Eşime nasıl kıyabilirim ki?

Bir sure ayri yasarsiniz ne var ki bunda? Zorunlu goreve giden ve bu sekilde yasayan evli ciftler var. esiniz sonra is bulunca yaniniza gelir
Adami camii avlusuna birakacakmissiniz gibi yazmissiniz valla
Ilahi beni bu durumda güldürdun. Allah'a seni güldürsün inşallah. Aslında haklisiniz bu durumu konuşacağım dediğim gibi sanki beynimin suyu akti o kadar bunaldim iş yerinde

Adamın iş bulabileceği ile isteyin o halde tayini ben asla ayrı kalamam eşimden ayrı gayrı olmaz
Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim şimdi o meseleyi açacağım eşime hepinizden Allah razı olsun çatlayacaktım sayenizde biraz rahatladim

Arkadaşlar merhaba fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki yoksa çıldıracağım. Ben malatyada yaşıyorum 2 yıldır evliyim eşim 1.5 yılın sonunda ancak iş bulabilmişti. Neyse arkadaşlar fakat benim iş yerim o kadar sorunlu ki artik dayamacak gucum kalmadi ve artik kurtulma şansım oldu tayin olabilirim peki eşime nasıl kıyacağım çünkü iş bulana kadar canı çıkmıştı. Şimdi diğer şehirde aynı sorunlar ile karşılaşacak eminim sizce ne yapmalıyım? Calismayinca kendisini kotu hissediyor mesele para degil aslinda .Fikirleriniz benim için çok önemli.
Size bir süre ayrı yaşayın demiş arkadaşlar. Eşiniz yeni işi hazır olana kadar. Ama ayrılık soğukluk getirebilir. Eşiniz bu duruma alışabilir, benden söylemesi. Çok var etrafımda.

Size bir süre ayrı yaşayın demiş arkadaşlar. Eşiniz yeni işi hazır olana kadar. Ama ayrılık soğukluk getirebilir. Eşiniz bu duruma alışabilir, benden söylemesi. Çok var etrafımda.
Cidden mi Allah im ne yapacağım ben nolur yardım et o kadar kötüyüm ki arkadaslar

Ben iş yerimde tabiri caizse mobingin babasına maruz kaldım..tek şansım o dönem açılan yurtdışı görevdi, ben de o ara bir buçuk yıllık evliydim..göreve hak kazandım,2 yıl eşimden ayrı kalmayı göze aldım ve kaçtım..yaşamayan bilmez..Allah yardımcınız olsun..bi süre ayrı yaşama fikri mantıklı,bunu değerlendirin. Tebdil i mekanda ferahlık vardı;)

Çok doğru çünkü işyerine gerçekten çok alıştı. Ve evde huzur kalmadı. Düşünün eşim bile iş yerindeki insanları tanıyor ve gidelim raziyim diyor.peki gittiğimizde o iş bulamazsa bana kinlenir mi sizce

Gitmeden önce mutlaka hayatım iş bulamazsan yine bir süre ararsan seni üzgün görmeye dayanamıyorum, bu iş yeri beni öldürüyor ama sana hiç kıyamıyorum senin icin dayanırım eger sen kalmak istersen, gidince iş bulamazsan bana kızarsan da korkuyorum ben falan süsleyin cümleleri şirin şirin ( yiyecektir :P )

Ben iş yerimde tabiri caizse mobingin babasına maruz kaldım..tek şansım o dönem açılan yurtdışı görevdi, ben de o ara bir buçuk yıllık evliydim..göreve hak kazandım,2 yıl eşimden ayrı kalmayı göze aldım ve kaçtım..yaşamayan bilmez..Allah yardımcınız olsun..bi süre ayrı yaşama fikri mantıklı,bunu değerlendirin. Tebdil i mekanda ferahlık vardı:KK66:

iyi cesaretmiş marion.. 2 sene ne gidebilirim ne eşimi gönderebilirim sanırım.

iyi cesaretmiş marion.. 2 sene ne gidebilirim ne eşimi gönderebilirim sanırım.
Öyleydi walla..arada dönüp ben de ne cesaretmiş diyorum..üstelik çocuk bile yaptık,şimdi kucağımda 14 günlük yavrumla,tek başınayım..ama kolay okumadım,kazanmadım mesleğimi..ya orda kalıp hasta olacaktım(çok sansasyonel bi yerdi şimdi bakanlık bile dava açtı kurum müdürüne,başka bir çalışan mobbing davası açtı,biçok çalışan da türlü türlü hastalıklar edindi..iki yoldan birini tercih edecektim ve çok şükür diyorum şu an tercihime..o kadar çok güzel insanla tanıştım ki :KK37: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :dua:

