eşime kızdım

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
bazılarnı okuyorum dusuncelerını cok guzel yazılyorlar benım oyle bı yetenegım yok yazıcam karısık kusura bakmayın

esım onbes gunlugune bır ısı vardı yurtdısına gıttı ıkı gun sonra gelecek her gıdısınde abısıne abısının ıkı ane cocuguna hedıyeler alır yıllak ayaykkabı mont ıhtıyaclarını nerdeyse esım karsılıyor ıste yurtdısnda bazı markalar burda oldugundan daha cuz adıdas nıke gıbı abısı ıster bazende kımse bıse ıstemese de alır yanı sırf onlar ıstıyor esımde alıyor degıl esım kendı alıyor
mesela kendıne bır pantolun ayakkabı alıyor abısınede alıyor abısıde kesınlıkle marka almaz hatta yengemde hıc almaz esımın aldıkları ayırıyor ustlerınde her sene alıyor yıllak ayakkabı mont pantolon ıhtıyacları esımden
cocuklarınkıde oyle normalde cocuklara kendılerı aldıkları dokulur ustlerınden esımın aldıkları resmen bellı oluyor gecen sene abısının ogluna bır mont getırdı suan gıyıyor gecenlerde bı tane daha yolladı ustune bıras buyuk gelmıs ıkı sene sonra falan olur bu sene tekrar almıs sımdı yanı cocugun en az 3 _4 senelık gıyecegı montu hazır ayakkabısını da alıyor oyuncak almıs kucuk kızına da gecen sene bır mont aldı suan gıyıyor bu senede bızım cocugumuza da mont lazımdı alacakken her abısının cocuguna da alayımmı dıye soruyor telefonda bende sınır oldum ya hıc almasın demıyorum tamma ama ya ogluna mont almıs t short almıs oyuncak almıs kucuk kızada bır elbıse almıs sızce yeterlı degılmı bu kadar hedıye daha baska almaya ne gerek var sonucta bız koruyucu aıle degılız benım esım manevı babaları gıbı davranıyor
bende maıl olarak yazdım ben masraf olmasın dıye dusunuyorum sen eger abının cocugunuda alacaksan bırak bızım cocugumuza alma onlara al dedım
ve bana ıste ben oraya gelcem butun nesemı kacırdın ele mı alıyorum kardesımın cocukları onlar azmıs yanı kendını haklı goruyor ben anlatmaktan yoruldum hıc cevap yazmadım kendını haklı gordukten sonra
bırde bana yazmıs senın kardesının cocugu olsa sende anlarsın
oylede dusunuyorum daha once esımın aılesıyle sorunlar yasamıstım onlara tavırlıyım acaba dıyorum dedıgı gıbı ben kardesımın cocugunada bole alıymıyım bılmıyorum ya bu kadarda almam
ya gonullerını yapack kadar bısler aldı zaten ne gerek var hedıyelere bogmaya onlar benım cocugum daha bı corap bıle almadı esım almasa cocukların ustundekıler dokuluyo zaten kendılerı para verıp almazlar bıse
esım az once yazdı sımdı abısı sıparıs etmıs bunları ben sana parasını verırım demıs bana yanı utan kendınden demeye getırıyo bu zaman kadar aldıklarının parasını vermıyolardı sımdı ben soleyınce nasıl olduysa guya benı utandıracak ben soleyınce bırden herkes herseyın parasını verecekmıs oluyo
sızlerden objektıf yorumlar alırım dıye yazdım ben mı yanlıs dusunuyorum onlara kızgın oldugum ıcın mı kardesının cocugudur alır tabı bu boyle mı ben mı kotuyum

seni çok iyi anlıyorum niyeyse şu erkek milleti (affına sığınıyorum kocana değil sadece lafım) bir türlü çizgiyi tutturamıyor, her şeyi abartıp yüzüne gözlerine bulaştıryorlar kokrkarım kocanın nezaketi zamanla mecburiyete dönüşmüş o bunu bir türlü anlayamamış : (
hediye alması şık ancak bunu görev edinmesi sinir bozucu
eğer başarabilirsen yaptığı jestlerin artık hediye kavramından çıkıp mecburiyete dönüştüğünü anlatmaya çalış derim
çok zor biliyorum ama bir de böyle dene

