eşime kızdım

ya bole seylerın lafı olmasa tamam kendılerı sıkılıktan canları cıkacak parayı sık sık kendılerı alamadıgı 200 mılyonluk oyuncagı ben mı alayım ama onlarda hanı alsalar bole seylerın lafı olmasa tamam gozume batmayacak mesela kendılerı cocuklarına bıse almazlar durumlarıda ıyı aldıkları seyler hep pazardan bı tane marka goremessın ustlerınde esımın aldıklarından baska hee laftada markaya karsılar ben bıse alsam dalga gecerler elestırırler nebılımben cok para harcıyo marka duskunu dıye o zaman desınler esım getırınce bız marka sevmıyoruz dıye

bakın ıste ole degılmı sız alırken karsılık bekledıgınızden degıl ama ınsan ıster ıstemez dusunuyor ya ben aldım da onlar bıse almadı ınsan parasında degıl ben bunu anlatamıyorum yaa

Benim asla onlarin hediyesine ihtiyacim olmaz ama sonucta gonul hoslugu....okadar ginderdimki montlarina telefonlarina ayakkabilarina kadar ama en cok istedigim bana degilde cocuklarima almalariydi....sadece kucuk ogluma kunye aldilar....cocuklarimi ilk defa gorduler....bende ona gore kim beni bilirse bende onu bilirim...buyuk gorumcemin imkani olladigi halde hem dugunumde hemde evine gittigimde ustune dusen gorevi yapti...bende bir daha turkiyeye geldigimde en cok ona yaparim...zaten bir daha hediye almasina asla musade etmem sonucta onunda durumu belli inemli olan honlumu hos tutup ilk ziyaretimizde dusunmesi....benim icin ilk ziyarrt onemliydi...sonrasi degil....

canim bosver esin mutlu huzuru bozmaya degmez,ne demisler iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir..

bu düsünceleri sevmiyorum ben,esinin alma imkani olmasa zaten marka dedigin seyleri almaz istesede alamaz büyük ihtimalle..

ama elinden geliyorsa alsin sen kalbini bozma

belki eşiniz kardeşi çocuklarına almıyor yapmıyor diye yapmak istiyordur bir amca olarak çocukların içinde kalmamasını istemek ve almak en doğal hakkı evlatlarını ihmal etmediği sürece. benim de ablam yeğenime her istediğini almaz ama ben alıyorum çünkü kardeşimin evladı ben anne yarısıyım eşiniz de baba yarısı varsın onlar almasın yapmasın bu dünyanın malı burada kalıyor çocukları mutlu etmek en büyük sevaplardan çok takılmayın buna ama kardeşine ve kardeşinin eşine aşırı alışveriş yapıyorsa ve bu bütçenizi etkiliyorsa buna sözüm yok haklısınız. ama çocuklar bambaşka...

cocukları fazla alıstırmamak lasım agac yasken egılır nede olsa sonra mazallah elestırdıklerı ben gıbı kalıte seylere alısık marka gıymek ısterlerse bıde

cocukları fazla alıstırmamak lasım agac yasken egılır nede olsa sonra mazallah elestırdıklerı ben gıbı kalıte seylere alısık marka gıymek ısterlerse bıde

konu marka düşkünlüğü değil ki, adam evlatlarına alıyorsa yeğenlerini de ayırt etmek istemez tabi bütçesi elveren herkes iyi bir şeyler giymeyi hak eder beyefendinin bütçesi yeterli ki çocukları ve yeğenleri rahat yaşasın iyi giyinsin istiyor :)

Aldıkları sizi sarsmıyorsa;sizin ve çocuğunuzun rızkından kesmiyorsa sizi rahatsız eden nokta şu olsa gerek;

Onların eşinizin bu iyi niyetini suistimal ettiğini düşünüyorsunuz,o nasılsa alır diye çocuklarına iyi bir kıyafet almadıklarını...

Bunu sorun ediyor olmanızın asıl sebebide kaynınızı ve eşini çok sevmiyor olmanız,çünkü insan sevdiklerine hediye almaktan keyif alır.

Benim 3 yaşında oğluma en çok hediyeyi dayısı alır,ihtiyacımız olduğundan mı ? Hayır,yeğenine bişeyler almaktan keyif aldığı için.

seni çok iyi anlıyorum malesef erkekler ipin ucunu kaçırmakta bir numaralar.

Maddi durumunuz iyiyse, aldıkları sizi etkilemiyorsa bırakın alsın. İnsanın yeğenlerine, kardeşlerine hediye alması çok güzel bir şey. Size batan kısmı onların ailesinin sizin çocuklarınıza hiçbir şey almaması ama eşinizin her yurtdışı seyahetinde onlara bir şeyler alması. Siz buna katlanamıyorsunuz sadece.

Eşinize söylenirseniz onun gözünden düşer, maddiyata çok önem veren bir kadın olup çıkarsınız.