Öyleydi walla..arada dönüp ben de ne cesaretmiş diyorum..üstelik çocuk bile yaptık,şimdi kucağımda 14 günlük yavrumla,tek başınayım..ama kolay okumadım,kazanmadım mesleğimi..ya orda kalıp hasta olacaktım(çok sansasyonel bi yerdi şimdi bakanlık bile dava açtı kurum müdürüne,başka bir çalışan mobbing davası açtı,biçok çalışan da türlü türlü hastalıklar edindi..iki yoldan birini tercih edecektim ve çok şükür diyorum şu an tercihime..o kadar çok güzel insanla tanıştım ki :KK37: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :dua:

aminn.. hala mı ayrısınız? dön gari :P

Maalesef:KK43: çok az kaldı ama inşallah artık ayrı kalmayız:dua:
ınsallah .. sag salim kavusmayı nasip etsin allahım size..
biz 2 gündür ayrıyız. ilk kez ayrı kalıyoruz. 2 günde vay efendım haber vermedın dıye burnundan getirdim adamın :D
hep hasretten hep :P
** E elus86 sonsuz özür.. biz daldık böyle. affola :)

Arkadaşlar merhaba fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki yoksa çıldıracağım. Ben malatyada yaşıyorum 2 yıldır evliyim eşim 1.5 yılın sonunda ancak iş bulabilmişti. Neyse arkadaşlar fakat benim iş yerim o kadar sorunlu ki artik dayamacak gucum kalmadi ve artik kurtulma şansım oldu tayin olabilirim peki eşime nasıl kıyacağım çünkü iş bulana kadar canı çıkmıştı. Şimdi diğer şehirde aynı sorunlar ile karşılaşacak eminim sizce ne yapmalıyım? Calismayinca kendisini kotu hissediyor mesele para degil aslinda .Fikirleriniz benim için çok önemli.
Ben ilk okudugumda kırılmamaniz icin yorum yapmak istemedim ama sonta dayanamadim

Sadece empqti kurup kendinizibesinizin yerine koyun eger o sekilde iciniz rahatsa yani esinizin sizi bırakip gitmesi sizde kotu bi etki yapmayacaksa gonul rahatligiyla gidin

Ayrı sehirlerde yaşayın diye fikir sunanlara hayret ediyorum. 4 yıllık evliyim ve eşimden iş için en fazla 2 gün ayrı kaldigimda bile cok özlüyorum.
Bence eşinizi birakmaniz doğru olmaz.
Konuşun, belki tasinmak istemez, belki de yeni bi sehir ona da cazip gelir. Ayrica sizin ayni seylerle yeni yerde de karsilasmayacaginizin garantisi yok malesef

Ben bankada memurum arkadaşlarım lojmanda oturuyorum . Eger tayinim cikarsa lojmandan da cikmak zorunda kalir esim. Dayanilmayacak olan sey psikolojik baski cok fazla memleketi burada olan borc harc icinde olan insanlar bile tayinlerini isteyip gittiler. Ki ben burali degilim gurbetteyim yani. Esimle konustum Allah razi olsun ki olur dedi ama içten içe üzülüyor endişeleniyor
İnsan huzurlu olduğu ortamda çalışabilir.Bu huzur senin bütün iletişimlerine yansır.İste tayinini. İnşallah güzel de bir iş ortamına girersin.Eşinde belki biraz arar ama enin de sonunda bir işler yapar.Önemli olan huzur ben hep buna inanırım.Sizin için en hayırlısı olsun inşallah

ınsallah .. sag salim kavusmayı nasip etsin allahım size..
biz 2 gündür ayrıyız. ilk kez ayrı kalıyoruz. 2 günde vay efendım haber vermedın dıye burnundan getirdim adamın :KK70:
hep hasretten hep :p
** E elus86 sonsuz özür.. biz daldık böyle. affola :)
Tecrübe ediniyordur konu sahibi;)
Sizi de Allah kavuştursun, amin:)

Hep sorun vardıysa keşke eşiniz iş bulmadam kesnleştrsediniz. Yada yaşadğnız şehirde iş yeriniz değişebilyorsa değiştirin. Ya da önce eşiniz bulsun gitcğinz şehirde işi. Yani mümkün olanaklar neler bilmyrm

Her iş zor ve stresli
Hiç benim işim basit diyen birini görmedim
Önceki iş yerinizde de sıkıntı yaşadığınızı söylediniz acaba çok mu fazla beklentiniz
Gideceğiniz yerin daha beter olma ihtimali de var üstelik eşinizin işide bozulacak
Ben olsam bu riskleri göze almam

Bankada nasıl bir mobbing uyguluyabiliyorlar ve neden merak ettim doğrusu?
Bende bankacılık mezunuyum.Bankada görev aldım.
Düşünüyorum ne yapabilirler bu kadar kötü diye ?

Ve bende eşimden ayrı bir düzende yasayamazdim herhalde.Zaten çocuklar da var bende.Yani ben tek gidemezdim.
Kötü olmuş keşke eşiniz is ararken sizde tayin işinizi halletmeye calissaydiniz.
Eşiniz ile konuşun açık açık buraya yazdığınız gibi duygularınızi ve korkularimizi anlatın.
O da tayin istediğiniz ilde is bakmaya başlasın. Belki orada daha kolay bulur.

Back
X