliyim ve biz şimdiden şu anlattıklarınızın çoğunu tükettik biliyor musunuz..
Eşime bir kahve suyu koy da içelim desem, şuna bak benden hizmet bekliyo, bunlar senin yapman gereken şeyler der..
Eşinizin kıymetini bilin ve ona sımsıkı sarılın..
1 yıllık eşim sizin 11 yıllık eşiniz gibi değil inanın..
Boşanmayı aklınızın ucundan geçirmeyin derim..

11 yıl insan birini nasıl unutmaz diyeyim: hayatında kimse yoktur, evlilik yoktur, sevdikleri de tek tek yuva kurmuştur bu yüzden unutmaz.
Kalkıp da 11 yıllık evli iki çocuğu olan koca kadın 11 yıl önceki ilişkimi unutamıyorum demesin bana çünkü kocasından önce evlatlarının yüzüne bakamaz. Haya eder.
Ya sorma 11 yıl bir insan nasıl unutulmaz ben de hiç anlamıyorum hiç bana göre şeyler değil sanırım bu kadar melankoli dram :işsiz:

Sizin derdiniz eşinizin iyi bir insan olması size çok iyi davranması değil ki evliyken eski sevgilinizle görüşmeniz. Eşiniz bunu bilse şimdiki halini mumla ararsınız. Konuyu eksik ve de yanlış anlatmışsınız .İnsanlar bulmaca çözer gibi derdinizi anlamaya çalışıyor.

Eşimi beni aldattığına nasıl pişman edebilirim diye yakınan bir arkadaşıma bir gün dedim ki:
Onu öyle çok sevdiğini hissettir, (ister rol, ister gerçek) ona öyle iyi davran ki, öyle mükemmel biri gibi görün ki evet sana yaptıklarından vicdan azabı duyacaktır..
Sonra da kararını netleştirirsin demiştim.
Fena değilmiş, bayan versiyonları vicdan azabı duyuyorum diye yakınıyor
Bu arada arkadaşım devam etti evliliğine.. Şehir değiştirince saha iyi bir ev alınca çocukları okula başlayınca adam da daha çok evine yöneldi sanırım.. Bak şimdi hatırladım: 4 yıl geçmiş aradan daha bu konuyu hiç konuşmadık.. Eşi vicdan azabı çekiyor mu orasını da bilemem..
Demek ki herkese iyilik yapcaz; iyiler zaten iyidir, kötüler de belki böyle vicdan yapar :kızgın:

Konu açmak için kendi kendine uydurulan vicdan azapları :)

Soranlara söyle madem neymiş vicdan azabın. İlk konunda istekli değilmişsin herhalde onun azabı var :)
bende öyle düşünüyorum..
kocasının övülmesi hoşuna gidecek,ayy ne şanslı kadınsınn diyerek gururu okşanacak..
başka amacı olamaz bu konuyu açmanın :KK53:
ki bende diyorum şöyle kadınlara da bu tip erkekler düşmüyor mu ona yanarım

Konu sahibininin yeni actigi bir konu ise 10 yil onceki sevgilisinin yogun bakimda oldugi ve gidip gitmeyecegi ? Bosanmak icin neyi bekliyorsunuz.suan daha cok midem bulandi.nasil bakiyorsunuz cocuklariniza icinizde her gun esinize degilde bir baska adama duygunuz varken ? Belli ki siz bu adami surekli takiptesiniz.

işte tam düşündüğüm gibi hala eski sevgiliyi seviyor.
ve aslında en büyük pişmanlığı eşiyle evlenmiş olmak.
yoksa 5 sene önceki bir bardak kahve bu kadar yaralamaz insanı.

aldatmak etin ete değmesi değil bence asıl aldatmak her saniye başının içinde fikrinin dönmesi, o fikir için çaba sarfetmek, yanındakine sarılırken ötekini düşünmek, hem de yıllarca bunu sürdürmek. İçiniz rahat değil çünkü aklınız onda, ya da aklınızın kaldığı kişi Yen'i bir başlangıç yaptı ğı için vicdanınız devreye girdi. "Bak sen evini ardında bıraktın ayağına gittin ama o birini bulduğu gibi ardına bakmamaya başladı"
Her ne yaptıysanız iki seçeceğiniz var , biri hepsini geride bırakmak diğeri tüm sayfaları kapatıp Yen'i bir başlangıç yapmak.
. Eşinize acımak da kötü. Acıdığın adama aşık olamazsın. Bizim izlediğimiz filmlerden öğrendiğimiz bizlere kodlanan şey acı ektiren insanların kıymetli olması. Pürüzsüz evlilikler, panjurlu pembe evler. Gerçek pürüzsüz değildir, hayat filmlerdeki gibi değil. Bence yardım alıp bunları atlatmalısınız. Her şeyden evvel eşinize saygı duymalısınız. kimse masum değil. Kocan gözüne girmek için çabalıyor, senin umrunda değil. Belki o da bazı şeyleri gizlemek için bu kadar ilgilidir, burnunun dibinde karısının onu aldattığını farketmemesi normal değil.

Back
X