• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime mi kızayım görümceme mi bilemedim :/:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende onun icin düşündüklerimi yazar yollardim. Hani ben boyle boyleymisim ya sende boyle boyle birisin vasifsiz ise yaramaz parazit gibi. Bil diye yaziyorum :) der yollardım. Sonra karissin carsi pazar :KK70:
İşte benim iyilk sever kalbim..... Kavga grültü patırdı husurzuluk hiç sevmeyen biriyim. Yoksa oa an açar telefonda söylerdim hepsini onun yüyüze. Ama elbet zamanı gelecek unutmayacağım benbunu

aynen canım şuan dediğin gibi yapıyorum. Dün bizdeymiş ben iş çıkışı kapıda denk geldim. eniştem almaya gelmiştir. İyi akşamlar dedim sadece geçtim hiç nasılsın bilmem ne uzatmadım konuyu. Zaten konuşmak isteiyorum kendisiyle. İnsan olup anlar ve bana sorarsa ne oldu diye bu şekilde cvp vereceğim zaten uğraşamam. Bende ikinci çocuğu isityorum 1 yıl geçti olmuyor ben kimseye sarmıyorm ama.
Senin bir çocuğun var sarmazsın. Olmasa da çok dert edemezsin. 10 sene evli olupta çocuk sahibi olmamayı anlayamazsın. Görümce çalıştığın için neden sizi kıskansın. Gerekli maddi olanaklara sahip ve ihtiyacı yokki çalışmıyor. Ben de iyi imkanlara sahip olsam çalışmamayı tercih ederim. Bir işte çalışmıyor ve çocuğunuza bakmıyor diye mi ile yaramıyor. Şunu söyleyeyim çocuk sahibi olamayan insanlar çocuk görmek istemezler. O psikolojiyi anlayamazsın. Bir çocuğum var diye de sevinmeyin veren de Allah alan da Allah. Yarın ne yaşayacağımızı hiçbirimiz bilemeyiz. Eşinizi arayana kadar Kayınvalidenizi arayamadınız mı? Belli ki muhatap olmak istemiyorsunuz. O kadın çocuğunuza bakıyor size göre görevi ama görevi falan değil. Eşiniz zaten ciddiye almamış. Kardeşi ile yüz göz olmak istememiş. Mesafeli durmak ya da yüzleşmek bu durumda en iyisi.

Siz eşinize söyleyene kadar arayabilirsiniz kv nizi biraz tuhaf olmuş siz eşe eş görünceye görümce kv ye ben görümcenize hak verdim
Hak verilecek nesi var bunun anlamadım. Ayrıca konuyu başka yerlere çekmiş görümcem dikkatinizi çekerim. aramıyorum der konuyu kapatırsın annesi arasın der aramazsın. Benim arıyamama sebebim var. ben önemli bir toplantıdaydım bölemezdim tamam mı. Ben babasına bunu söylerken ara kardeşinin kaynanama söylesin demedim. Benim dışımda olay öyle gelişmiş