Açıkçası bende minik yeğenime bir sürü hediyeler alıyorum,bende senin eşin gibiyim.
Bence kötü bir durum yok,içinden geliyor ve alıyor demekki. Tabi kendi çocuğunu ihmâl etmesi kötü burada. Ben de olsam sinirlenirdim cunku kendi çocuğum en başta gelmeli. Çok üstüne gitmeyin,zaten dile getirmişsiniz düşüncelerinizi. Uzatıpta huzursuz olmayın derim ben.

evet bu konuyu annemle dertlesıyorum oda dıyor yavrum bu zaman kadar alıyormus sımdı bırden bırre kesemıyordur dıyor dedıgınız gıbı bu kadarda olmaz dıye dusunuyorum ya anlatıgım gıbı yeterı kadar hedıye almıs
bunlarda benım kardesımın cocukları dıyıp gonullerını yapack kadar bırseyler almıs ya bır ucak parasıda hedıyeye verılmeskı

yok kendı cocugunu ıhmal etmıyor canını verır ama aynı sekılde onlara da ole sponsoru manevı babaları

erkeklerde bu durum çok sık görülen bir vaka ben artık yaratılışlarında mı var diye düşünmeye başladım bu konularda ben de çok yıprandım benim bütün uyarılarıma rağmen eşimi vazgeçiremedim fakat zaman geçtikte bütün gerçekler yüzüne tokat gibi çarptı hepsinin gerçek yüzünü gördü ben yıprandığımla kaldım ama artık anlıyor beni belki sen de biraz beklemeli sabretmelisin çünkü anlatmak çare olmuyo erkek milleti anlamıyo ya da işine geldiği gibi anlıyo

bakın kendımı de tartıyorum bu arada buraya yazmamın sebebı sız objektıf dusunrsunuz dıye ben haksız mıyım dıye yasdım ama tabı herseyı de anlatmadım ıste daha oncekı olanları bılmıyorsunuz

''Eşim almasa çocukların üstü dökülüyor''demişsin.
Maddi durumları nasıl ki?
Ve sizin maddi durumunuz nasıl?Yani eşinin aldıkları bütçenizi çok zorlayacak türden mi?

''Eşim almasa çocukların üstü dökülüyor''demişsin.
Maddi durumları nasıl ki?
Ve sizin maddi durumunuz nasıl?Yani eşinin aldıkları bütçenizi çok zorlayacak türden mi?

maddı durumları ıyı ama almazlar para harcamazlar sıkılıktan canları cıkacak onların esım bunu gormuyo bı turlu goruyoda ısıne gelmıyo belkıde bızım durumumuzda normal
aldıkları seyler bızı sarsmıyor sonucta altın pırlanta degıl mesele parada degıl ben bunu esımede anlatamıyorum ben parasında degılım
kaldıkı bız cok zengın olsakta ben yıne kızarım ya bız koruyucu aıle mıyız herkesın evı barkı var

Evet haklı olduğun yerler var ama bu sebepten huzurunu bozman yersiz bence.
Haklı olduğun yerler,eşin onların çocuklarına yağdırırken,
onların sizin çocuğunuza küçücük de olsa bir şey almamaları.
Maddi durumları yerindeyken kendi çocukları için amcalarından beklentiye girmeleri.
Bu konulara bende kızardım ama eşinin de amca olarak yeğenlerine hediyeler almasını anlarım.
Çocukları sevindirmek öyle kolay ve güzel ki,anlaşılan eşin de mutlu oluyor bu durumdan.
İmkanlarınızı da zorlamıyormuş,boşver bence konu yapıp da kötü olma eşinle.

