- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi karadenizkizi1982
-
Görümceniz şaka yapmamış. Resmen içindekileri bi bahaneyle kusmuş.Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, çünkü adam akıllı çevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir görümcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Çocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gönüllerine göre sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Görümcem bu arada evde çalışmıyor.
Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli çalışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.
Babaannesi götürüp getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Geçen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim için babasına rica ettim annnei arayıp söyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı için görümceme watsup tan yazmış annemş arayıp söyler misin diye.
Asıl bomba burda bunun üstüne görümcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp sölemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lütfen demiş. Görümcem bunun üstüne ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey söyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şaçma sapan şeyler yazmış. Bunların üstüne de eşim hiç bir karşılık vermeyip sadece gülmüş.
Ben bu yazılanları tesadüf eseri eşimin telefonunda gördüm ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin söylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı büyütme....
Sizce ben olayı büyütüyor muyum? Bana bunları söyleyen kişi yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi öz yiğenlerine bir gün bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn çocuklarınıza.. Böyle bir insan işte...
Sizce bu konuşma tammaen iyi niyetle yapılmış bir konuşma mı?
Daha görümceme de açmadım bu konuyu içimde tutuyorum.
Gelmedi canım watsup üzerinden konuşmalarını duydum sadece. Zenginlik fakirlik değil sözl konusu onu şu sebepten belirttim. şimdiye kadar kendi alın teriyle hiç bir şeye sahip olamamış birisi yani bana kalkmış orda az iş yapsın demiş. Gerçi orda hala ne demek istediğini de anlamış değilim doğrusu. Benim kazancımı kendisi vermiyor ben dışarda çalışan ve evine gelip evhanımlığı yapan biriyimEşinize gelip sizinle ilgili dedikodu yapmış resmen. Eşiniz de ciddiye almamış. Ben olsam görümceme gördüğümü belli ederdim. Ayrıca bu konunun görümcenin çocuğunun olmamasıyla ya da zengin olmasıyla ne alakası var anlamadım.
İçimde tuttum tutum ve o konuşmanın ekran görüntüsünü çekip kendisine gönderdim az önce. Bana ne dese beğenirsiniz pişkin pişkin ne varmış bunda, yüzüme karşı da söylermiş, kilo aldığını söylemek kötü birşeymiymiş.. ne bir özür nebişey, Haklıyım dercesine yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışmalar,,,Nasıl içinizde tutuyorsunuz? Ben olsam tutamam. Bildiğiniz nefret kusmuş, eşiniz kötü niyetli olduğuna inanmak istememiş yazılanların sadece. Ben olsam bu saatten sonra tavrımı koyar selamı sabahı keserim ne oldu diye soracak olursa mesajları gördüğümü ima ederim sonra ne derse desin umursamam bakmam yüzüne.
canım, onuınla da dün konuştum. Nasıl bunları söyletebiliyorsun dedim kardeşine. Senin bu ailedeki görevin ne dedim benim yerim ne dedim. Ben onun yengesiyim hatırlatırım dedim. Sen orda kardeşinin susturmak yerine gülücük gönderiyorsun. Dedim. benim ailemde hiç senin için bu şekilde konuşmalara şahit oldun mu dedim neler neelr demedimki canım. Ama ben abartıyorum ona göreAltı üstü öz annesini arayıp, 2 cümle kuracak. Yaptığı saçmalığa bak. Aç söyle, hiç seviyeni bozmadan neyin nefretini kustun bu kadar de, kapat. O düşünsün.
Ben eşime de 2 çift laf ederdim. Bundan sonra benim çevremden senin için atıp tutan olursa ben de gülüp geçicem derdim.
Tipik erkek savunması. Görürüz aynı şeye maruz kaldığında kendi vereceği tepkiyi.canım, onuınla da dün konuştum. Nasıl bunları söyletebiliyorsun dedim kardeşine. Senin bu ailedeki görevin ne dedim benim yerim ne dedim. Ben onun yengesiyim hatırlatırım dedim. Sen orda kardeşinin susturmak yerine gülücük gönderiyorsun. Dedim. benim ailemde hiç senin için bu şekilde konuşmalara şahit oldun mu dedim neler neelr demedimki canım. Ama ben abartıyorum ona göre
zuhaahaha.. Ben ona ekran görüntüsünü resmini gönderdim ve yazdım hiç gerek yok bu tür konuşmalara dedim. bunun üstüne haklıymışcasına su üstüne çımaya çalıştı. Ne özür ne bişey pişkinliğe verdi resmen. ben zaten ondan birşey istemem istemedimde ömrü hayatımdabiliyorum çünkü kendine hayrı olmayan biri sana mı hayrı olacak. Eşime de söyledim birdaha benim hakkımda ne iyi nede kötü birşey söylemesin, benimle ilgili olan hiç birşeyi de gidip istemeyeceksin kardeşinden dedim.Keşke kendiniz arasaydiniz kayinvalidenizi ams bu olay gorumcenizin gerçek duygularını ogrenmenize yardımcı olmuş.ben olsam eşimin telinden ona yazardim hakkimdaki güzel dusuncelerin için sagol...bundan sonra benden uzak dur.mazallah parazitim ya hasta etmeyeyim seni
Dedim canım içimi eşime kustum ayrıcaaaa kaynanama da kustum. Senin kızn terbiyesiz saygısız insanın teki dedimAltı üstü öz annesini arayıp, 2 cümle kuracak. Yaptığı saçmalığa bak. Aç söyle, hiç seviyeni bozmadan neyin nefretini kustun bu kadar de, kapat. O düşünsün.
Ben eşime de 2 çift laf ederdim. Bundan sonra benim çevremden senin için atıp tutan olursa ben de gülüp geçicem derdim.
Aielde şimdidye kadar kimse ezmemiş onu. Pamuk prenses gibi büyütmüşer evin en küçüğü küçük yaşta yetim kaldı diye. Ama herkesten aynı ilgiliyi göremez öyle bir dünya yok malesef. Küçük hanım herkese herşeyi sölyeecek ama bizim ona birşey söyleme hakkmız yok. Okadar çok soğudumki kendisinden aynı ortama bile girmek istemiyorumTipik erkek savunması. Görürüz aynı şeye maruz kaldığında kendi vereceği tepkiyi.
Sen kardeşinin de rahatını boz azıcık, biraz bişeyler dank eder belki beyzadeye.
Benim eşimde hep abartıyorsun ddercanım, onuınla da dün konuştum. Nasıl bunları söyletebiliyorsun dedim kardeşine. Senin bu ailedeki görevin ne dedim benim yerim ne dedim. Ben onun yengesiyim hatırlatırım dedim. Sen orda kardeşinin susturmak yerine gülücük gönderiyorsun. Dedim. benim ailemde hiç senin için bu şekilde konuşmalara şahit oldun mu dedim neler neelr demedimki canım. Ama ben abartıyorum ona göre
Aynen eşime de görümce de bildiğimi bildiridm çok güzel bir şekilde. Ben birşey demedim görümceme kayınvalideme söyledim o gereğini yapsın biliyor kızının huysuz olduğunu. Eşime gelince de bu olay tekrarlasın ben o zaman yapacağımı biliyorum, dedim gerçek yüzümü o zaman görecekler gerçekten.Görümceniz hissettiklerini söylemiş doğrudan ya da içinde beslediklerini diyelim ama eşiniz ciddiye almamış onu o yüzdende bir şey dememiş bence ama eşinize de kırıldığınızı söyleyin görümce kişisi de bilsin bildiğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?