• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime mi kızayım görümceme mi bilemedim :/:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümce telefon açmak konusunda hakli.
Siz eşinize, eşiniz görünceye, görümce KVye...
Siz arayip 10 saniye icinde söyleyebilirdiniz.

Diğer yazdıkları saygısızlıkta zirve olmuş.

Kayinvalidenin okuma yazmasi yokmuş arayamadigi icin eşine msj atmiş bende calistigim zamanlar gizlice msj atardim laf işitmemek için kayinvalide msjdan anlayamayacagi icin eşine msj atmis tüm suç eşinin ne diye gorumceyi karistirirsin fazla uzatmayin kizlar niye aramadin die o an oyle gelismis olmus btmis
bBencede yaa uzatmayalım cevap yazmaktan yoruldum vallaaaa.... Sonuç olarak gerçek yüzünü gösterdi bana oldu bitti. Bende bundan sonra ona göre hareket edeceğim

Ben kimseye birşey söylemiş değilim. Ben o mesajı görünce görümceme söylediğim tek şey,, bu tür konuşmalara hiç gerek yoktu oldu. Ben sadece burda size yazıyorum bunları... Kayın valideme de sadece dediğim şey kızının saygısız biri olduğu,,,

Ya arayamadım o an olamaz mı sizin hiç mi böle bir anınız olmadı.. eşimden rica ettim ne var bunda.... Eşimin de telefonu arızalanmış o an o yüzden bu şekilde yapmış....
Benim boyle bir animin olup olmamasi onemli degil. Yok olmadi ama olsa sizin gibi yapmaz arardim. Ben de dernekte toplanti yapiyorum,telefon geliyor oglumun okulundan,hemen kalkiyorum izin istiyorum. Benimle calisan herkes de soz konusu cocuklariysa izin isteyip halledip geliyorlar. Hadi siz halledemediniz,esiniz de bahane yaratmis telefon arizaliysa mesaj nasil atiliyor? Hadi mesaj atti gorumce ters yapti esine laf etti,neden pismis kelle gibi guluyor yani sorun bunlar bakin. Siz icinizden dusunuyorsunuz bunlari,gorumce de disindan soylemis arada bir fark yok,yuzune de diyebilirdiniz ayni sey. Gorumcenize hakli diyemem ama o bir hataliysa esiniz 2 hatali. Siz de istediginiz gibi davranirsaniz istemediginiz seyleri isitebilirsiniz sonucta.

Gorumce belli ki annesinin torun bakmasindan rahatsiz. Ben de olsam rahatsiz olurdum ama elbette ki gelinimize laf etmezdim anneme kizardim neden bakiyorsun cocuga diye. O da konumuzdan apayri bir konu. Gorumcenizin cocuk sahibi olmamasinin,calismamasinin ise sizin konunuzla uzaktan yakindan alakasi yok. Bunlari belirtmenizin de,iyiliksever kalple hic alakasi yok. Alinmayin,kirilmayin, burada konu acip hatalarimizla yuzlesiyoruz. Ben de gorumcemi sevmem,ama kalkip da onunla alakali bir isim de olamaz. Mesela yegenine bakmasini beklemem,bakmadiysa laf etmem,ise yaramaz parazit demem. Hos dusunceler degil.

yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar.
İşte benim iyilk sever kalbim..

Hepi topu ıs yapmamaktan tekne olmuş demiş. Ne kadar büyütüyorsunuz , iyi niyetli olarak ! her türlü hakareti yapabilir es ailesi değil mi ?

Ayı da diyebilir , varilde , çünkü iyi niyetli.

Bu iyi niyetli cümlesi, boğazın dibine kadar sokulacak kadar sinir bozucu bir kelime.

Insan iyi niyetle hakaret eder mi yahu. ?

Eşinizin tek diyeceği şey , bu şekilde konuşma , çok ayıp.

Eşinize kızın, birinci derecede o hatalı .

Ancak zenginlik ve çocuğunun olmamasıyla ilgili bağlantı yok konuda.

Çalışmıyor diye alın teri yok denmez. O da ev gecindiriyor nihayetinde.

Başka sıkıntılar yaşıyor. Siz evladinizi hemen kucağınıza almışsınız , o da bunun sıkıntısını yaşıyor.

Kayinvalidenin okuma yazmasi yokmuş arayamadigi icin eşine msj atmiş bende calistigim zamanlar gizlice msj atardim laf işitmemek için kayinvalide msjdan anlayamayacagi icin eşine msj atmis tüm suç eşinin ne diye gorumceyi karistirirsin fazla uzatmayin kizlar niye aramadin die o an oyle gelismis olmus btmis
bBencede yaa uzatmayalım cevap yazmaktan yoruldum vallaaaa.... Sonuç olarak gerçek yüzünü gösterdi bana oldu bitti. Bende bundan sonra ona göre hareket edeceğim

neden kayınvalidenizi arayıp siz söylemediniz "anne sen yorulma dayısı alacak" diye de eşiniz üzerinden iletişim kurdunuz. çocuğunuzu bırakabildiğinize göre konuşabildiğinizi düşünüyorum kv ile.

ben olsam kocama mesaj atıp anneni ara diyene kadar kendim arardım.