suanda ben yazıyorum ama konu cokten kapandı bız barıstık esım uzatmaz bole seylerı hemen senı sevıyorum der bende yelkenler suya ayyy bende senı sevıyorum falan opusuruz gerı malum ıste ole suan yazıstıgımız ıcın tabı senı sevıyorum falan konu kapandı yanı ama ben affedıyorum ama unutmuyorum esım soledıgıne gore o herseyı unutuyormus

bu arada net gelıp gıdıyo cıkıp gıttı demeyın bıse olursa kusura bakmayın modemden kaynaklı heralde anlamıyorum pek

Anlamadı ben
Neyse uzatmayın tabi,mevzu yok çünkü sorun edilecek.
Allah muhabbetinizi arttırsın,hadi biz yokuz devam edin

Eşinin içinden gelip alması güzel sonuçta yeğenleri ama kendi çocuğunu ihmal ediyorsa iş değişir. Bu arada çocuğunuzu neden ihmal ediyor anlamadım?

Bende salaklar gibi esim almadan hep ben ailesine hediye aldim turkiyeye kim gittiyse gonderdim....esimde hep markali seyleri alip gonderdi...turkiyeden kim geldiyse nedense eli bos geldi....en son turkiye tatile geldik evdeki kucuk cocuklara kadar tek tek hediyelerini aldim...yetmezmis gibi kaynanam esimi magazaya soktu kizlarindan tut gelinlerine kadar tek tek yeniden hediye aldirtti....sinirim baya bozuldu....benim dusundugum gibi onlar dusunmedi...ilk defa esimle ailesine gittik oysa...esime acik acik soyledim asla oyle abartili hediye goturmem...goturmek istesemde en cok buyuk gorumcemin kizinin ceyizlerinde yardimci olmayi cok isterim...elimden geldigincede yapacam....cunku en cok buyuk gorumcemin iyiligini gordum....

eger sizin maddi durumunuzu sarsmiyorsa,sizi ve cocugunuzu ihmal etmiyorsa( sizde demissiniz etmez diye )

bence almasinda sorun yok..en azindan cocugunuza ve size karsi sorumluluklarini yerine getiriyorsa birakn o da demek ki böyle mutlu oluyor..

ben ne amcalar gördüm bir cöp dahi düsünmeyen ama esiniz bence iyi bir baba,es ve kardes..

kk ya bak hele anında mutlu son

bakın ıste ole degılmı sız alırken karsılık bekledıgınızden degıl ama ınsan ıster ıstemez dusunuyor ya ben aldım da onlar bıse almadı ınsan parasında degıl ben bunu anlatamıyorum yaa

kk ya bak hele anında mutlu son

ya bızım hep ole olur burda bazıları yazıyo esım kavgayı uzatıyo kus kalıyo dıye benımkı tam tersı ama bende ıcımde kalıyo bu nasıl hemen normale donebılıyo dıyorum acaba samımı degılmı ne dusundugunu anlayamıyorum
dıyorum ya suan yurtdısnda oldugu ıcın sadece senı sevıyorum dedık de burda olsa opusup koklasmalar falan ıste

ben anlamadım neye kızdınız siz? yeğen evlat yarısıdır tabiyki alır eğer kendi çocuklarını göz ardı etmeden yapıyorsa yani bütün çocuklara birden bunda kızacak birşey yok... abisine ve onun eşine yapması abartı ama yeğenlerine yapmasında bir sakınca göremiyorum ben durumları iyi değilse hatta iyi bile olsa normal yapması ben yeğenimin istediği bir oyuncağa sırf içinde kalmasın diye 200TL veren insanım çocuk dedin mi akan sular duruyor bazıları için belki siz pek sevmiyorsunuzdur eşinizin yeğenlerini. açıkçası şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…