Senin bir çocuğun var sarmazsın. Olmasa da çok dert edemezsin. 10 sene evli olupta çocuk sahibi olmamayı anlayamazsın. Görümce çalıştığın için neden sizi kıskansın. Gerekli maddi olanaklara sahip ve ihtiyacı yokki çalışmıyor. Ben de iyi imkanlara sahip olsam çalışmamayı tercih ederim. Bir işte çalışmıyor ve çocuğunuza bakmıyor diye mi ile yaramıyor. Şunu söyleyeyim çocuk sahibi olamayan insanlar çocuk görmek istemezler. O psikolojiyi anlayamazsın. Bir çocuğum var diye de sevinmeyin veren de Allah alan da Allah. Yarın ne yaşayacağımızı hiçbirimiz bilemeyiz. Eşinizi arayana kadar Kayınvalidenizi arayamadınız mı? Belli ki muhatap olmak istemiyorsunuz. O kadın çocuğunuza bakıyor size göre görevi ama görevi falan değil. Eşiniz zaten ciddiye almamış. Kardeşi ile yüz göz olmak istememiş. Mesafeli durmak ya da yüzleşmek bu durumda en iyisi.
Siz galiba benim yazdığım konuyu anlayamamışsınız. Benim derdim araması yada aramamsı değil. Konuyu neden bana getirmiş özelime burnunu sokmuş. Aramak istemiyorumdur siz arayın halledin çocuk sizin çocuğunuz deyip çekilse ya kenara. Çalıştığım için beni kıskanıyor da demedim ben.... keşke benimde duruum iyi olsada bende çalışmasam... Bu insan 10 senelik evli 10 senedir çocuk istemiyorlar 2 senedir çocuk istiyorlar. Olur inşallah sağlıcakla.... Bir çocucum var diye de sevinmiyrum allah büyüktür tabiki veren de o alan da o olayı nereye getirdiniz siz anlayamadım doğrusu.... Kayınvalidemle neden muhattap olmak istemeyeyyim ben onunla aynı evde yaşıyorum kusura bakmayında, ben çalışyıorum benimle aynı evde yaşıyor ve sağlıklı kim bakacak başka benim çocuğuma..... Ben de çalıştığıma göre Filipinli bakıcı mı getireyim eve

Bence sende görümcende birbirinize nefret yüklüsünüz.Ayrıca sizin gerçekten çocuklarınıza bakmak zorunda değil.Sizde emanet etmeyin o zaman kadın açık açık söylemiş helal olsun.Ama tekne gibi oldu az iş yapsın lafı da ayıp olmuş.Kız çocukları annelerine kıyamaz.Oda içindekileri akıtmış.Bence sende uzatma .Çok çirkinleşir durum.Ama ben yerinde olsan.Tlfnda yazılanların resmını çeker yollardım.
bende öyle yaptım rsmi çekip yolladım ve dedim ki bu tark konuşmalara hiç gerek yoktu.. Bu kadar. Başkada birşey demedim. Annesine kıyamaz mı diyorsunuz,,, kadını köle gibi kullanıyorlar beee allah aşkına bilmiypırsunuz doğal olarak tabi. Kadın onlara gidip 2 gün keyifle kalamaz

ben çalışyıorum benimle aynı evde yaşıyor ve sağlıklı kim bakacak başka benim çocuğuma..... Ben de çalıştığıma göre Filipinli bakıcı mı getireyim eve
Bakin su konuda yanlis dusunuyorsunuz. İki kelimenizden biri calisiyorum,calisiyorum. Kvniz kendi gonluyle bakiyordur cocugunuza tamam. Ama sizin bakis aciniza gore kvniz cocugunuza bakmak zorunda. Hayir oyle bir sey yok. Bakmak zorunda degil. Siz gorumceyi bir kenara birakin da, bundan sonra soyleyeceklerinizi arayip guzelce kvnize soyleyin. Kadinla ayni evde yasiyormussunuz,kalkip da once esinize neden haber veriyorsunuz ki, esiniz ayri hatali,anasini arayacagina bacisina gidiyor. Manasiz bir kulaktan kulaga konusu. Toplantiya girmeden once 10 saniyenizi verecektiniz hepsi bu.

Eşinize mesaj yazana kadar kv yi arayıp 10 saniyede derdinizi anlatabilecekken mesaj atmayı tercih etmeniz bana normal gelmedi.

Çünkü normal değil.

Gorumcenizin dedikleri çok çirkin. Ama sizde de bazı hoş olmayan şeyler hissettim ben.

Gorumcenizin işe yaramaz olduğunu düşünmeniz mesela... sizin işinize yaramadığı için mi işe yaramaz oldu? Yoksa çalışmadığı için mi? Çocuğu olmadığı için mi... ya da birilerinin çocuğuna bakmadığı için mi?