Ben anlayamadım konu sahibine yok şöyle yapsaydınız, yok böyle yapmasaydınız diyorsunuz. O an çocuğun babası olarak eşini aramış ne var bunda. Öyle olmuş. Olabilir. Bu da bir deneyim olmuştur bir daha kv sini arar böyle bir durum olursa. Asıl sorun görümcenin seviyesizliği değil mi?

Siz neden aramadınız, biraz saçma olmuş. Belki açıklaması vardır ama hoş değil. Onun çocuğu olmaması ile konunun hiç ilgisi yok.
Görümceniz kızmış söylenmiş detayları bilmiyorum ama haklılık payı var gibi.

Benim boyle bir animin olup olmamasi onemli degil. Yok olmadi ama olsa sizin gibi yapmaz arardim. Ben de dernekte toplanti yapiyorum,telefon geliyor oglumun okulundan,hemen kalkiyorum izin istiyorum. Benimle calisan herkes de soz konusu cocuklariysa izin isteyip halledip geliyorlar. Hadi siz halledemediniz,esiniz de bahane yaratmis telefon arizaliysa mesaj nasil atiliyor? Hadi mesaj atti gorumce ters yapti esine laf etti,neden pismis kelle gibi guluyor yani sorun bunlar bakin. Siz icinizden dusunuyorsunuz bunlari,gorumce de disindan soylemis arada bir fark yok,yuzune de diyebilirdiniz ayni sey. Gorumcenize hakli diyemem ama o bir hataliysa esiniz 2 hatali. Siz de istediginiz gibi davranirsaniz istemediginiz seyleri isitebilirsiniz sonucta.

Gorumce belli ki annesinin torun bakmasindan rahatsiz. Ben de olsam rahatsiz olurdum ama elbette ki gelinimize laf etmezdim anneme kizardim neden bakiyorsun cocuga diye. O da konumuzdan apayri bir konu. Gorumcenizin cocuk sahibi olmamasinin,calismamasinin ise sizin konunuzla uzaktan yakindan alakasi yok. Bunlari belirtmenizin de,iyiliksever kalple hic alakasi yok. Alinmayin,kirilmayin, burada konu acip hatalarimizla yuzlesiyoruz. Ben de gorumcemi sevmem,ama kalkip da onunla alakali bir isim de olamaz. Mesela yegenine bakmasini beklemem,bakmadiysa laf etmem,ise yaramaz parazit demem. Hos dusunceler degil.
neden kayınvalidenizi arayıp siz söylemediniz "anne sen yorulma dayısı alacak" diye de eşiniz üzerinden iletişim kurdunuz. çocuğunuzu bırakabildiğinize göre konuşabildiğinizi düşünüyorum kv ile.

ben olsam kocama mesaj atıp anneni ara diyene kadar kendim arardım.
Ben zaten kayınvalidemi gün içinde birçok kez ararım gerek konu çocuk olsun gerek başka birşey o an arıyamadımve şeimden rica ettimbu da çok doğal bişrey bence

Ben anlayamadım konu sahibine yok şöyle yapsaydınız, yok böyle yapmasaydınız diyorsunuz. O an çocuğun babası olarak eşini aramış ne var bunda. Öyle olmuş. Olabilir. Bu da bir deneyim olmuştur bir daha kv sini arar böyle bir durum olursa. Asıl sorun görümcenin seviyesizliği değil mi?
Aynen yaa bunu anlatamadım ben, yarı yamalak konuya hakim olup cevaplar veriliyor. konuyu kapatıcam silicemnerden siliniyor bu konu başlığı bilen var mı?

Ben zaten kayınvalidemi gün içinde birçok kez ararım gerek konu çocuk olsun gerek başka birşey o an arıyamadımve şeimden rica ettimbu da çok doğal bişrey bence
eşinizden rica etmek için yazacak zamanı arayarak da kullanabilirdiniz :)

bana da böyle dolaylı yoldan yengemden bi mesaj gelse ben de laf sokardım kusura bakmayın :)

mesaj yazabiliyosa kendi arasın derdim sonuna da bişiler eklerdim :)

ya zaten burdaki tüm kadınlar hep bi anlık düşüncesizlikle bi hata yapıyor ve sonra laf söyleyen tüm kv ve görümceler kötü niyetli :)

eşinizden rica etmek için yazacak zamanı arayarak da kullanabilirdiniz :)

bana da böyle dolaylı yoldan yengemden bi mesaj gelse ben de laf sokardım kusura bakmayın :)

mesaj yazabiliyosa kendi arasın derdim sonuna da bişiler eklerdim :)
Dolaylı olarak iletilen birşey yok Eşim ona söylerken benim söylediğimi söylememişki direk kendisi rica etmiş kız kardeşine. Ayrıca belli olmasın gizli gizli yazdım ben toplantı arasında. Aramayı ben de biliyorum keyfimden yazmadım.

