- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Evet malesef dünyanin binbir türlu hali var.. kendimi boslukta hissediyorum resmen. Kpss calisiyorum ama alimlar gittikce azaliyo umutsuz calisiyorumNe olursa olsun kpss çalis Kazan bunun eşine güvenle alakası yok bak daha iki gün önce kaynım eltimi aldattı ve eltim evi terk etti 13 yıllık evliler iki çocuk var ve kadın şuan calismiuor özel sektörde nereye kadar ailesinin yanına gitti ama onlarda zor durimda ve kaynım asla aladatack tipte bitki de değildi çok seviyor di ve eltim çok güzel bı kadındır yanı.. ama kaldı ortada zor hayat ya kimseye güven olmuyor
çok karamsar bir tavrınız var. her zaman umudu olanlar kazanır. kpss hayal değil mucizevi bir durum da değil,nasibiniz de varsa olacaktır zaten. nasibinizde yoksa da mühendissiniz, bir mesleğiniz var, gayet güzel şartlarnız var, çok acıtasyon bir durumunuz yok şükredin.Evet malesef dünyanin binbir türlu hali var.. kendimi boslukta hissediyorum resmen. Kpss calisiyorum ama alimlar gittikce azaliyo umutsuz calisiyorum
Tabiki öyle ama calisan bi kadin olursam en azindan kendime yeniden hayat kurmak bi nebze de olsa kolay olur..Calismiyor degilsiniz calisamiyorsunuz ve zamani var. Ben de bu sekilde buyutuldum kimseye muhtac olma yuk olma. 19 yasindan itibaren de yalnizdim deli mi durttu diyorum simdi. Gencligimde babamdan isteyenedigim parayi simdi istiyorum babamdan. Cocuklarimi buyutuyorum calismiyorum. Maddiyat degildir yuk olmak. Yormak kirmak incitmektir. Calisan kadin aldatilmiyor mu sanki? Yapacaksa hep yapar...
Yaa iste bu cok iyi geldiAyrica kpss ye umutsuz hazirlanmak diye birsey yok ben 90 a yakin bir puan aldim ve atandim. Hem de supriz bir sekilde. Allah jer zaman bir kapi acar...
1 yil calistim zaten ama sezon bitince cikardilar is hala arıyorum yillardir..e iş bulmadan evlenmeseydin sen de.
Her durumda yikilirsin yeniden dogarsin. Sen elinden geleni yap gerisini birak. Devleti kas. O az alimdan biri de sen olursun insallah...Tabiki öyle ama calisan bi kadin olursam en azindan kendime yeniden hayat kurmak bi nebze de olsa kolay olur..
Bransiniz neydi pekiEvliydim calisirken. Esime aksam sabah calistigim kagitlari verir ona anlatirdim.
Siz takılmayın böyle yorumlara bazı insanlar safece oturduğun yerden klavyeye basıyo ama siz yaşıyorsunuz. Ayrıca siz çok emekler vermis bi insansınız karamsar düsünmeyin elbet bigün güzel bir ise kavuşursunuz kpss calismaniz çok iyi olur hem devlette muhendisler cok iyi kazaniyo ne muhendisisiniz1 yil calistim zaten ama sezon bitince cikardilar is hala arıyorum yillardir..
Ne kadar düz ve sert görüyosunuz herseyi. Halbuki ben her yolu denemis biri olarak actim bu konuyu. Zaten is olsa hayatimi askıya alirdim ama atiyorum 5 yil is bulamadim diye evlilikten nasıl vazgeceyimki..
ben nereden bilebilirim ki bu ayrıntıyı?1 yil calistim zaten ama sezon bitince cikardilar is hala arıyorum yillardir..
Ne kadar düz ve sert görüyosunuz herseyi. Halbuki ben her yolu denemis biri olarak actim bu konuyu. Zaten is olsa hayatimi askıya alirdim ama atiyorum 5 yil is bulamadim diye evlilikten nasıl vazgeceyimki..
1 yil calistim zaten ama sezon bitince cikardilar is hala arıyorum yillardir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?