İnsan verdikçe daha çok alır. Başkalarının gönlünü yapmak da güzel bir şey. Bu kadar takılacak bir problem değil bence.

benim yeğenim var eşimin yok.benim yeğenimi eşim de çok sever.sürekli bir şeyler alırız.hatta kardeşim sipariş verir,zevkle alırız.kardeşimin kesinlikle ihtiyacı yok durumlar da çok iyi,yani ihtiyaçtan da değil.kardeşim de bana ve çocuklarıma sürekli hediyeler alır.

eşimin yeğeni yok ama kardeşine para yardımı yapar.bu yaz da eltime bulaşık makinesi aldık.benim çocuklarım onlardan bugüne kadar bir iğne görmedi ama bunu sorun yapmamıştım,yapsam mı acaba:26:

seni o kadar iyi anlıyorum ki, tamamen aynısı olmasada benim derdimde seninki gibi,
kendileri para kıyıp almıyor, niye alsınlar getiren var nasılsa,
yurtdışında uygun hesabı, yoluyolar resmen,insan utanır almaya, yada ona karşılık bişey verir,
eşinde sanki onlardan para alacakmış gibi, sana bunu diyor öylemi bak verecekler, nah verecekler denir ona. kbakma. bende çok dolmuşum bu konuda.
ben tutumluyum, kendi cocuma bişey alırken fiyata bakarım önce, ama dediğin gibi gidip te eşin kardeşini giydiriyorsa gelde çıldırma..
eşin alıyor, kardeşide yüzsüz kabul ediyor,hemde karşılıksız. sanki parasız, kendi kazandığından neden size sunmuyor.
böylelerinden nefret geldi artık, başkasından geçinenler,hak yiyenlere Allah aynısını yaşatsın..

sorun yapmak ne demek konu bile açmalısın
benim de evleneseye kadar telefonumu evli abim aldı ki sürekli değiştirirdim hatta bende çalışıyordum :26:
yengemin de bi kere laf söylediğini görmedim ama forumlarda arkamdan atıp tut mu bilemem

gerçi konu sahibi barışmış ama yine de fikrimi söyleyim

eğer ki sizin ve yavrunuzun ihtiyaçlarından kısıpta onlara almıyorsa neden sorun ediyorsunuz
ne güzel çalışıyor iyi kazanıyor ki herkesin gönlünü hoş tutuyor

siz eşisiniz o da yeğeni öz kardeşinin çocuklarına alıyor kadınlara para yedirmiyor ki

yazık görümcenize kaç gündür kulakları çınlamaktan bi hal oldu

konu sahibinin kocası hediye almaktan hoşlanıyorsa belki zorla kabul ettiriyor kendi ailesini beş parasız bırakmıyor ki sorun olsun

bu durumda neden kardeş yüzsüz oluyor anlamadım :26:

kardeş bu kar - deş

Maddı olarak sarsmıyor,cocugunuzun ustunden yedıgınden ıctıgınden eksık etmıyorsa bırakında sevındırsın yiğenını..ıkı eksık uc fazla farketmez..Hem esınız aldıkca mutlu oluyor,hemde cocuklar..Bırak ıyılıgı karsılıksız olsun..

yahu kardeşte,oda göstersin kardeşliğini. hep almayı biliyor.
oda kardeşinin çocuğuna alsın bişey,
sonuçta kız razı değil,bizimkine bir çorap almazlar diyor,
artı aynen kendi görümcemin kulağı çınlasın,yüzsüz.. :)

abinin durumu iyiydi sanırım, sen çalışıyomuşsun süreklide değiştir abin alsın telefon,
yengen razı olabilir, herkes ben değil forumlarda arkalarından atıp tutsunlar.
sen evlisin sanırım, evde görümcen varmı bilmem keyiften telefon değişse, ve kendi parasını kazanan biriyse eşinin ona telefon alması seni bozmuyosa (gerçi aynı durumda sen almışsın) bende var bi sorun k bakma.

seni cok iyi anliyorum esimde oyle kardesinin cebinde akrep var bi turlu eli ceine gitmez ama bu canini isteseler verir bu siralar bizim evde onlar yuzunden kavga eksik olmuo ya dusunsenize evini esyalarini arabasini hatta ve hatta dugununu bile abisi yapmisken kendisi dusunun eli bi turlu cebine gitmeyen biri ve bu aralar tutturdu kardesi blgisayar istemis laptop goturelim diye bende tabi surekli hayir diye diretmekten evde tartisma eksik olmuyo yani ne gerek varki birak bazi seylerin sahibi kendisi olsun desinki bunuda ben aldim diye !!!! sinirler karsisindaki insanida enayi yerine koyuyolar kimsede yuz kalmamis demiyolarki artik evlendi barkandilar herkesin kendi rizki var diye dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum

ayne dert... bende nefret ediyorum kardeşim,
bazıları anlamıyor bizi alsın gönlünü hoş etsin diyor, benmiyim sorunlu acaba diyorum,
almasına alsında , karşı tarafta, bir ufak karşılık, bi hediye ver ya,çok mu şey istiyorum..

Son düzenleme:

benimde görümcem var o da çalışıyor hatta benden fazla kazanıyor ama istediği hediyeyi alırım hatta eşim hayır dese bile ısrar ederim
bilmiyorum benim için kardeş çok önemli ve bazı şeyler parayla ölçülmez hele ki yüzsüzlük olarak hiç görmem

belki de bu yüzden onlarda bana çok iyi davranıyorlar içimde ki iyi niyeti görüyorlar

vallahi benim borcum olduğu için, gözüme batıyor,
yoksa önemsemem belkide,
bazı şeyler parayla ölçülmez diyorsun, paran olmasında, mutluluk oluyormu göreyim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…