Kızlar kalbim cok fena kırıldı. Eşim ailemle iyi anlaşan ailemle karşılıklı birbirini cok seven insandır (yani öyle sanıyorum bugune kadar öyle oldu) iki yıl Nişanlılık iki yıl evlilik hayatımda ailemle en ufak tartışması olmadı çünkü benim ailem cok farklı insanlar kendi ailesinden görmediği herşeyi benim ailem yaptı ona manevi olarak. Tabii bunu asla eşimin başına kakmam buraya ön bilgi olarak yazmak istedim. Annem be kardeşim var kardeşim henüz 7 yaşında uzakta oturmalarına ragmen yazın oldugu için annem iki haftada bir gelip iki gün kalır. Kardeşim sorunlu çok yaramaz. Malesef dün gece televizyonu düşürüp kırmış annem de o sırada uyuduğu için kardeşimle ilgilenmemş. Şu ara maddi olarak olarak sıkıştık eşim sabah bana söylendi tv alacak paramız yok annen kardeşinle ilgilenmiyor gibi laflar etti cok kırıldım. Sonra bizim sigorta var onu arayalım belki yaparlar dedim inat etti ararsan cok büyük kavga cıkar dedi bende yeter artık benim sucum ne dedim. Sürekli annemi suçladı annen bakmadı ondan böyle oldu gbi seyler söyledi telefonda tartıştık sonra bana msj atmış annen gitsin rahat edemiyorum diye şok oldum moralim bozuldu çok üzüldüm. Annem kardeşimle hiç ilgilenmez acıkınca yemek bile vermez bi tuhaftır ama ne olursa olsun eşim öyle diyince cok kırıldım. Sigortayı aramadım anneme gelince sen söyle madem dedim oysaki annemin yüzüne asla birşey demez ama arkasından demesi beni cok kırdı kızlar. Şimdi ben ne yapayım? Nasıl davranayım?