Eşinize mesaj yazana kadar kv yi arayıp 10 saniyede derdinizi anlatabilecekken mesaj atmayı tercih etmeniz bana normal gelmedi.
Bakın burda beni yargılayın diye içimi dökmedim ben. Kim haklı kim haksız diye de sormuyorum. Ben zaten sürekli arıyorumkayın validemi gün içinde olsun çocukla ilgili birşey oalcaksa. Hep arıyorum ama o gün o an arıyamadım. Ne var bunda bu çocuk sadece bneim çocuğum mu babasına bunu annesine söylemesini istemem suç mu? Kayın validemin okuma yazması yok ona yazamam doğal olarka eşime yazdım..
Işe yaramak tabiri insanlar için değil, eşyalar için kullanılır. Insanlar "bir işe yarasın" diye üremezler.
Evet, insanlar bir eşya değildir. ama bu dünyaya gelmişsek eğer bir amaç uğruna yaşamamız gerkeiyor. Amaçsızca yaşayan insanlar bence boş insnalardır. Topluma ve kendine faydan yoksa neden yaşıyorsun???
Insan özellikle hayatının ilk 10 senesi bir işe yaramak şöyle dursun anne babasının parasını sömürmek icin vardır. Napalim şimdi. Çocuklar işe yaramıyor diye giydirelim mi?
Bu bahsettim kişi; 10 yaşında değil, 20 yaşında değil, 30 yaşında da değil. 37 yaşında hayatının yarı zamanını tamamlamış yetişkin bir insan.... Ben kendimi sütten çıkmış ak kaşığım mı diyorum tabiki değilim benimde kötü yanlarım var . Her insanda olduğu gibi.... ama ben insanları kırmamak için ağzımdan çıkan lafı iki kere düşünerek tartarak söylerim. bu olgunluğa sahibim çok şükür...
Burda benim bu kadar feryad etmemin sebebi durduk yere değil baya bildiğiniz tahrik edici laflar var orada... Sanane kardeşim benşim bedenimden, sanane işimden gücümden, Beden benim bedenim insanların bedeni sadece kıyafetidir dış görüntüsüdür, bu insan neler düşünüyor, hayata neler katıyor,, beyni nasıl çalışıyor, kalbi nasıl bunları düşünmeden dış görüntüyü yargılamak ne yaaa.. Ayrıca bunu gayet samimi duygularla söylüyorsan bu şekilde hakaret edercesine söylemezsin.. söylemekten söylemeye fark var.
Benim çocuğuma bakmasın, zaten bakamazda onda o meziyet yok.... Ortada kalmadı benim çocuğum. Bir hala olarak bence bu tür durumlarda yanımızda olabilecek ilk kişi bu bir görev değil. İnsanlık adına bunu yapmalı. ben de halayım. 3 tane yiğenim var. hiç bir zaman böyle düşünmedim, düşünmem de...
Gorumceniz size hakaret ederken kendisi armut toplayarak çok işe yaradığı!!! için...
Bu cümlenizde de ne dediğinizi anlayamadım...