Işe yaramak tabiri insanlar için değil, eşyalar için kullanılır. Insanlar "bir işe yarasın" diye üremezler.

Insan özellikle hayatının ilk 10 senesi bir işe yaramak şöyle dursun anne babasının parasını sömürmek icin vardır. Napalim şimdi. Çocuklar işe yaramıyor diye giydirelim mi?

Gorumceniz duygularını yazdığı için hatalı... ama bu yazdiklarinizdan anliyoruz ki siz de dünyanın en saf insani değilsiniz. 10 saniyeliğine kv yi aramayip mesaj atmaniz da bunu doğruluyor. Burda küçük bir hesap var. Bilhassa aramak istemediğiniz çok belli.

O sebeple size önerim illaki kızacaksanız eşinize kızın.

Gorumceniz size hakaret ederken kendisi armut toplayarak çok işe yaradığı!!! için...
Eşinize mesaj yazana kadar kv yi arayıp 10 saniyede derdinizi anlatabilecekken mesaj atmayı tercih etmeniz bana normal gelmedi.
Bakın burda beni yargılayın diye içimi dökmedim ben. Kim haklı kim haksız diye de sormuyorum. Ben zaten sürekli arıyorumkayın validemi gün içinde olsun çocukla ilgili birşey oalcaksa. Hep arıyorum ama o gün o an arıyamadım. Ne var bunda bu çocuk sadece bneim çocuğum mu babasına bunu annesine söylemesini istemem suç mu? Kayın validemin okuma yazması yok ona yazamam doğal olarka eşime yazdım..
Işe yaramak tabiri insanlar için değil, eşyalar için kullanılır. Insanlar "bir işe yarasın" diye üremezler.

Evet, insanlar bir eşya değildir. ama bu dünyaya gelmişsek eğer bir amaç uğruna yaşamamız gerkeiyor. Amaçsızca yaşayan insanlar bence boş insnalardır. Topluma ve kendine faydan yoksa neden yaşıyorsun???

Insan özellikle hayatının ilk 10 senesi bir işe yaramak şöyle dursun anne babasının parasını sömürmek icin vardır. Napalim şimdi. Çocuklar işe yaramıyor diye giydirelim mi?

Bu bahsettim kişi; 10 yaşında değil, 20 yaşında değil, 30 yaşında da değil. 37 yaşında hayatının yarı zamanını tamamlamış yetişkin bir insan.... Ben kendimi sütten çıkmış ak kaşığım mı diyorum tabiki değilim benimde kötü yanlarım var . Her insanda olduğu gibi.... ama ben insanları kırmamak için ağzımdan çıkan lafı iki kere düşünerek tartarak söylerim. bu olgunluğa sahibim çok şükür...
Burda benim bu kadar feryad etmemin sebebi durduk yere değil baya bildiğiniz tahrik edici laflar var orada... Sanane kardeşim benşim bedenimden, sanane işimden gücümden, Beden benim bedenim insanların bedeni sadece kıyafetidir dış görüntüsüdür, bu insan neler düşünüyor, hayata neler katıyor,, beyni nasıl çalışıyor, kalbi nasıl bunları düşünmeden dış görüntüyü yargılamak ne yaaa.. Ayrıca bunu gayet samimi duygularla söylüyorsan bu şekilde hakaret edercesine söylemezsin.. söylemekten söylemeye fark var.

Benim çocuğuma bakmasın, zaten bakamazda onda o meziyet yok.... Ortada kalmadı benim çocuğum. Bir hala olarak bence bu tür durumlarda yanımızda olabilecek ilk kişi bu bir görev değil. İnsanlık adına bunu yapmalı. ben de halayım. 3 tane yiğenim var. hiç bir zaman böyle düşünmedim, düşünmem de...

Gorumceniz size hakaret ederken kendisi armut toplayarak çok işe yaradığı!!! için...

Bu cümlenizde de ne dediğinizi anlayamadım...

Bu cümlenizde de ne dediğinizi anlayamadım..

