Eşime nasıl davranmalıyım

gzdtmL59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
7
0
1
32
Kızlar selam benim bir derdim var biz eşimle bir çok kez bebek kaybı yaşadık ve şu anda eşimde boşalma problemi var ona nasıl davranmam gerekiyor ne yapmalıyım bazı huylarında da değişimler oldu çok bunaldım bana biraz akıl verir misiniz

Zor bir sürecten geciyorsunuz. Ikinizde kayiplardan dolayi belli ki üzgünsünüz. Bu yüzden bir birinize baski kurmadan devam edin. Bu sürecte belki psikolojik destek de almak gerekir. Bir yakinim da bir kac kayip yasadi evlatlarini kucaga almadan önce. Hem kendi hemde esi cok yiprandi. Cok gecmis olsun ikinizede.

Cinsellik çocuk isteği ile göreve mi döndü aranızda? Eğer öyleyse yaşanan kayıplarla birlikte eşiniz iyice psikolojik olarak yıpranmış olabilir. Tavsiyem çocuk düşüncesini biraz gündemimizden çıkarıp ilişkinize nefes aldirmaniz. Geçmiş olsun bu arada hakkınızda hayırlısı olsun.

Oncelikle Allah yardimciniz olsun zor sureclerden geciyorsunuz. Esinize baski kurmayin kesinlikle ama bu zor gunler icin terapi almayi onerebilirsiniz. Bir sure beraber olmamaya calisin belki ozlem sayesinde asabilirsiniz problemini.

Kayıplarınız için çok üzgünüm. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
6 ay boyunca sürekli problem yaşamadıkça cinsel problem var kabul edilmiyor. Eşinize de kendinize de zaman verin, üzerine gidip daha da baskı kurmayın. 6 ay içinde düzelmezse destek alırsınız.

Derin bir nefes alin. Cocuk denemelerini birakin. Korunmasiz iliskiye girin ancak bunun uzerine düşünmeyin. Belli ki büyük stres var. Uzgunum kaybiniz icin. Esinizle ara vermeyi konusun bebek isine. Ama dedigim gibi korunmayi da birakmayin. Kafaniz rahatladiginda bebeginiz de olacak..

Biraz nefes alsanız bende çok kere kaybettim bebeklerimi göreve döndü artık hiç istemiyorum cinsellik bile.

Ama bunun terapileri var destek alinabilir

• Beğen
Reactions: hlz
Kayıplarınız için çok üzgünüm. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
6 ay boyunca sürekli problem yaşamadıkça cinsel problem var kabul edilmiyor. Eşinize de kendinize de zaman verin, üzerine gidip daha da baskı kurmayın. 6 ay içinde düzelmezse destek alırsınız.
3 yıl oldu bu durumdan dolayı bende başka şeyler düşündüm o dönemde üstüne fazla gittim

Biraz nefes alsanız bende çok kere kaybettim bebeklerimi göreve döndü artık hiç istemiyorum cinsellik bile.

Ama bunun terapileri var destek alinabilir
Bunu kabul etmiyor benim üstüme bu kadar gelmesen düzelecek belki herşey diyor bende eskisi gibi benimle daha çok vakit geçirsin istiyorum geri kalan herşeyde üstüne düşen birisi bir dediğimi iki etmez 10 yıldır evliyiz hiç bir şikayetim yok ama bu durumdan dolayı biraz nefes alayım çıkayım kafamı dağıtayım diyor hep

Derin bir nefes alin. Cocuk denemelerini birakin. Korunmasiz iliskiye girin ancak bunun uzerine düşünmeyin. Belli ki büyük stres var. Uzgunum kaybiniz icin. Esinizle ara vermeyi konusun bebek isine. Ama dedigim gibi korunmayi da birakmayin. Kafaniz rahatladiginda bebeginiz de olacak..
Zaten şu anda ikimizinde öyle bir düşüncesi yok onun boşalma problemi olmasını taktım ben daha çok kafama

Oncelikle Allah yardimciniz olsun zor sureclerden geciyorsunuz. Esinize baski kurmayin kesinlikle ama bu zor gunler icin terapi almayi onerebilirsiniz. Bir sure beraber olmamaya calisin belki ozlem sayesinde asabilirsiniz problemini.
Baskı kurdum çok ama dediğinizi deneyeceğim çok sağolun 🙏

Merhaba, kayıplarınız için üzgünüm. Umarım en doğru zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Bence terapi almanız ilişkiniz için en sağlıklısı

Burayı açmadığınız sürece yardım etmemiz zor.
Mesela evde daha fazla vakit geçiriyorduk beraber artık hergün fiks bir saat hava almaya çıkıyor diğer huyları ilgisi aynı onlarda değişim yok birde bu durumdan kaynaklı cinselliktede bir adım geride bırakıyor kendisini

Back
X