- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Gittiği yerler sınırlı. Sohbet, muhabbet, mangal falan. Başta çok karışmıyordum ama rutine bindirdi, alıştı. Hele ki çocuğu arkasından ağladığı halde gitmesi. İçimden beddua etmekten bsşka birşey gelmiyor ona karşı.Vallahi üzüldüm. Nereye gidiyor tam olarak arkadaşlarıyla mı?
Alışmış kudurmuştan beterdir. Ya buna bir dur diyeceksin yada yolunu gözliceksin.Yine bir haftasonu, yine evde durmayan bir eş. O kadar gitme dediğim halde gitti. Üstelik dün sadece iki saat evde kalmışken. Beraber olmasını istemediğim kişilerle beraberdi. Kendi çocuğunu gözü yolda bırakıp elin (arkadaşlarının, kardeşlerinin) çocuklarıyla ilgileniyor. Bazen herşeyi yakıp yıkasım geliyor. Bazen de kocaları böyle olup da dert etmeyenleri görünce hatayı kendimde arıyorum. Şimdi geldi ama yüzüne bakasım yok. İçimde öyle çok şey koptu ki. Karı kocalığa dair hiçbir beklentim de, hissim de, isteğim de kalmadı. Onun düzelmeye, benim bu durumu kabul etmeye niyetim yok. Ne olacak bilmiyorum.
Yine bir haftasonu, yine evde durmayan bir eş. O kadar gitme dediğim halde gitti. Üstelik dün sadece iki saat evde kalmışken. Beraber olmasını istemediğim kişilerle beraberdi. Kendi çocuğunu gözü yolda bırakıp elin (arkadaşlarının, kardeşlerinin) çocuklarıyla ilgileniyor. Bazen herşeyi yakıp yıkasım geliyor. Bazen de kocaları böyle olup da dert etmeyenleri görünce hatayı kendimde arıyorum. Şimdi geldi ama yüzüne bakasım yok. İçimde öyle çok şey koptu ki. Karı kocalığa dair hiçbir beklentim de, hissim de, isteğim de kalmadı. Onun düzelmeye, benim bu durumu kabul etmeye niyetim yok. Ne olacak bilmiyorum.
Yine bir haftasonu, yine evde durmayan bir eş. O kadar gitme dediğim halde gitti. Üstelik dün sadece iki saat evde kalmışken. Beraber olmasını istemediğim kişilerle beraberdi. Kendi çocuğunu gözü yolda bırakıp elin (arkadaşlarının, kardeşlerinin) çocuklarıyla ilgileniyor. Bazen herşeyi yakıp yıkasım geliyor. Bazen de kocaları böyle olup da dert etmeyenleri görünce hatayı kendimde arıyorum. Şimdi geldi ama yüzüne bakasım yok. İçimde öyle çok şey koptu ki. Karı kocalığa dair hiçbir beklentim de, hissim de, isteğim de kalmadı. Onun düzelmeye, benim bu durumu kabul etmeye niyetim yok. Ne olacak bilmiyorum.
Hamileliğimin son zamanlarındayım. Artık dışarı çıkmak, gezmek de zor geliyor. Zaten böyle birşeyden ders de çıkarmaz. Tersine bak ben seni nasıl rahat bırakıyorum sen de beni rahat bırak der.Sende onu bırakıp bırakıp gitsene. Arkadaşlarınla çık. Hatta tam şu an çocuğu bırak başına giyin süslen çık. Hiçkimseyi bulamazsan iki vitrin gez bi kahve iç azcık yürüyüş yap. Madem öyle işte böyle durumu... Belki zorla empati kurar.
Yani birlikte vakit geçirerek yada geçirmeyerekte evlilkler yürüyor. Tercih meselesi. Bazen iki faaklı hayat yaşayıp arada bir vakit geçirerekte mutlu evlilikşer oluyor. Eşinizle ortak çevre yapmaya çalışsanız. Hani birlikte mangala gitseniz falan. Diğer arkadaşlarının eşleyirlede irtibat kurun hep beraber takılalım diye örgütleyin. Tabi doğumdan sonrası için. Doğuma gerçekten az kalmış. İnşallah kolay bir doğumla sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi. Şu ara doğuma kadaR yalnız bırakma ani bir şey olursa diyin bari eşinize. Kırsın dizini azcık.Hamileliğimin son zamanlarındayım. Artık dışarı çıkmak, gezmek de zor geliyor. Zaten böyle birşeyden ders de çıkarmaz. Tersine bak ben seni nasıl rahat bırakıyorum sen de beni rahat bırak der.
Amin Allah razı olsun. Çok söyledim ama birşeye karar vermişse geri dönmüyor. Bunun için karşısında ağladım bile. Hem zorla dursa ne olur. Kardeşleri, arkadaşları, yeğenleriyle mutlu oluyor demek ki. Özellikle akrabalarının gönlünü hoş etmekten, onlar için para, zaman harcamaktan çok memnun. Aklıma çok şey geliyor ama kimi zaman fevri mi davranıyorum, haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum. Haklılığımdan ve sabrımın tükendiğinden emin olduğum an, kendi ailemi ve onun ailesini devreye sokucam. Sadece bardağın dolması için birkaç damlaya daha ihtiyacım var.Yani birlikte vakit geçirerek yada geçirmeyerekte evlilkler yürüyor. Tercih meselesi. Bazen iki faaklı hayat yaşayıp arada bir vakit geçirerekte mutlu evlilikşer oluyor. Eşinizle ortak çevre yapmaya çalışsanız. Hani birlikte mangala gitseniz falan. Diğer arkadaşlarının eşleyirlede irtibat kurun hep beraber takılalım diye örgütleyin. Tabi doğumdan sonrası için. Doğuma gerçekten az kalmış. İnşallah kolay bir doğumla sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi. Şu ara doğuma kadaR yalnız bırakma ani bir şey olursa diyin bari eşinize. Kırsın dizini azcık.
Birkaç aydır bu durumda.Evde bir çocuğuyla ilgilenmeyen adamla ikinci çocuk?
O zaman siz çıkamıyorsunuz diye evde sıkılıyor adam. Normalde böyle değilse biraz idare edin.Birkaç aydır bu durumda.
Erkek erkeğe takılıyolar. Benim gidebileceğim bir ortam değil.Siz neden onun peşine takılıp gitmiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?