Kocana soyluyor gorumcen bunlari soylerken armut gibi bekliyor mu die

Bakin su konuda yanlis dusunuyorsunuz. İki kelimenizden biri calisiyorum,calisiyorum. Kvniz kendi gonluyle bakiyordur cocugunuza tamam. Ama sizin bakis aciniza gore kvniz cocugunuza bakmak zorunda. Hayir oyle bir sey yok. Bakmak zorunda degil. Siz gorumceyi bir kenara birakin da, bundan sonra soyleyeceklerinizi arayip guzelce kvnize soyleyin. Kadinla ayni evde yasiyormussunuz,kalkip da once esinize neden haber veriyorsunuz ki, esiniz ayri hatali,anasini arayacagina bacisina gidiyor. Manasiz bir kulaktan kulaga konusu. Toplantiya girmeden once 10 saniyenizi verecektiniz hepsi bu.
ama öyle çalışıyorum ve toplantı esnasında bu konu belli oldu. size olayı en ince hangi saniyede ne oldu onu mu anlatmam gerekiyor tam konuya hakim olmanız için anlamıyorum. Ya forumu baştan sona okuyun yada bana cevap vermeyin lütfen. Tabiki gönlüyle bakıyor kendı canı kanı.... Ama birazda zorunlu bakıyor çünkü aynı evde yaşıyoruz.Benim kayınvalidemle bir sıkıntım yok ayrıca çok saygılı sevgiliyiz birbirimize karşı ben 10 senedir birlikte yaşıyorum onunla. Böyle olmasaydı sanırımçoktan yollarımızı ayırırdık. Tekrar söylüyorum ben zaten kayın validemi gün içide arayıp soran, çocula ilgil olsun yada olmasın arayn biryim ama o an arayamadım.......

Bu cümlenizde de ne dediğinizi anlayamadım..

Kocana soyluyor gorumcen bunlari soylerken armut gibi bekliyor mu die
Heee.. Evet aynen dediği gibi olsu... Armut gibi onu desteklercesine gülücük atmış.. uzatma demiş

Siz galiba benim yazdığım konuyu anlayamamışsınız. Benim derdim araması yada aramamsı değil. Konuyu neden bana getirmiş özelime burnunu sokmuş. Aramak istemiyorumdur siz arayın halledin çocuk sizin çocuğunuz deyip çekilse ya kenara. Çalıştığım için beni kıskanıyor da demedim ben.... keşke benimde duruum iyi olsada bende çalışmasam... Bu insan 10 senelik evli 10 senedir çocuk istemiyorlar 2 senedir çocuk istiyorlar. Olur inşallah sağlıcakla.... Bir çocucum var diye de sevinmiyrum allah büyüktür tabiki veren de o alan da o olayı nereye getirdiniz siz anlayamadım doğrusu.... Kayınvalidemle neden muhattap olmak istemeyeyyim ben onunla aynı evde yaşıyorum kusura bakmayında, ben çalışyıorum benimle aynı evde yaşıyor ve sağlıklı kim bakacak başka benim çocuğuma..... Ben de çalıştığıma göre Filipinli bakıcı mı getireyim eve
Görümce için yeğenlerini bakmıyor dediniz. Bir işe yaramıyor dediniz. Bence sadece mesaj olayından bahsetmeniz yeterli idi. Çocuğu olmamasından çalışmamasından tutun da yeğenlerini bakmıyor bir işe yaramıyora kadar vardı cümleleriniz. Konunun dışına çok çıktınız o nedenle eleştiriler gelir.

Kızlar, merhaba.
Bu konuyu burada paylaşmak istedim, çünkü adam akıllı çevremde bana fikir verebilecek kimse yok.
Benim bir görümcem var. Biz aynı yaştayız. 10 senelik evli ve maddi durumları gayet iyi . Çocukları olmuyor malesef. Uğraşıyorlar her şeye rağmen allah gönüllerine göre sağlıcakla bir bebek versin diyorum onlara. Görümcem bu arada evde çalışmıyor.

