Eşime nasıl davransam?

Annen ilgilenmicekse o cocugu neden yapti merak ediyorum ki siz soylediniz yemek bile vermezmiş. Eşinin siniribozulmus ki hakli tv'ler çok pahali ama git denemez anneyede iki ucu pislik yani...

Kızlar kalbim cok fena kırıldı. Eşim ailemle iyi anlaşan ailemle karşılıklı birbirini cok seven insandır (yani öyle sanıyorum bugune kadar öyle oldu) iki yıl Nişanlılık iki yıl evlilik hayatımda ailemle en ufak tartışması olmadı çünkü benim ailem cok farklı insanlar kendi ailesinden görmediği herşeyi benim ailem yaptı ona manevi olarak. Tabii bunu asla eşimin başına kakmam buraya ön bilgi olarak yazmak istedim. Annem be kardeşim var kardeşim henüz 7 yaşında uzakta oturmalarına ragmen yazın oldugu için annem iki haftada bir gelip iki gün kalır. Kardeşim sorunlu çok yaramaz. Malesef dün gece televizyonu düşürüp kırmış annem de o sırada uyuduğu için kardeşimle ilgilenmemş. Şu ara maddi olarak olarak sıkıştık eşim sabah bana söylendi tv alacak paramız yok annen kardeşinle ilgilenmiyor gibi laflar etti cok kırıldım. Sonra bizim sigorta var onu arayalım belki yaparlar dedim inat etti ararsan cok büyük kavga cıkar dedi bende yeter artık benim sucum ne dedim. Sürekli annemi suçladı annen bakmadı ondan böyle oldu gbi seyler söyledi telefonda tartıştık sonra bana msj atmış annen gitsin rahat edemiyorum diye şok oldum moralim bozuldu çok üzüldüm. Annem kardeşimle hiç ilgilenmez acıkınca yemek bile vermez bi tuhaftır ama ne olursa olsun eşim öyle diyince cok kırıldım. Sigortayı aramadım anneme gelince sen söyle madem dedim oysaki annemin yüzüne asla birşey demez ama arkasından demesi beni cok kırdı kızlar. Şimdi ben ne yapayım? Nasıl davranayım?
YUHH eşinize . Büyük hata etmiş. Bazı şeyler vardır lafı edilmez . TV kırıldıysa kırıldı kalp kırılmasın bunun için . Ayrıca çok ayıp ya ...

Adam nasıl haksız ya? Yiğidi öldür hakkını yeme diye boşuna demişler demekki.

Kocaman kadın anneniz, kocaman. 7 yaşında yerinde duramayan bir çocuğu tek başına bırakıp uyumayacak bi zahmet. Çocuğun üstünede düşer o televizyon. 2 gün sonra gider çekmecelerden bıçaklarda alır, pencereden de sarkar. Ben böyle sorumsuz insanların evime gelip düzen bozmasını istemem. Vallahi parada kolay kazanılmıyor, görünmez kaza olsa neyse. Şu durumda paramın hesabınıda yaparım.

Yahu dürüst olalım eşimizin ailesinden biri çocuğu ile ilgilenmese çocuk televizyonu kırsa biz söylenmez miyiz. Ben söylenirim basit bir şey değil televizyon sonuçta. Eşiniz haklı. Siz de üzerine çok gitmişsiniz. Gitsinler demesi hoş değil ama onu da sinirle söylemiştir.

Konu hortlak değilmiş gibi yaparsak diğer herşeyi geç konu adamın annesi iki haftada bir gelip iki gün kalıyor şeklinde olsa burada linç edilir linç.
Zamanında iyilik ettiler diye adamın tepesinde yaşamak gibi bir lüksleride yok.
İnsanlar iyilik kavramının anlamını bilmiyorlar.
Konu sahibide bilmiyor.
İstiyorki ailem eşime iyilik etti bu yüzden adamın ensesinde boza pişirmeye hakları var!! :/
Kimse kusura bakmasın. Adam haklı.

Off iki senelik konu yahu

Konu 2 senelik ama aynı mantıkla yorumları çok konuda görüyoruz. Sağ duyuya davet etmek varken aman kendini ezdirme, aman sen de ona şunu yap... Valla bu tür yorumları gördükçe haykıra haykıra ağlamak istiyorum, ben evliliğimde tüm anlayışı göstermeye çalıştığım halde yaranamadım, insanlar evliliği böyle hakkından gelme, güç mücadelesi olarak görüp de hala devam ettirebiliyorlar. Vay benim boşa giden emeklerim

Back
X