• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime mi kızayım görümceme mi bilemedim :/:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kızlar ben yakın oldukça, paylaşımcı, iyilik sever oldukça beni salak yerine mi koyuyorlar nedir ben anlamıyorum yaaa... Benim kız kardeşim yok 2 abiyle büyüdüm ben. Hep istedim bi kız kardeşim olsun. görümcemleri kardeş yerine koymaya çalştım ama malesef yanlış kişiye yanlış değer verdim sanırım. Yani saçma sapan çocukca şeylwer yüzünden kalp kırmaya değer mi?

Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, çünkü adam akıllı çevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir görümcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Çocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gönüllerine göre sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Görümcem bu arada evde çalışmıyor.

Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli çalışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.

Babaannesi götürüp getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Geçen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim için babasına rica ettim annnei arayıp söyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı için görümceme watsup tan yazmış annemş arayıp söyler misin diye.

Asıl bomba burda bunun üstüne görümcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp sölemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lütfen demiş. Görümcem bunun üstüne ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey söyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şaçma sapan şeyler yazmış. Bunların üstüne de eşim hiç bir karşılık vermeyip sadece gülmüş.

Ben bu yazılanları tesadüf eseri eşimin telefonunda gördüm ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin söylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı büyütme....

Sizce ben olayı büyütüyor muyum? Bana bunları söyleyen kişi yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi öz yiğenlerine bir gün bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn çocuklarınıza.. Böyle bir insan işte...
Sizce bu konuşma tammaen iyi niyetle yapılmış bir konuşma mı?

Daha görümceme de açmadım bu konuyu içimde tutuyorum.

Resmen seni kıskanıyor çalışyorsun kendi paranı kazanıyorsun Allah bagıslasin cocugun var sıkılmış çatacak yer ariyor bence takma sadece mesafeli ol

Ben de merak ettim. Siz niye aramadınız kayinvalidenizi?
Eşiniz kardeşine yazana kadar annesini arasaymış.

Görümcenizin psikolojisi iyi degil bencr esinizde bunun farkinda cok takilmayon derim. Inan evlatsizlikta zor. Ben 1.5 sene yasadim (bir oglum var) olmama ihtimali vardi.
Gorumcenizin 10 senedir yok kolay degil

İçimde tuttum tutum ve o konuşmanın ekran görüntüsünü çekip kendisine gönderdim az önce. Bana ne dese beğenirsiniz pişkin pişkin ne varmış bunda, yüzüme karşı da söylermiş, kilo aldığını söylemek kötü birşeymiymiş.. ne bir özür nebişey, Haklıyım dercesine yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışmalar,,,
Şuan ben onun nasıl bir insan olduğunu çözdüm. Hiiiç uğraşmayın. Çünkü bu tip insanlar yüzsüzdür, pişkin insanlarla uğraşılmaz asla başa çıkamazsınız yağ gibi üste çıkarlar. Ne diyecekmiş yüzünüze? Tekne gibi olmuşsun mu diyecekmiş ? Kilo aldın demek başka tekne gibi olmuşsun demek başka. Yazık kaç yaşına gelmiş ama terbiye öğrenememiş.

Söylediği şey hiç hoş olmamış ama anladığım kadarıyla "Az iş yapsın" derken muhtemelen kendi çocuğuna kendisinden başka herkes bakıyor, kendi çocuğuyla ilgilensin biraz diye kendince sitem etmiş gibi geldi bana.

Bence de sizin arayıp söylemeniz daha doğru olurdu, sonuçta kadın çocuğunuza bakıyor, nezaketen de olsa sizin arayıp haber vermeniz daha hoş olurdu. Sizin tavrınız biraz sanki çocuğunuza bakmak zorunda da haber vermeye tenezzül etmemişsiniz, eşiniz söyleyiversin gibi olmuş. Eşinize söyleyene kadar kayınvalidenizi de arayıp söyleyebilirdiniz.

Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, çünkü adam akıllı çevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir görümcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Çocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gönüllerine göre sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Görümcem bu arada evde çalışmıyor.

Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli çalışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.

Babaannesi götürüp getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Geçen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim için babasına rica ettim annnei arayıp söyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı için görümceme watsup tan yazmış annemş arayıp söyler misin diye.

Asıl bomba burda bunun üstüne görümcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp sölemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lütfen demiş. Görümcem bunun üstüne ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey söyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şaçma sapan şeyler yazmış. Bunların üstüne de eşim hiç bir karşılık vermeyip sadece gülmüş.

Ben bu yazılanları tesadüf eseri eşimin telefonunda gördüm ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin söylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı büyütme....

Sizce ben olayı büyütüyor muyum? Bana bunları söyleyen kişi yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi öz yiğenlerine bir gün bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn çocuklarınıza.. Böyle bir insan işte...