Bende 37 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var. Kendimde yıllardır bildim bileli çalışoyrum. oğluma babannesi bakıyor. Anneannemiz malesef bakamayacak derece hasta.

Babaannesi götürüp getiriyor okula. anasınıfına gidiyor bu yıl. Geçen hafta oğlumu dayısı alacaktı okuldan. Bende bir toplantıya gireceğim için babasına rica ettim annnei arayıp söyler misin dedim. Okula gitmesin dayısı alacak okuldan diye haber verdim. ,
Babamız da saoğulsun telefonu arızalandığı için görümceme watsup tan yazmış annemş arayıp söyler misin diye.

Asıl bomba burda bunun üstüne görümcem eşime yazmış da yazmış anlam veremediğim şeyler.
Annesi neden arayıp sölemiyor, neden biz arıyoruz. Konuyu uzatınca da eşimdi polemik yapma lütfen demiş. Görümcem bunun üstüne ısrarla aman işte sen de koy sepete gerzdir, karına birşey söyletme... az iş yapsın.... tekne gibi oldu zaten gibi gibi şaçma sapan şeyler yazmış. Bunların üstüne de eşim hiç bir karşılık vermeyip sadece gülmüş.

Ben bu yazılanları tesadüf eseri eşimin telefonunda gördüm ve sordum nedir bu deek istemiş diye. Eşimin söylediği samimi duygularla yapılan bir espiri zaten senin arkandan konuşulduğu falan yok. Olayı büyütme....

Sizce ben olayı büyütüyor muyum? Bana bunları söyleyen kişi yani görümcem bu zamana kadar kendisine bile faydası olmamış, afedersiniz resmen parazit gibi amaçsız yaşayan biri hiç bir yaralı parmağa işememiştir şimdidye kadar. En basitinden kendi öz yiğenlerine bir gün bile emanet edemezsin bakamam ben der siizn çocuklarınıza.. Böyle bir insan işte...
Sizce bu konuşma tammaen iyi niyetle yapılmış bir konuşma mı?

Daha görümceme de açmadım bu konuyu içimde tutuyorum.

Çocuğu olmadığı için psikolojisi bozulmuş olabilir. Onun penceresinden bakmak lazım. Bir de 2 dk siz de arayabilirdiniz kv nizi. Anne toplantıya giriyorum şimdi hemen söyleyim dedim oğlanı bugün dayısı alacak sen gitme tamam diyebilirdiniz. Ya da olay belli olduğu an arayabilirdiniz. Hadi siz yapmadınız eşiniz niye görümcenizi aracı yapmış bunun için saçma. Görümcenizin söylediklerini tabiki haketmiyorsunuz. Ama kızdığınız için siz de onun hakkında pek hoş şeyler düşünmüyorsunuz. Duygularınız karşılıklı yani.

ama öyle çalışıyorum ve toplantı esnasında bu konu belli oldu. size olayı en ince hangi saniyede ne oldu onu mu anlatmam gerekiyor tam konuya hakim olmanız için anlamıyorum. Ya forumu baştan sona okuyun yada bana cevap vermeyin lütfen. Tabiki gönlüyle bakıyor kendı canı kanı.... Ama birazda zorunlu bakıyor çünkü aynı evde yaşıyoruz.Benim kayınvalidemle bir sıkıntım yok ayrıca çok saygılı sevgiliyiz birbirimize karşı ben 10 senedir birlikte yaşıyorum onunla. Böyle olmasaydı sanırımçoktan yollarımızı ayırırdık. Tekrar söylüyorum ben zaten kayın validemi gün içide arayıp soran, çocula ilgil olsun yada olmasın arayn biryim ama o an arayamadım.......
Siz arayamadiniz,esiniz neden ayni evde yasadigi anasini aramak yerine evi barki ayri olan bacisina mesaj atiyor peki? Ne manasiz.
Soz konusu kendi cocugunuz,gerekirse dunyanin en onemli toplantisinda olun,disari cikar ararsiniz. Hepimiz calisiyoruz,hepimiz mesguluz. Ama cocugumuz icin birini aramak gerekiyorsa arayabiliyoruz.

