• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Kızmakta Haksız mıyım?

Aslında konu benim açımdan uzun ama özetle eşimin ailesiyle başından beri mesafeliyiz. İhtiyacım olan hiçbir zaman yanımda yoklardı. Bense eşimin hatrı için hiç saygısızlık etmedim. Hatta sırf annesi mevcut evinde bunalıyor diye 10 yıl kredi çekip annesine ev almamıza bile itirazım olmadı. Aynı şekilde eşimde annemin oğlu gibidir. Sorun şu ki son 5 yılda bazı küçük operasyonlar geçirdim ve kimsenin pek umrunda olmadı. Eşimin kardeşiyle 10 dk mesafede oturuyoruz. Arabaları var ve sadece telefonla eltim geçmiş olsun dedi o kadar. Onlar bana bu kadar değer vermezken eşim en geç 15 günde bir yeğen sevmeye gidiyor. Ben gitmiyorum. Eşimle bu konuda güzellikle konuşuyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor. Bir süre de olsa mesafe koy hatalarını anlasınlar diyorum. Annesini babasını boşver ben çocuklar için gidiyorum diyor. Ama bu durum çok canımı sıkıyor. Hiçbirşey olmamış gibi kardeşiyle aynı şekilde görüşmeye devam etmesi sizce de beni değersizleştirmiyor mu? Eşime karşı içimde her geçen gün kocaman bir öfke büyüyor.

Fazla fedakar olmamalısınız çünkü öyle olunca kıymet bilmiyorlar.siz mesafeli olun ama eşinize karışmayın. Ailesine mesafe koyamaz.

Siz mesafeli olun.ama sizden once ailesi vardi.size kotu olsalarda onlar 1.derece yakin.kan bagi.
Asla araya girmeyin.hatta benim gibi yapin,esiniz arayip sormazsa,siz ona hatirlatin,destek olun,teşvik edin.
İnanin,bana yapilan, yapilmayanlari anlatsam,ufff,neyse,canlari sag olsun.benden uzak olsunlar.amaa esime kizarim arayip sormadiginda.sonucta kotunun ahini almayacaksin.

Bence eşinize öfkelenmeyin.
Çünkü eşiniz sizin düşuncenizi yok sayarak gitmiyor. Size hak verdiği halde yeğenlerinin sevgisine karşı koyamayarak oraya gidiyor.
Bu ne sizi ne onu değersizleştirmez ,eşinizin duygulu ve ince bir insan olduğunu gösterir.
Siz gitmeyebilirsiniz ama bu durumu akışına bırakın derim.

Sizi anlıyorum ama eşiniz gerçekten sizi umursamadigi için değil yegenini çok sevdiği için gidiyor bence .. Ben bir insandan ne kadar sogusamda cocugu varsa yine onu severim .. Bu başka bi sey yani bide normal biri de değil yegeni tabiki sevecek ..

Back
X