Eşime nasıl davranmalıyım şimdi deneyelimli

Tabiki herşey yine eskiye döner.Evlilikte kavga da olur hata da.Ama her insanın yapısı ayrı.Sen bir hata yapmışsın özürünü de dilemişsin.Daha üstüne düşme kendi haline bırak.Kendi içinde halletsin kızgınlığını.Sen üstüne düştükçe bu sefer şımarır tamamen eski büyü kayblur.Çok yüz verme.

Bende bundan korkuyorum açıkçası

Acaba ne yaptın çok merak ettim? Bazı olaylar bırak küsmeyi, boşanmaya kadar götürebilir. Ne yaptınsa önce onu bilmemiz lazım ki ona göre de laf söz bulalım.

Önce eşinin güvenini kazan devamı kendiliğinden gelir.

Ya biz uzak şehirlerdeyiz güya gezmeye geldiler 10 gündür bizdeler gitsinler artık eşimede diyemiyorum yanlış anlar zaten hassas bir dönemdeyiz diye
Canım uzak şehirde olabilirsin.Ama 2 aylık gelinin evine gezmeye gelip 10 gün kalınmaz.Bu görgüsüzlük saygısızlıktır.Onlar düşünemedi de,eşin de mi düşünemiyor.Bence sen bunun hesabını sor eşine.Kendini de bir hata yaptın diye bu kadar kıymetsiz,bu kadar affedilmeyi bekleyen aciz insan durumuna sokma

Oda gitmelerini istiyor ama bir şey diyemiyor kaynanam gitmek istiyorda kayınpeder bi türlü gitme lafını açmıyor

Oda gitmelerini istiyor ama bir şey diyemiyor kaynanam gitmek istiyorda kayınpeder bi türlü gitme lafını açmıyor
Eşin onlar geleceği zaman senin fikrini sordumu gelsinler mi diye?Böyle saçmalık olmaz.60 günlük yeni evli çiftin evinde ne işler var.Bir de 10 gün.Ayıp birkere.Eşin sana tavır yapacağına uygun bir dille onlara söylesin.Bir bahane demi uyduramıyor.Veya sen bu kadar ayrı yatacak 3 gün tavır alacak kadar ne suç işlemiş olabilirsin.Kendini ezdirme.Senin evine gelip gidenlerin senin fikrini alması lazım.

Haklısın bana sormayı bırak eşimede sormadılar bi anda geldiler ama burası benim evim sonuçta ayrı yattığımız gün bizde değillerdi burada başla akrabaları var onlara gitmişlerdi bilmiyorlar o yüzden

bekleyin biraz zaten illaki gidecekler ondan sonra eşinizle normal bi şekilde oturup konuşursunuz misillemeye ilk dk da tavır yapmaya ne gerek var onlarda anne baba sonuçta sizin yokmu aileniz alışmalısınız bence artık büyük bi ailesi,niz

Haklısınız ailesine bir şey dersem iyice bozulur aramız ama gitsinler artık ya

Eşinizin sakinleşmesini bekleyin, güvenini sarsmışsınız ve o güveni sağlamak için uğraşmanız gerekir.
Ayrıca sakın sakın şu aşamada, gaza gelip kayınvalide konusunda eşinizle konuşmayın. Yangına benzin dökmekten öteye gitmez. Sizin derdiniz şu anda kayınvalideniz değil.
Kocanızın arkasından iş çevirmişsiniz. Şimdi düşünmeniz gereken o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…