Gorumceniz sizinle ilgili fikirlerini soylemis,siz de bakin onunla ilgili neler soylemissiniz. Bu iyiliksever kalp degil kusura bakmayin. Karsilikli cirkinlesilmis hepsi bu. Gorumce de hatali,esiniz de,siz de hatalisiniz.

Görümce için yeğenlerini bakmıyor dediniz. Bir işe yaramıyor dediniz. Bence sadece mesaj olayından bahsetmeniz yeterli idi. Çocuğu olmamasından çalışmamasından tutun da yeğenlerini bakmıyor bir işe yaramıyora kadar vardı cümleleriniz. Konunun dışına çok çıktınız o nedenle eleştiriler gelir.
Ben bunları hiç dile getirmezdim, ama tahrik var bu olayda,, o bana bu şekilde gelirse ben ona gül dağıtamam..Bunu sadece ben söylemiyorum herkes söylüyor ablası var o bile dile getirken 2 saat yiğenini idare edemiyorlar derken bana ben onu savunan biriydim. Ama haklıymışlar demekki

Siz arayamadiniz,esiniz neden ayni evde yasadigi anasini aramak yerine evi barki ayri olan bacisina mesaj atiyor peki? Ne manasiz.
Soz konusu kendi cocugunuz,gerekirse dunyanin en onemli toplantisinda olun,disari cikar ararsiniz. Hepimiz calisiyoruz,hepimiz mesguluz. Ama cocugumuz icin birini aramak gerekiyorsa arayabiliyoruz.

Gorumceniz sizinle ilgili fikirlerini soylemis,siz de bakin onunla ilgili neler soylemissiniz. Bu iyiliksever kalp degil kusura bakmayin. Karsilikli cirkinlesilmis hepsi bu. Gorumce de hatali,esiniz de,siz de hatalisiniz.
Ben kimseye birşey söylemiş değilim. Ben o mesajı görünce görümceme söylediğim tek şey,, bu tür konuşmalara hiç gerek yoktu oldu. Ben sadece burda size yazıyorum bunları... Kayın valideme de sadece dediğim şey kızının saygısız biri olduğu,,,

Ya arayamadım o an olamaz mı sizin hiç mi böle bir anınız olmadı.. eşimden rica ettim ne var bunda.... Eşimin de telefonu arızalanmış o an o yüzden bu şekilde yapmış....

Çocuğu olmadığı için psikolojisi bozulmuş olabilir. Onun penceresinden bakmak lazım. Bir de 2 dk siz de arayabilirdiniz kv nizi. Anne toplantıya giriyorum şimdi hemen söyleyim dedim oğlanı bugün dayısı alacak sen gitme tamam diyebilirdiniz. Ya da olay belli olduğu an arayabilirdiniz. Hadi siz yapmadınız eşiniz niye görümcenizi aracı yapmış bunun için saçma. Görümcenizin söylediklerini tabiki haketmiyorsunuz. Ama kızdığınız için siz de onun hakkında pek hoş şeyler düşünmüyorsunuz. Duygularınız karşılıklı yani.
Olay toplantı anında belli oldu. Ve bölemezdim. Ben de eşimden rica ettim çok doğal bir duırum bu bence.. Eşimde tlf o an arıza yaptıından kardeşini aramış

Kayinvalidenin okuma yazmasi yokmuş arayamadigi icin eşine msj atmiş bende calistigim zamanlar gizlice msj atardim laf işitmemek için kayinvalide msjdan anlayamayacagi icin eşine msj atmis tüm suç eşinin ne diye gorumceyi karistirirsin fazla uzatmayin kizlar niye aramadin die o an oyle gelismis olmus btmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X