Bana da öyle bir bilgi gelmedi boşuna yaşamışım bunca zamanKalorisiz simit diye bir şey mi var? Varsa benim niye haberim yok?
Bu da ayrı bir bakış açısıBugünün simidi yarinin kahvaltısı olur mu?
Yarin sabah gider alirdiniz firindan taze taze.
Kalorisiz simit yaptılarsa ömür boyu incecik olurum ki benBana da öyle bir bilgi gelmedi boşuna yaşamışım bunca zaman
Ay iki simit yani sanki ziynet eşyası
Gerekenler söylenmis diye ordan gireyim dedumBu da ayrı bir bakış açısıama doğru. Simit tazeyken güzel.
Siz asla istemem dediğiniz için böyle bişey söyledim yoksa kırıldığımı söylemiştim zaten konu da açtım daha basit bi konu hakkında da konu açarım yorum yapıp yapmamak sizin eliniz de size de bu kadar komik geldiyse gülüp geçseydiniz yorum yapacağınıza :dHah tam da bu yuzden "buna mı takildin da bozuldun da gittin konu actın" Derdim esime hahaahh
Siz asla istemem dediğiniz için böyle bişey söyledim yoksa kırıldığımı söylemiştim zaten konu da açtım daha basit bi konu hakkında da konu açarım yorum yapıp yapmamak sizin eliniz de size de bu kadar komik geldiyse gülüp geçseydiniz yorum yapacağınıza :d
Dış minnaklarin oyunu buKalorisiz simit yaptılarsa ömür boyu incecik olurum ki ben
Fazla alıngansınızHanımlar selamlar
Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi
Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
Sorun çıkarmaya yer mi arıyorsunuz?Hanımlar selamlar
Bugün kv gittik kp geldi elinde poşet içinde de simit ama kalorisiz fırında almış hep alıyormuş işin doğrusu. kaynım da spora falan başladı yiyorlarmış. poşetin içinde de 15 tane rahat vardı yani
Eşim geldi içinden bi tane kopardı yedi bana uzattı bi parça yedim biri daha vardı ona da uzattı hatta. daha sonrasın da çok beğendim çok hoşuma gitti eşime dedim ki iki tane poşetten alalım ben yarın kahvaltıda yerim dedim , yok işte onu babam kendine getirmiş dedi bende he yanında mı götürecek işe falan dedim he Evet dedi. Bu arada bunlar konuşulurken kv yoktu ortalıkta.
Ama aslında götürmüyormuş kv laf arasında sonradan dediki buzluğu açmıştı bunları da alıyor kendine baban işte kaynımın adını vererek yiyorlar hep buzlukta saklıyorum bozulmuyor falan dedi
Bende tabi dank etti çok büyük bişey değil ama kırıldım ne bileyim sonuçta ulaşılamıcak bir şey değil insan 2 simidi karısından sakınır mı kendimi kötü hissettim işte ne bileyim büyütülecek bir şey mi onu da bilemedim. Siz ne hissederdiniz ?
Kalorisiz simit diye bir şey mi var? Varsa benim niye haberim yok?
Hanımlar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?