Eşime kırıldım abartıyormuyum

2 liraya içli köfte pahalımı dedi....2 lira çiklet parası değil..eşinizi çözemefim sizin neye kırıldığınızı hiç anlamadım ama olur böyle belki o niyetle davranması siz öyle anladınız

Çok dağınık anlatmışsınız ama genel sorunumuz, eşinizin sizin fikirlerinize güvenmemesi ve bir türlü ondan onay alamayışınız sanırım.

O zaman siz de bundan sonra emin olduğunuz şeylerde o ne derse desin ne, ne istiyorsanız onu yapın.

Eşiniz sizin düşüncelerinize pek güvenmiyor sanırım. Ama siz bu konularda kendinize güvenmiyorsunuz ki, o da size güvensin. Kaç köfte alacağınızı eşinize niye soruyorsunuz yahu. Kaç tane istiyorsanız alın götürün eve. Bu kadar basit şeyler sorulmaz.

içli köftelerini dedi al dedi git dedi foto dedi kopi dedi çekme dedi bana gibi bişey

eşinizin başka kişiler yüzünden fikri değişmiş değil de siz ona 100 tane alınması için ısrar etmişsiniz gibi anladım ben.
genel olarak anlaşamıyorsunuz gibi duruyor, bu kadar basit şeylerde itişiyorsanız..

Ya ne yapıyorsunuz da şu adamların popolarini bu kadar kaldırıyorsunuz anlamıyorum. Elalemin icinde bana bir adamın küfür etmeye kıçı tutmaz yani. Az kendinize saygı duyun ya

2 liraya içli köfte nerde satılıyor ben de alayım
Başka bir şey anlamadım konudan
Hahahahaha ilk yazmak ıstedıgım benimde buydu dikkatimı ceken tek sey
Konu sonu özünde iyidir ilgilidir alakalıdır kısmını gorunce hoduk koca ıcın yazılan ıclıkofteyı unuttum

Küfür... En nefret ettiğim Hele ki bir erkeğin bir kadına küfretmesi. Benim için bir erkeğin gözümde bittiği andır

kızmakta kırılmakta haklısınız sızın soyledıklerınıze onem vermeyen sıze deger vermeyen davranıslar sergılemıs
senın alacagın seye alma deyıp baska kadınlar alsın esın deyınce onların agzıyla fıkır degıstırıp ıyı al dıyen , üf cekıl dıye sızı elının tersıyle ıten bır adam.

bu adamları yetıstıren annelerı merak edıyorum magarada falan mı yasıyorlar

Eksik anlamissiniz sanirim. Aslinda mevzu cimrilik degil. Koftenin fiyatinin pahali oldugunu idda edip daha sonra iş yerindeki kadinlara danışınca uygun oldugunu farkediyor adam ve konu sahibine fazla almasini soyluyor bu yuzden. Konu sahibi de ben soyleyince inanmiyor başkalari soyleyince fikri degisiveriyor diye kizmiş

Eşinizin size saygı duymaması çanınızı sıkıyor ama siz hep ses etmezseniz böyle devam eder ,hatta daha da yükselerek devam eder .Size böyle davranmasına engel olmanız lazım ,hoşlanmadığınız birşey olduğunda sert çıkın ,mesela sertçe doğru konuş benimle diyin ,siz onun eşisiniz,size böyle davranamaz .Anlamazsa onla mecbur olmadıkça konuşmayın .Küfre hele hiç izin vermeyin .Belki başkalarına göre biley yoktur davranışlarında ama siz rahatsızsınız bu yeterli .

abarttiginizi zannetmiyorum ki yazamadiginiz daha cok olay vardir.ayni modelin degisik versiyonu da ben de kardesim..herseyi bildigini zannediyor..ego tavan yani..yine sen ne desen de uste cikmayi basarir..ben cok yapamiyorum ama sen yapabilirsen ..oyle dedi mi sen bildigini yapican ama sonra sana laf etse bile sinirlenmeyeceksin ,uzulmeyeceksin,,azcik gamsiz olacaksiniz..zit konusma ama susle pusle laflari..

İyiki varsın

2 liraysa valla bayag iyiymiş bilindik bir yerden emin olunduktan sonra o fiyata gönül rahatlıyla alırım şahsen ama diğer türlü 2 lirayı ye daha sağlıklı

Neyse konu zaten bu değil ben şunu bilir şunu söylerim kendimede bunu kabullendirdim. Kimse değişmez. Kimse sonra iyi olmaz. Kimse herşeyin farkına sonradan varmaz. Kimse sonradan daha çok sevmez. Kimse kırdıktan sonra asla çok pişman olmaz. Kıracak olan sevecek olan senin incineceğini düşünen zaten böyle davranmaz. (Sen diye hitap ederken sana,bana,bize gibi yani) Aynı şey benim eşim de de geçerli bence “İnsan eğlenebileceği insanla evlenmeli” eğlenmekten kastım aynı şeyden zevk almalı,sana komık gelen ona komık gelmelı, goz goze baktıgınızda tamam demeli. Görüyormusun konu nerden nereye geldi

Anladığım genel olarak iletişim probleminiz var ve eşin çok kaba bir insan

Ben içli köfteleri 3 TL 'ye alıyorum o ne olacak

Konu karışık ama size rahat rahat küfür eden bir eşiniz var, nomal zamanda ilgili olmasın bir önemi var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…