Eşime nasıl davranmalıyım şimdi deneyelimli

Zamana bırak düzelir..
Mesela gece uyurken sarılma ama arkanı da dönme
Sevmediği şeyi inada yaparsan iyice gıcık gider ya da tam tersi eskisi gibi yakın davranırsan naz yapar yine uzaklaşır

Nötr ol yani

S sadece umut diyeceklerimi yazmis o kadar sinir oldum ki iki aylik kiz zaten benimde en hassas oldugum konu guven hele es arasinda iliskiyi saglam tuttuguna ve pekistirdigine inandigim altin kural zaten bunda hata yapmis konu sahibi tamam hatasini anlamis ama bu konu hele iliskilerde bir ozurle hemen halledilemeyen insanin icini kurt gibi kemiren hemen ustu istesende ortulemeyen psikolojik bir hastalik haline bile gelebilen bir hata bana gore. esine zaman ver hakli oldugunu kabul ettigine gore.ustune bi de kaynana konusunu hic acma bile bu kadar tahammulsuz olmayin az sabir ins duzelir bunlar taktikle degil samimiyetle hallolabilen seyler.bazi yorumlari gorunce kocalara aciyorum bee. acaba erkekler kulubu olsa onlar neler sorarlardi yada burdakileri okusalardi neler dusunur nasil yorum yazarlardi

Çok teşekkür ederim sabretmeliyim

Eşimde güven noktasında çok hassas olan birisi şimdi ona nasıl davranayım güvenini kazanabilmem için

Eşimde güven noktasında çok hassas olan birisi şimdi ona nasıl davranayım güvenini kazanabilmem için
bir daha habersiz bi sey yapmayarak tabiki ama bunun icin sana her yaptiginda biseyleri sorgulayip takip edecek izlenimde bulunacak sen kendinden emin habersuz hic bir sey yapmazsan o da zamanla bunu gorup guvenini tekrar kazanacak ama sen bu asamada sorgulamalarinda sabirli olmali ve parlamamalisin. iliski ve diyaloglarinuzda icinuzden geldigi gibi samimiyetle davranmalisin. ona yanasayim mi sarilayim mi ekstra seyler yapayim mi gibi taktikler bu tur iliskilerde hic samimi gelmiyor. disiligini kullanma gibi seyler cok ucuz geliyor lutfen boyle yapmayin

Dişiliği kullanmak adına demedim biz hep sarılarak uyurduk dün gece yine sarıldık ama bana samimi gelmedi bu yüzden sordum sarılmayıp onun bana yanaşmasını mı beklemeliyim gerçi oda yanaştı ama içinde hala bi soğukluk var hissediyorum bunu

yorumlara binaen dedim onu cnm. zaman ver iste adam yanasmis. ins her sey eskisindende iyi olur.aceleci olma.bekarim ama cok evlilik sorunlari dinledim verdigim tavsiyeler bosa cikmadi ama evlilik fobim oldu

Hiçbişey olmamış gibi davranın ama arada sırada daha da yakın olun sevdiği yemekleri ypın falan. Size uyarmı bilmem ama öyle bi anda çok güzel mezelerle dolu bi rakı sofrası kurmuştum ona geldi "ooo akıllı kadın alırım bi dal" deyip güldü sonra herşey eskiye döndü. Yani uymazsa başka türlü bişey yapın ama önemli olan samimi görünmeniz.

Acele etmeyin.. Bişeylerin düzelmesi için zorlamayın.. Sakin kalın..Kendinize ve eşinize zaman tanıyın.. Gizlediğiniz şeyi yapmanızın sebebi eşiniz oldugunu güzellikle ifade edin..

Acele etmeyin.. Bişeylerin düzelmesi için zorlamayın.. Sakin kalın..Kendinize ve eşinize zaman tanıyın.. Gizlediğiniz şeyi yapmanızın sebebi eşiniz oldugunu güzellikle ifade edin..
Umarım beklemedeyim ama ondan soğumaktan ya da benden soğumasından korkuyorum

Ya bana kalsa giyinip süslenip güzel yemekler yapıp onu karşılayıp sohbet edip film izleyerek güzel bir gece geçirmek istiyorum ve eşim bunlarıda çok sever ama kayınvalide ve kayınpeder hala bizde olduğundan yapamıyorum

Kv kp olunca eşlerin arasına soğukluk giriyor yakınlaşma olamıyor odanla sınırlı herşey oda anca gece insanın uykusu geliyor spnra. Ne Zaman gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…