- Konu Sahibi nebilimben
-
Açıkçası bende minik yeğenime bir sürü hediyeler alıyorum,bende senin eşin gibiyim.
Bence kötü bir durum yok,içinden geliyor ve alıyor demekki. Tabi kendi çocuğunu ihmâl etmesi kötü burada. Ben de olsam sinirlenirdim cunku kendi çocuğum en başta gelmeli. Çok üstüne gitmeyin,zaten dile getirmişsiniz düşüncelerinizi. Uzatıpta huzursuz olmayın derim ben.
''Eşim almasa çocukların üstü dökülüyor''demişsin.
Maddi durumları nasıl ki?
Ve sizin maddi durumunuz nasıl?Yani eşinin aldıkları bütçenizi çok zorlayacak türden mi?
maddı durumları ıyı ama almazlar para harcamazlar sıkılıktan canları cıkacak onların esım bunu gormuyo bı turlu goruyoda ısıne gelmıyo belkıde bızım durumumuzda normal
aldıkları seyler bızı sarsmıyor sonucta altın pırlanta degıl mesele parada degıl ben bunu esımede anlatamıyorum ben parasında degılım
kaldıkı bız cok zengın olsakta ben yıne kızarım ya bız koruyucu aıle mıyız herkesın evı barkı var
suanda ben yazıyorum ama konu cokten kapandı bız barıstık esım uzatmaz bole seylerı hemen senı sevıyorum der bende yelkenler suya ayyy bende senı sevıyorum falan opusuruz gerı malum ıste ole suan yazıstıgımız ıcın tabı senı sevıyorum falan konu kapandı yanı ama ben affedıyorum ama unutmuyorum esım soledıgıne gore o herseyı unutuyormus
suanda ben yazıyorum ama konu cokten kapandı bız barıstık esım uzatmaz bole seylerı hemen senı sevıyorum der bende yelkenler suya ayyy bende senı sevıyorum falan opusuruz gerı malum ıste ole suan yazıstıgımız ıcın tabı senı sevıyorum falan konu kapandı yanı ama ben affedıyorum ama unutmuyorum esım soledıgıne gore o herseyı unutuyormus
Bende salaklar gibi esim almadan hep ben ailesine hediye aldim turkiyeye kim gittiyse gonderdim....esimde hep markali seyleri alip gonderdi...turkiyeden kim geldiyse nedense eli bos geldi....en son turkiye tatile geldik evdeki kucuk cocuklara kadar tek tek hediyelerini aldim...yetmezmis gibi kaynanam esimi magazaya soktu kizlarindan tut gelinlerine kadar tek tek yeniden hediye aldirtti....sinirim baya bozuldu....benim dusundugum gibi onlar dusunmedi...ilk defa esimle ailesine gittik oysa...esime acik acik soyledim asla oyle abartili hediye goturmem...goturmek istesemde en cok buyuk gorumcemin kizinin ceyizlerinde yardimci olmayi cok isterim...elimden geldigincede yapacam....cunku en cok buyuk gorumcemin iyiligini gordum....
kk ya bak hele anında mutlu son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?