Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, çünkü adam akıllı çevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir görümcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Çocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gönüllerine göre sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Görümcem bu arada evde çalışmıyor.
Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli çalışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.
Babaannesi götürüp getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Geçen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim için babasına rica ettim annnei arayıp söyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı için görümceme watsup tan yazmış annemş arayıp söyler misin diye.
Asıl bomba burda bunun üstüne görümcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp sölemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lütfen demiş. Görümcem bunun üstüne ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey söyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şaçma sapan şeyler yazmış. Bunların üstüne de eşim hiç bir karşılık vermeyip sadece gülmüş.
Ben bu yazılanları tesadüf eseri eşimin telefonunda gördüm ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin söylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı büyütme....
Sizce ben olayı büyütüyor muyum? Bana bunları söyleyen kişi yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi öz yiğenlerine bir gün bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn çocuklarınıza.. Böyle bir insan işte...
Sizce bu konuşma tammaen iyi niyetle yapılmış bir konuşma mı?
Daha görümceme de açmadım bu konuyu içimde tutuyorum.