Eşime kur yapan kız

yesillik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
8
0
36
Çankırı
Merhaba kızlar,

Kız kardeşimin bir arkadaşı var ve şuanda nişanlı, eşimle ne zaman bir araya gelseler kur yapıyor. Kızı bir iki sefer şakalaşmaması konusunda uyardım ama boş ne yapayım sizce. Aslında iyi bir kız ama niyetini pek anlayamadım. Eşime de kendisiyle kesinlikle şakalaşmaması gerektiğini söyledim. Arayıp azıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum. Lütfen düşüncelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz açarsanız size mi öyle geliyor yoksa bariz flörtöz mü davranıyor, kestirebiliriz.
Mesela ne yapıyor?
Eşiniz nasıl tepki veriyor vs.?

Ben sahsen dayanamaz bir araya getirmemeye calisirdim tepkiler kisiden kisiye gore degisir tabi ben sanirim sacini yolabilecek bir kisilige sahibim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızı eşimle asla yan yana getirmezdim sürekli de azarlardım kıyameti kopartırdım valla

Canım bence eşine bir daha konuyu açma, rahatsız olduğunu öğrenmiş zaten ama fazlası o kıza ilgisini çeker...

O kız da mutlaka görüşmeniz gereken biri değildir herhalde, onunla eşin yokken bekar halde gündüzleri görüş görüşeceğin vakitleri öyle tercih et, sonra da bir araya getirmemeye çalış:))

Taktıkta kendini heba edersin, bir de erkeklerin gözünde masum kızı suçladığın için göyaaa sen kötü olursun. Hiç belli etme...

bazen gözlerinin içine bakarak konuşuyor ve eşimin bundan utandığını fark ediyorum. Enişteee derken çok yılışık falan ve her fırsatta bana eşimi övüyor falan.

saçı başı yolunası kız. o kızla aynı ortamda olmamaya özen gösterin ne yapılabilir ki yılışık şey. Eşiniz tavır alsa belki daha iyi olur terslese fln.

bazen gözlerinin içine bakarak konuşuyor ve eşimin bundan utandığını fark ediyorum. Enişteee derken çok yılışık falan ve her fırsatta bana eşimi övüyor falan.

Eşimi niye bana anlatıyorsun ben eşimi bilmem mi o BENIM eşim diye vurgula :)) tersle

12-01-2015 ♥

Bence yanlis dusunuyorsunuz.size esinizi kotulese deriz ki ya evet bak aramizi acmak istiyor deriz ama bayan tam tersi ovuyormus daha ne istiyorsunuz ? Nereye bakarak konussun anlamadim siz insanlarla konusurken gozlerine bakmiyormusunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızkardeşinin arkadaşıyla eşinin aynı ortama gelme sebebi nedir ki..yani çok nadir ihtimaller bence..çok sık oluyosa o kızın olduğu ortamlara girmeyin..kızla tartışırsan eşinde gözü yoksa da yasak olan şey cazip gelir..üstüne düşme ama takip et...

Haklısınız bende gözlerine bakarak konuşurum ama bu bildiğin aşık gibi bakıyor. Göz kırparken falanda gördüm eşime yani ya azımı açacağım yada susacak.

Yolarım valla şuna bak şuna
Bu devirde kimseye güven olmaz.
Aynı ortamda bulunmamalarına özen gösterin.
Kızıda sadece 1 kere çok sert bi şekilde uyarın sizde görüşmeyin.
Ayrıca siz 10 kur yapın kocişkonuza

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar.

hiç gülesim yoktu yaa.. nerden bulursunuz böle lafları bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…