- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Milamila9494
-
C captain price in yorumuna katiliyorsan onun yorumunu neden begenmedin?C captain price ın düz ve sert diye bahsettiğiniz yorumuna bir yandan katılıyorum. ben evlenmeden önce eşim geliri yüksekti ve çalışmasan da olur kendini kasma istediğin zaman işe girersin demesine rağmen 1 sene boyuncu işe girmeyi bekledim, işe girdikten sonra da kendi paramızla evimizi/eşyalarımızı/düğün masraflarını toparlayana kadar da bekledikten sonra evlendim.
şükür ki eşimin eline bakmıyorum.
şöyle ki madem kendi ailenizle ilgili, evliliğinizde de sizi bu şekilde etkileyen böyle travmalarınız var o zaman gerekirse 5 sene gerekirse 10 sene maddi gelirinizi elinize almadan evlenmemeliydiniz.
Aynen Bakacak arkadasim.Koca degil mi,Erkek degil mi, bana da cocugumada bakacak.Benim sorumlulugum cocuk terbiyesi ev duzeni temizligi vs onun ki de maddi olarak isteklerimizi karsilamak...Bana bakiyorsun cok sagol ay kiyamam rolleri kesmeye gerek yok.Bakacak gorevi bu...Erkeklere ne kadar onemli bir sey yapiyormus hissi verirseniz o kadar basa kalkacaklar.Kadin calismasa dahi erkek ona bakmak zorunda...Ha bide çalışmayan kadınlar ( ki bu ne demek evde yatiyoruz galiba) kocasının eline falan bakmıyor evlilik böyle birşey mi o benim elime bakiyor bana muhtaç çalısmıyor diye ben donlarını yıkarken birsey diyor muyum
13 yılını verip ortada mi kaldı evinden niye gitti ki eltinizin yerinde olanlar ne var ne yok alır adamdan,üzücü olmuş.Ne olursa olsun kpss çalis Kazan bunun eşine güvenle alakası yok bak daha iki gün önce kaynım eltimi aldattı ve eltim evi terk etti 13 yıllık evliler iki çocuk var ve kadın şuan calismiuor özel sektörde nereye kadar ailesinin yanına gitti ama onlarda zor durimda ve kaynım asla aladatack tipte bitki de değildi çok seviyor di ve eltim çok güzel bı kadındır yanı.. ama kaldı ortada zor hayat ya kimseye güven olmuyor
Evlendikten sonra ilk 4 yıl çalıştım,4 yıldır da evdeyim, kendimi kocasının eline bakan, muhtaç kadın gibi hiç hissetmedim. Burada okuduğum konulardan sonra bende mi bir gariplik var diye düşündüm bir ara hattaHa bide çalışmayan kadınlar ( ki bu ne demek evde yatiyoruz galiba) kocasının eline falan bakmıyor evlilik böyle birşey mi o benim elime bakiyor bana muhtaç çalısmıyor diye ben donlarını yıkarken birsey diyor muyum
Kk da öyle bir algı var çalışmayanları yerden yere vurmaya bayılıyorlarEvlendikten sonra ilk 4 yıl çalıştım,4 yıldır da evdeyim, kendimi kocasının eline bakan, muhtaç kadın gibi hiç hissetmedim. Burada okuduğum konulardan sonra bende mi bir gariplik var diye düşündüm bir ara hattaama yok yani çalışmıyorum diye eşime kendimi muhtaç hissedecek yada eşim onu hissettirecek en ufak bir tavır sergileyecek olsa ne anladım ben bu evlilikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?