Eşime kırgın ve kızgın olmakta haksız mıyım?

benim eşimde tek takılmayı ç.ok seviyo bizde hep bu yüzden tartışıyoruz çözüm bulamadım valla

Sabretmekte haklısın, çocuk olunca arada mecbur sabrediliyor.
Benim de farklı sebeplerden dolayı eşime sabrım taştı.
Bir gün "gelme eve istemiyorum seni" dedim.
"Kiminle vaktini geçirip, kimin lafını dinlemek cazip geliyorsa git onlarla yaşa" dedim.
Sokakta kaldı, gidemedi anasının da evine, arabada uyumuş.
Oğlum Allah'tan baba diye o akşam tutturmadı.

Sabahsına biraz toparladı kendini.
Şimdi daha iyi herşey, ama ben de mühlet verdim kendisine.
"Düzeldin düzeldin, düzelmedin bir daha sokağa atmam, mahkeme celbini eline alırsın, sende şaşırırsın ne olduğuna ve geri dönüşü olmaz bilesin!" dedim.

Ailem konuları biliyor.
Arkamdalar, bugün boşansam destek veriyorlar.
Dilerim benim için o noktaya gelmez, hele ki ikinci oğlum yolda iken, fakat hayat!
Olursa da olur, dünyanın sonu değil ya!

Erkek erkeğe takıldıkları konusunda ne kadar eminsin ?yani kurt düşürmek istemem içine ama bdv de ki konular yüzünden paranoyak oldum erkek erkeğe takılmak cümlesi masum gelmiyor bana artık

Bırak gitsin ya, ilgini alakanı, arayıp sormayı kes, düşünsün ne oluyor bu kadına diye?? Çık evden hiç haber verme, ararsa bilsin nerde olduğunu, ondan geç gel eve, kısacası o yokmuş gibi, onsuz da hayat çok güzel olur gibi yaşa.. Ki olur da zaten... Birlikteliklerinize de canım istemiyor, yorgunum diye ara verin... Hatasını anlaması lazım..Kazma herif

Benimki ne desem de yine eve geliyo. Gelmese belki biraz hıncımı alıcam, sakinleşicem ama gelip hiçbir şey olmamış gibi davranması daha çok sinirimi bozuyor. Ben de boşanma konusunda aynı şeyi düşünüyorum. O bu huyunu düzeltmek yerine evliliğimizi tehlikeye atmayı tercih ederse ben de böyle bir evlilik yürütmek yerine tek başıma yoluma devam etmeyi tercih ederim.

Erkek erkeğe takıldıkları konusunda ne kadar eminsin ?yani kurt düşürmek istemem içine ama bdv de ki konular yüzünden paranoyak oldum erkek erkeğe takılmak cümlesi masum gelmiyor bana artık
Yani tabi yüzde yüz kimseden emin olmak mümkün değil. Mümkün diyen kendini kandırmış olur. Ama sosyal medyadan sürekli foto paylaşıyor, aradığımda yanındaki seslerden nerede, kimlerle olduğunu anlayabiliyorum. Bir de huyunu suyunu iyi bildiğim için bu tür ortamlarda ne kadar mutlu olduğu biliyorum. Yanında ailesinden insanlar da oluyor, kardeş, kuzen gibi.

Aynı fikirdeyim işte.
Beni gözden çıkartan bir kocayı niye dibimde tutayım ki.
En sinir bozan da bu zaten, onca şeye rağmen "hiç birşey olmamış gibi" davranmaları.
Sanki aptal var karşılarında, ben onu hazmedemiyorum işte.

İnsan biraz tepkinin farkına varır, karşısındakinin sinirli olduğunu anlar.
Veya yaptığı hatayı bir kez olsun görür, ona göre kendisine çeki düzen vermeye çalışır.
Fakat yok, erkekte bunu aramak lüks bence.
Böyle düşünüp en azından eşlerini bu gibi çıkmazlara sokmayan erkekler muhakkak vardır.
Sayısı az da olsa vardır diye düşünüyorum.
Biz adamına denk gelmedik sadece.

Var canım az da olsa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…