3 yıl oldu bu durumdan dolayı bende başka şeyler düşündüm o dönemde üstüne fazla gittimKayıplarınız için çok üzgünüm. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
6 ay boyunca sürekli problem yaşamadıkça cinsel problem var kabul edilmiyor. Eşinize de kendinize de zaman verin, üzerine gidip daha da baskı kurmayın. 6 ay içinde düzelmezse destek alırsınız.
Bunu kabul etmiyor benim üstüme bu kadar gelmesen düzelecek belki herşey diyor bende eskisi gibi benimle daha çok vakit geçirsin istiyorum geri kalan herşeyde üstüne düşen birisi bir dediğimi iki etmez 10 yıldır evliyiz hiç bir şikayetim yok ama bu durumdan dolayı biraz nefes alayım çıkayım kafamı dağıtayım diyor hepBiraz nefes alsanız bende çok kere kaybettim bebeklerimi göreve döndü artık hiç istemiyorum cinsellik bile.
Ama bunun terapileri var destek alinabilir
Zaten şu anda ikimizinde öyle bir düşüncesi yok onun boşalma problemi olmasını taktım ben daha çok kafamaDerin bir nefes alin. Cocuk denemelerini birakin. Korunmasiz iliskiye girin ancak bunun uzerine düşünmeyin. Belli ki büyük stres var. Uzgunum kaybiniz icin. Esinizle ara vermeyi konusun bebek isine. Ama dedigim gibi korunmayi da birakmayin. Kafaniz rahatladiginda bebeginiz de olacak..
Baskı kurdum çok ama dediğinizi deneyeceğim çok sağolunOncelikle Allah yardimciniz olsun zor sureclerden geciyorsunuz. Esinize baski kurmayin kesinlikle ama bu zor gunler icin terapi almayi onerebilirsiniz. Bir sure beraber olmamaya calisin belki ozlem sayesinde asabilirsiniz problemini.
Burayı açmadığınız sürece yardım etmemiz zor.bazı huylarında da değişimler oldu
Mesela evde daha fazla vakit geçiriyorduk beraber artık hergün fiks bir saat hava almaya çıkıyor diğer huyları ilgisi aynı onlarda değişim yok birde bu durumdan kaynaklı cinselliktede bir adım geride bırakıyor kendisiniBurayı açmadığınız sürece yardım etmemiz zor.
Çok sağulun umarımMerhaba, kayıplarınız için üzgünüm. Umarım en doğru zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Bence terapi almanız ilişkiniz için en sağlıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?