Eşime kırıldım abartıyormuyum

Genel itibarı ile eşinizin size değer vermediğini düşünüyorsunuz..
O zaman kendinizi biraz geri çekin.Benzer durumlarda aynısını ona yapın bakalım nasıl karşılayacak..
Ayrıca size küfür ederek cevap vermesi ayrı sorun..
Demek ki bu adam öylesine evlenmiş..Bazı ihtiyaçları için.

dedi dedi dedi'den başka bir şey anlamadım.ne yazdığınızı okumadan mı paylaşıyorsunuz, bir okuyun düzenleyin şu yazıyı da insanlar anlasın.

Şu derdini anlatan arkadaşlar nolur Allah aşkına lütfen peygamber aşkına biraz anlaşılır yazın ya hu. İnsan bu okuyacak bunu. Şu konudan bi şey anlayanları da tebrik ediyorum

Kpcan seni ezikleyen bir tavır içinde.Kocam bana saçma sapan işler yapma dese, herhalde beni aklı zekası kıt biri görüyor üzerine akıl vermeye kalkıyor" diye düşünürdüm.
İşyerindeki kadınları dinleyip sizi bir tarafa takmıyor olması bunu gösteriyor zaten
Ablacım adam sana küfrediyorsa, geçmiş olsun. Bbüyük bir sorun var

50 tane içliköfteyi kim yiyecekti ki
Sonra 25e düştü
Sonra delirip 100 al 100 dendi
100ü kim yiyecekti ki
Fotokopi çekilen yerde çeken kişi yoktu ben çekeyim dediniz e parayı kime verecektiniz
Nasılsa ben çektim diye çekme parasını düştünüz mü peki
Son olarak işittiğiniz küfür nedir
Birtakım hayvan isimleri falan mı
Arada saygı bitmiş köftenin tanesi 2 tl çok diye mesele oluyor
Tövbe est

Genel çoğunluk gibi yazılanlardan çok birsey anlamadım konu sahibi. Ama eşiniz size kufretmis sanirim. Buradan anladığım kadarıyla en büyük sorun bu olur benim için. Umarım bu küfür de başkaları içerisinde olmamıştir(başkalarının yanında sizi iteklemesi oflamasi da aynı şekilde hoş degil)

Bir kaç gün içinde yaşanan 2 ayrı konudaki tutumundan bahsettim
Ben 4liraya yaptiriyorum .2 lira çok uygunmuş cidden.Calisan kadin kocasina niye sorar ki anlamam hesap mi vericem buzluguma atacagim yemek icin kocama paşa gönlüm isterse 200 de yaptiririm ben fiyatini bile soylemezdim yorulan benim kazanan benim..
Hakaret etmesi küfür etmesi itici çoook yuz vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…