Sizin cocugunuza bakmiyor diye parazit olmuyor calismayan kadinlar da parazit degil ev hanimlarinin isi de kolay degil esinize soylediklerini dogru bulmadim ama sizde az degilsiniz

Gorumcenizin soyledigi laflarin yenilir yutulur yani yok.
Lakin siz de kari koca kulaktan kulaga oynamissiniz. Siz esinize esiniz gorumceye,gorumce babaanneye derken. Hatlar karisir. Bunu yapana kadar toplantiya girerken 10 saniyelik bir konusma yapacaktiniz,herkes icincok daha kolay olurdu

esınızde gorumcenızde ıkısıde hatalı
esınız hıc cevap vermeseydı en azından gulup gecmek yerıne hos olmamıs esı hakkında boyle saka yapıldıgında kendısınınde cok zoruna gıtmelı kım olursa olsun

gorumcenıze soguk davranın sorarsa neyın var dıye hakkımda dusunme tarzın hosuma gıtmedı mesafe koymam gerektıgını dusundum deyın baska bırsey demeyede kalkarsa uzatmaya calısırsa aman polemıge falan gıremem ısım gucum var benım boyle seylerle ugrasamam senın basına aynı sey gelırse sen ıstedıgın gıbı davranırsın deyın konuyu kapatın

ondan sonraa hırsı ıcınde patlasın dursun :)

kızlar alınganlık yapmayın konu sahıbı ev hanımlarına laf gıydırmemıs ev ıslerının yorucu oldugunu en ıyı calısan kadınlar bılır aslında
ama evde oturup gercekte hayatda cok amacsız yasayan ana babasının aska gelmesıyle hayata gelmıs ve ölümünü beklercesıne sadece nefes almak yemek uyumak suretıyle yasayan ınsanlarda var
parazıt derken onu soylemıs

Dedim canım içimi eşime kustum ayrıcaaaa kaynanama da kustum. Senin kızn terbiyesiz saygısız insanın teki dedim
yınede annesıne oyle demesenız ıyıydı kızı terbıyesızse annenın sucu ne anne bır cocuga kızım terbıyesız ol dıye ogretır mı hıc
ne olursa olsun cocugu ve bır anneye bunu soyledıgınızde o annenın kalbı kırılır zoruna gıder

terbıyesız saygısız dıye gırısmek yerıne konusmaları gosterıp tesadufen gordum ve ıyıkı gordum benım dusuncelerım samımıyken ben ne yaptım da bu nefretı hakettım acaba dıye uzuldum bundan sonra kendısıne mesafe koyucam ve sebebını bılmenız ıcın sıze anlatıyorum sızı bu konuda rahatsız ettıgım ıcın kusura bakmayın deseydınız o anne kızını arar kotu konusmussun dıkkatlı konus derdı

ama sız saygısız terbıyesız dıye uslubu dusurunce ozaman gorumcenızden farkınız kalmamıs oldu kadın kesın arkanızdan su kadını söylettırttırme bırdaha demıstır

tas yerınde agırdır sız sakınlıgınızı olgunlugunuzu korumalısınız kı ozaman sozlerınız tokat etkısı gostersın aksı halde mahalle kavgasına doner

Tekne gibi lafı çok ayıp olmuş.eşiniz olayı büyütmek istememiş.sizde büyütmeyin bence ama yeri gelince gerekeni söylersiniz yüzüne.eşinizide uyarın bir daha böyle birşey olursa fena olur deyin.kimse çocuklara bakmak zorunda değil.o konuda haksız eleştiri yapmışsınız.

Kızlar, merhaba.

Bence sende görümcende birbirinize nefret yüklüsünüz.Ayrıca sizin gerçekten çocuklarınıza bakmak zorunda değil.Sizde emanet etmeyin o zaman kadın açık açık söylemiş helal olsun.Ama tekne gibi oldu az iş yapsın lafı da ayıp olmuş.Kız çocukları annelerine kıyamaz.Oda içindekileri akıtmış.Bence sende uzatma .Çok çirkinleşir durum.Ama ben yerinde olsan.Tlfnda yazılanların resmını çeker yollardım.

Kızlar, merhaba.

Ben yuzlesirdim gorumcemle ve yaptığı densizligin bal gibi de arkadan konuşmak olduğunu haddini bildirerek anlatirdim şahsen. ..çok ayıp. .tekne gibi falan be demek ...ama eşiniz de çok ayıp etmiş ...size laf etmesine müsaade etmiş ...benim eşim buna cesaret edemez etmez de...ben görümcem ile görüşmuyorum eşim de görüşmez mesela...ağzımiz ve tavrımız bir dir kim ne düşünürse düşünsün. ..

Eşinize gelip sizinle ilgili dedikodu yapmış resmen. Eşiniz de ciddiye almamış. Ben olsam görümceme gördüğümü belli ederdim. Ayrıca bu konunun görümcenin çocuğunun olmamasıyla ya da zengin olmasıyla ne alakası var anlamadım.
Eşe kızma konusunu geçtim şu an ama görümcene hesap sormadan nasıl durabiliyosun ?

Ben olsam alır karşıma konuşurdum. Zamanında annemle halam arasında da bu tarz bir şeyler oldu. Annem de elini eteğini çekti. Şimdi babam da halamla konuşmuyor. Anneme hak vermiş durumda. Zamanla eşiniz de size hak verir şimdi çok sert olmak istememiştir. Bu devirde akrabalık ilişkileri önemli.Allah korusun bir şey olsa ilk eşinizle siz koşacaksınız ona. Küslük mü istiyor neyin lafları bunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X