Merhaba kızlar,
Kız kardeşimin bir arkadaşı var ve şuanda nişanlı, eşimle ne zaman bir araya gelseler kur yapıyor. Kızı bir iki sefer şakalaşmaması konusunda uyardım ama boş ne yapayım sizce. Aslında iyi bir kız ama niyetini pek anlayamadım. Eşime de kendisiyle kesinlikle şakalaşmaması gerektiğini söyledim. Arayıp azıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum. Lütfen düşüncelerinize ihtiyacım var.
Merhaba kızlar,
Kız kardeşimin bir arkadaşı var ve şuanda nişanlı, eşimle ne zaman bir araya gelseler kur yapıyor. Kızı bir iki sefer şakalaşmaması konusunda uyardım ama boş ne yapayım sizce. Aslında iyi bir kız ama niyetini pek anlayamadım. Eşime de kendisiyle kesinlikle şakalaşmaması gerektiğini söyledim. Arayıp azıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum. Lütfen düşüncelerinize ihtiyacım var.
Merhaba kızlar,
bazen gözlerinin içine bakarak konuşuyor ve eşimin bundan utandığını fark ediyorum. Enişteee derken çok yılışık falan ve her fırsatta bana eşimi övüyor falan.
Merhaba kızlar,
Bence yanlis dusunuyorsunuz.size esinizi kotulese deriz ki ya evet bak aramizi acmak istiyor deriz ama bayan tam tersi ovuyormus daha ne istiyorsunuz ? Nereye bakarak konussun anlamadim siz insanlarla konusurken gozlerine bakmiyormusunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızkardeşinin arkadaşıyla eşinin aynı ortama gelme sebebi nedir ki..yani çok nadir ihtimaller bence..çok sık oluyosa o kızın olduğu ortamlara girmeyin..kızla tartışırsan eşinde gözü yoksa da yasak olan şey cazip gelir..üstüne düşme ama takip et...
sitede konu içeriği silmek yasak.......
site çok karışık gözlerim yoruldu
Bence yanlis dusunuyorsunuz.size esinizi kotulese deriz ki ya evet bak aramizi acmak istiyor deriz ama bayan tam tersi ovuyormus daha ne istiyorsunuz ? Nereye bakarak konussun anlamadim siz insanlarla konusurken gozlerine bakmiyormusunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?