- Konu Sahibi nebilimben
-
ayne dert... bende nefret ediyorum kardeşim,
bazıları anlamıyor bizi alsın gönlünü hoş etsin diyor, benmiyim sorunlu acaba diyorum,
almasına alsında , karşı tarafta, bir ufak karşılık, bi hediye ver ya,çok mu şey istiyorum..
hayir efendim neden cok sey isteyesin onlar isterken iyiyde biz bekleyende isteyende niye kotu olalimki? dusunsenize hali vakti isi yerinde biri dugunumde bile esim cikarip cebinden para verdiki alin takinda rezil olmayin buna ne demelisin ben boyle birine kalkipta ne alayimda ne hotureyim tabiki hicbisey ama bizden hersey isteniyo bu nasil hak simdi ? bende iyi ediorum aldirmiyorum aldirmicamda bak yine sinirlerim tepeme geldi
erkeklerde bu durum çok sık görülen bir vaka ben artık yaratılışlarında mı var diye düşünmeye başladım bu konularda ben de çok yıprandım benim bütün uyarılarıma rağmen eşimi vazgeçiremedim fakat zaman geçtikte bütün gerçekler yüzüne tokat gibi çarptı hepsinin gerçek yüzünü gördü ben yıprandığımla kaldım ama artık anlıyor beni belki sen de biraz beklemeli sabretmelisin çünkü anlatmak çare olmuyo erkek milleti anlamıyo ya da işine geldiği gibi anlıyo
yazık görümcenize kaç gündür kulakları çınlamaktan bi hal oldu
konu sahibinin kocası hediye almaktan hoşlanıyorsa belki zorla kabul ettiriyor kendi ailesini beş parasız bırakmıyor ki sorun olsun
bu durumda neden kardeş yüzsüz oluyor anlamadım :26:
kardeş bu kar - deş
vallahi benim borcum olduğu için, gözüme batıyor,
yoksa önemsemem belkide,
bazı şeyler parayla ölçülmez diyorsun, paran olmasında, mutluluk oluyormu göreyim seni..
seni cok iyi anliyorum esimde oyle kardesinin cebinde akrep var bi turlu eli ceine gitmez ama bu canini isteseler verir bu siralar bizim evde onlar yuzunden kavga eksik olmuoya dusunsenize evini esyalarini arabasini hatta ve hatta dugununu bile abisi yapmisken kendisi dusunun eli bi turlu cebine gitmeyen biri ve bu aralar tutturdu kardesi blgisayar istemis laptop goturelim diye bende tabi surekli hayir diye diretmekten evde tartisma eksik olmuyo yani ne gerek varki birak bazi seylerin sahibi kendisi olsun desinki bunuda ben aldim diye !!!! sinirler karsisindaki insanida enayi yerine koyuyolar kimsede yuz kalmamis demiyolarki artik evlendi barkandilar herkesin kendi rizki var diye dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum
valla ben dayanamıorum artık dsunuyorum gıtsem bende yurtdısına orda mı yasasak kımseyı gormeden daha ıyı mı olur acabaevet canım aynı konu bizimde tartışma nedenimiz..eşimin yeğeni ank.lise okuyo bayram nedeniyle eve alınacak eşimde hemen atlıyo bn alırım bn veririm ben giderim..görseniz kendiside iş yoğunluğundan başını kaşıyacak vakti yoktur bn biyere gitmek istesem hiç bir zaman müsait olmaz ya arabası başkasındadır ya para yoktur ya vajkti..ama onlara gelince öyle değil..biyere kadar göz yumuyosun belli bir noktadan sonra taşıp patlıyosun daha bikaç gün önce bizde aynı şekilde kavga ettik.
valla ben dayanamıorum artık dsunuyorum gıtsem bende yurtdısına orda mı yasasak kımseyı gormeden daha ıyı mı olur acaba
evet abısı oldugu ıcın ne desem ben suclu oluyorumseni ve çocuğunu ihmal etmeyip, ihtiyaçlarınızı karşılıyosa, bırak alsın...
onun abisi olduğu için, araya girip bişey söylediğin zaman sen kötü olursun...
sana, bak bizim şu ihtiyacımız var almadın ama onların herşeylerini alıyosun dedirtmiyosa, yani çocuğunu ikinci plana atmıyosa, karışma bence...
maddı durumları ıyı ama almazlar para harcamazlar sıkılıktan canları cıkacak onların esım bunu gormuyo bı turlu goruyoda ısıne gelmıyo belkıde bızım durumumuzda normal
aldıkları seyler bızı sarsmıyor sonucta altın pırlanta degıl mesele parada degıl ben bunu esımede anlatamıyorum ben parasında degılım
kaldıkı bız cok zengın olsakta ben yıne kızarım ya bız koruyucu aıle mıyız herkesın evı barkı var
maddi durumu iyi olup da üstü dökülen çocuk ben görmedim, yaptığınız şey kıskançlık, benim eşim benim kardeşlerime telefon alacağı zaman aman dedim çok pahalı olmasın hayatım, bana yurtdısından telefon almak istedi benim vardı o zaman, bana gerek yok canım dedim, erkek kardeşime alcam o zaman çok güzel telefon dedi, çok iyi olur dedim ve çok sevindim, ve kaynım da yenge beğendiysen sen kullan dedi ben yok benim var dedim, şimdi bazen abisi bazen o kullanıyor, diyorum güya kardeşine aldın ortak kullanıyorsunuz gülüyor, bir insanın kardeşinden daha yakın bir dostu varmıdır konu sahibi?
ayrıca öz kardeşi olmasına gerek yok hiç tanımadığım bir arkadaşı kirasını ödeyemiyordu ve bizde ev kredisi ödüyoruz eşim bana sordu borç istedi sence vermelimiyim? ben tanımıyorum ama dedim iyi bir insansa ve gerçekten kirası için istiyorsa (içki kumar falan olmasın diye sordum) gönderelim hemen dedim, ve ben internetten gönderdim havaleyi, 1 ay falan oldu ödemezsede ödemesin dedim 3 kuruş parayla kimse batmaz kimse de zengin olmaz. ben nasıl olsa evimdeyim deyip vicdanım rahat uyuyamam çünkü, siz de kendi çocuklarınızın üşümezken başkasının çocukları üşüyünce içiniz acımıyor belli ki vicdanınız nerde bilemiyorum. bana cevap olarak durumları çok iyi yazmayın durumu iyi diyelim ve çocuklarına değer verip bir eşya almıyorsa bu babalarının sorunu amcası olarak ufaklıkları düşünmek o kadar insanca ki, eşiniz de bencilliğinizin farkında ve açıkca söylemiş.
eşinin abisi olmasaydı ve başka bir insan olsaydı yardım ettiği kişi demek ki neler diyecektin, bencilliğinize son verin, çocuklarınız onlardan üstün olsun istiyorsunuz ya bu kıyafette değil ahlakta terbiyede ve iyilikte olsun, içinde insan olmayan elbiseler olarak yetiştirmeyin çocuklarınızı, Allah akıl fikir versin.
kac defadır yazıyorum paramız cok degıl bızımparası coksa alsın ayol kardesi ve yegenleri sonucta bende yegenlerime birsürü sey alıyorum muhtaç olduklarından değil içimden geldiği için
parası coksa alsın ayol kardesi ve yegenleri sonucta bende yegenlerime birsürü sey alıyorum muhtaç olduklarından değil içimden geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?