- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Yani bende sıcak davranmayayım mı mesela yatağa girdiğinde sarılmayayım mı o arkamı dönüp yatmamı hiç sevmezdi önceden arkamı dönüp yatayım mı
Yani hatalıyım onun arkasından haber vermeden bazı şeyler yaptım oda şans eseri öğrenince çok kızdı alındı şimdi olanlar rüyaymış gibi düşüneceğim dedi ama güvenide sarsıldı bana karşı ben suçluyum oda aşırı tepki verdi şimdi ise soğuk bana karşıCok mu kirdin? Yani bukadar uzatıp sogutmasina neden olacak kadar hakli mi?
Yani kucucuk bir hatandan dolayimi bu hale geldi yoksa bu hale gelmesi haklimiydi?
Ona gore ustune iyice dus yada rahat birak diyebilirim.
Bende öyle yapıyorum ama acaba benim yakın davranmaya çalışmam onu bığar mı diye endişeleniyorumiçinden nasıl geliyorsa öyle davran taktiğe ne gerek var..
Yani hatalıyım onun arkasından haber vermeden bazı şeyler yaptım oda şans eseri öğrenince çok kızdı alındı şimdi olanlar rüyaymış gibi düşüneceğim dedi ama güvenide sarsıldı bana karşı ben suçluyum oda aşırı tepki verdi şimdi ise soğuk bana karşı
İnşallah olur ama nasıl davranayım eskisi gibi olmaz mı artık bana karşıGuven tazelemen gerek. O da olur insaALLAH zamanla. Düzelir merak etme zamanla.
soğuk davranırsan hem suçlu hem güçlüü olursun normal davran ne abartı samimi ol nede soğuk ol herzman nasılsan oyle ol 1haftaya düzelir aynı şeyleri bende kaç kre yaşıyorumYani bende sıcak davranmayayım mı mesela yatağa girdiğinde sarılmayayım mı o arkamı dönüp yatmamı hiç sevmezdi önceden arkamı dönüp yatayım mı
bence sen ilgili olmaya devam et ayrıca 3 gün küs kalmanız baştan hataymış keşke ilk gün konuşup hallteseymişsin yani, madem hatalısın özür dilemesini bil bu önemli kuralBende öyle yapıyorum ama acaba benim yakın davranmaya çalışmam onu bığar mı diye endişeleniyorum
Bence normal herzaman davrandigin gibi davranİnşallah olur ama nasıl davranayım eskisi gibi olmaz mı artık bana karşı
Çok teşekkür ederim umarım düzelirsoğuk davranırsan hem suçlu hem güçlüü olursun normal davran ne abartı samimi ol nede soğuk ol herzman nasılsan oyle ol 1haftaya düzelir aynı şeyleri bende kaç kre yaşıyorum
düzlir düzelir ama kvga konusunu açma böyle gereksiz yalaka gbi deilde ona güzel sevdgi bi yemeği yap onu samimi bi şekilde mutlu et cnmÇok teşekkür ederim umarım düzelir
Ya sıkıntı şu ki yakında anca odamızda davranabilşyorum kaynanamlar bizde bi gitmedilerdüzlir düzelir ama kvga konusunu açma böyle gereksiz yalaka gbi deilde ona güzel sevdgi bi yemeği yap onu samimi bi şekilde mutlu et cnm
aaaaaa bu olmadı işte ozaman oluruna bırak çokta ustune gtme normal ol siniri geçince düzelir cnmYa sıkıntı şu ki yakında anca odamızda davranabilşyorum kaynanamlar bizde bi gitmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?