Eşime nasıl davranmalıyım şimdi deneyelimli

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
944
591
103
merhaba arkadaşlar ben iki aylık evliyim eşimle güzel giden bir ilişkimiz vardı bana güzel söyler sıcak samimi davranırdı mutfakta yemeklere yardım eder peşimden ayrılmazdı ili gün önce ciddi bir kavga ettik ben suçluydum üç gün konuşmadık ben çok özür dileyince üçüncü gece barıştık ama eskisi gibi sıcak samimi gelmiyor bana yardım da etmiyor açıkcası o samimi olmayınca benimde içimden gelmiyor şimdi sizlerden yardım istediğim danışmak istediğim konu şu ben ona yakın mı davranayım yoksa bende mi soğuk davranayım eskisi gibi olabilmesi için nasıl davranmam gerekir bana fikir verin lütfen

Yani bende sıcak davranmayayım mı mesela yatağa girdiğinde sarılmayayım mı o arkamı dönüp yatmamı hiç sevmezdi önceden arkamı dönüp yatayım mı

Cok mu kirdin? Yani bukadar uzatıp sogutmasina neden olacak kadar hakli mi?
Yani kucucuk bir hatandan dolayimi bu hale geldi yoksa bu hale gelmesi haklimiydi?

Ona gore ustune iyice dus yada rahat birak diyebilirim.

Cok mu kirdin? Yani bukadar uzatıp sogutmasina neden olacak kadar hakli mi?
Yani kucucuk bir hatandan dolayimi bu hale geldi yoksa bu hale gelmesi haklimiydi?

Ona gore ustune iyice dus yada rahat birak diyebilirim.
Yani hatalıyım onun arkasından haber vermeden bazı şeyler yaptım oda şans eseri öğrenince çok kızdı alındı şimdi olanlar rüyaymış gibi düşüneceğim dedi ama güvenide sarsıldı bana karşı ben suçluyum oda aşırı tepki verdi şimdi ise soğuk bana karşı

Guven tazelemen gerek. O da olur insaALLAH zamanla. Düzelir merak etme zamanla.

Yani bende sıcak davranmayayım mı mesela yatağa girdiğinde sarılmayayım mı o arkamı dönüp yatmamı hiç sevmezdi önceden arkamı dönüp yatayım mı
soğuk davranırsan hem suçlu hem güçlüü olursun normal davran ne abartı samimi ol nede soğuk ol herzman nasılsan oyle ol 1haftaya düzelir aynı şeyleri bende kaç kre yaşıyorum

Bende öyle yapıyorum ama acaba benim yakın davranmaya çalışmam onu bığar mı diye endişeleniyorum
bence sen ilgili olmaya devam et ayrıca 3 gün küs kalmanız baştan hataymış keşke ilk gün konuşup hallteseymişsin yani, madem hatalısın özür dilemesini bil bu önemli kural oda zaten sen yanaştıkça eskisi gibi olur korkma kaybetmezsin

İnşallah olur ama nasıl davranayım eskisi gibi olmaz mı artık bana karşı
Bence normal herzaman davrandigin gibi davran
Sen soguk o soguk iyice seyran girer araniza.
Birgun duzelecek elbet ozleyecek eskisi gibi davranmayi.
Bende esimden boyle bir sogumustum. 1 hafta kadar birak sakalasmayi vs. Konuşmak bile istemedim. Ama depresyondan cikinca normale dondum.
Eskisi gibiyiz suan.

üstüne de düşsen akışına da bıraksan olayın soğuması gerekecek
onun seni daha üzgün görmesini sağlayın
bir hafta sonra falan ben üzülüyorum hatalı olabilirim ama yapmayacağım artık eskisi gibi olalım lütfen tarzı bir konuşma yapın daha iyiye gidecektir.

olayın soğumasına bırakın

Ben özür diledim konuşmaya çalıştım o istemedi ilk gece ayrı yattık ikinci gece ben ayrı yatıyordum beni uyandırdı yatağında yat dedi beraber yattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…