Aynen yaa bunu anlatamadım ben, yarı yamalak konuya hakim olup cevaplar veriliyor. konuyu kapatıcam silicemnerden siliniyor bu konu başlığı bilen var mı?
Yarim yamalak hakim degiliz,ne anlattiysaniz ona yorum yapiyoruz. Konu silmek yasak. Sadece gelecek yorumlara kapatabilirsiniz. Sevgili Mune Mune yardimci olur size

Dolaylı olarak iletilen birşey yok Eşim ona söylerken benim söylediğimi söylememişki direk kendisi rica etmiş kız kardeşine. Ayrıca belli olmasın gizli gizli yazdım ben toplantı arasında. Aramayı ben de biliyorum keyfimden yazmadım.
Peki, çocuğu olmaması ve çalışmıyor olması detayları neden verildi? Tahmin edeyim, işinizi ve çocuğunuzu kıskanıyor değil mi?

Niye uzatalım fikir sormuş kendimizce söylüyoruz. Ama kv nin okuma yazması olmaması vs yazmadığı için ona göre yorum yaptım.

Eşinize mesaj yazana kadar kv yi arayıp 10 saniyede derdinizi anlatabilecekken mesaj atmayı tercih etmeniz bana normal gelmedi.
Bakın burda beni yargılayın diye içimi dökmedim ben. Kim haklı kim haksız diye de sormuyorum. Ben zaten sürekli arıyorumkayın validemi gün içinde olsun çocukla ilgili birşey oalcaksa. Hep arıyorum ama o gün o an arıyamadım. Ne var bunda bu çocuk sadece bneim çocuğum mu babasına bunu annesine söylemesini istemem suç mu? Kayın validemin okuma yazması yok ona yazamam doğal olarka eşime yazdım..
Işe yaramak tabiri insanlar için değil, eşyalar için kullanılır. Insanlar "bir işe yarasın" diye üremezler.

Evet, insanlar bir eşya değildir. ama bu dünyaya gelmişsek eğer bir amaç uğruna yaşamamız gerkeiyor. Amaçsızca yaşayan insanlar bence boş insnalardır. Topluma ve kendine faydan yoksa neden yaşıyorsun???

Insan özellikle hayatının ilk 10 senesi bir işe yaramak şöyle dursun anne babasının parasını sömürmek icin vardır. Napalim şimdi. Çocuklar işe yaramıyor diye giydirelim mi?

Bu bahsettim kişi; 10 yaşında değil, 20 yaşında değil, 30 yaşında da değil. 37 yaşında hayatının yarı zamanını tamamlamış yetişkin bir insan.... Ben kendimi sütten çıkmış ak kaşığım mı diyorum tabiki değilim benimde kötü yanlarım var . Her insanda olduğu gibi.... ama ben insanları kırmamak için ağzımdan çıkan lafı iki kere düşünerek tartarak söylerim. bu olgunluğa sahibim çok şükür...
Burda benim bu kadar feryad etmemin sebebi durduk yere değil baya bildiğiniz tahrik edici laflar var orada... Sanane kardeşim benşim bedenimden, sanane işimden gücümden, Beden benim bedenim insanların bedeni sadece kıyafetidir dış görüntüsüdür, bu insan neler düşünüyor, hayata neler katıyor,, beyni nasıl çalışıyor, kalbi nasıl bunları düşünmeden dış görüntüyü yargılamak ne yaaa.. Ayrıca bunu gayet samimi duygularla söylüyorsan bu şekilde hakaret edercesine söylemezsin.. söylemekten söylemeye fark var.

Benim çocuğuma bakmasın, zaten bakamazda onda o meziyet yok.... Ortada kalmadı benim çocuğum. Bir hala olarak bence bu tür durumlarda yanımızda olabilecek ilk kişi bu bir görev değil. İnsanlık adına bunu yapmalı. ben de halayım. 3 tane yiğenim var. hiç bir zaman böyle düşünmedim, düşünmem de...

Gorumceniz size hakaret ederken kendisi armut toplayarak çok işe yaradığı!!! için...

Bu cümlenizde de ne dediğinizi anlayamadım...
Eşinize kızın . Gorumcenizin size hakaret etmesine hiç ses etmediği için. Demek istediğim bu.

Ay erkeklerin ailelerinin her söylediği kaba sözü iyi niyetli bir şaka olarak görmelerinden nefret ediyorum resmen! Aynısını bazen benimki de yapıyor. Ben bir şekilde yolunu bulup lafımı çarparım muhakkak. Beni ailesini karşı savunacak bir eşim yok ne yazık ki, bu yüzden ben kendimi savunuyorum. Siz de muhakkak bir şekilde dokundurun lafı, altta kalmayın asla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X