ne oldu bu işin sonu walla merak ettim :) bence sen haklısın ben olsam birden iptal ederdim face msn i telefonu filan kırardım heralde :) ama sanırsam oda belki senin bu tavrından hoslanıyo öyle yapıyo çünkü benim kocam öyle kızdırmak çok hosuna gidiyo beni :)
Şu internet çıktı hiçbir sorun lmayan evliliklerde bile sorun çıkar oldu. Ben anlamıyorum yanii face, mail, msn kurcalayıp ne öğrenilecek.
Ben eşimin hiçbir şifresini bilmem merak etmem. Face de zaten resimlerimiz var birlikte çekincesi olsa koymaz, msniyle yanımda da konuşur. Zaten niyeti bozmuş olan adam sana onların şifresini verir dışarıda başka isimle şifreyle yenisini alır yanii yeter ki istesin. Güvenmeyi bileceksiniz kurcalamayacaksınız bana eşim yapsa çok bozulurum mesela nasıl güvenmez diye o da bana yapmaz aynsıını ben eşimin davranışlarına dikkat ederim bana karşı ilgili mi, benimle vakit geçiyormu, yakın arkadaş çevresi beni tanıyor mu, telefonuyla gizli kıonuşmalar yapıyor mu, telini hep saklıyor mu, evde duruyor mu tatilleri yanımda mı geçiriyor ya da nereye gidiyorsaa ben biliyor muyum tanıdığım kişiler mi tamam yani daha ne var..
bugün yemek yerken eşim face imi piri kırmış mailimide dedi. yaaaaaa dedim. sonra bende başka mail adresi aldım face imide düzelttim dedi. bendende hiç şüphelenmemiş. bende bişi demedim. inşallah koca çenemi kapalı tutabilirim. benim işim belli olmaz bigün ansızın o bendim diyebilirim. benden niye şüphelenmedi acaba. kendisine güvendiğimimi düşünüyo. yoksa şifrelerini kırabilecek kadar zeki olmadığımımı. neyse oda onda kalsın. şimdi bunun peşine düşersen bir çuval incire yazık ederim. kocişimle bana ve herkessin kocişiyle kendisine mutluluklar dilerim :)
neden durduk yere söylemek istiyorsun ki, doğrucu davud olmanın manası ne?
anlamamış işte
boşver söyleme.
karşındaki sana çok mu dürüst? şifreleri değiştiriyor sana söylemıyor?
çok haklısın canım ama eşime karşı bi boşboğazım ben hiç bişey saklayamam. zaten bu durumun bukadar uyuzma gidipte şifrelerini kırma nedenimde bu. söylemeyi düşünmüyorum tabi. geleceğin ne getireceği belli olmaz sonra tetikte olmasın her daim dimi ama. :)
bu iyi bir huy değil, çok üzülürsün
bazı şeyleri kendıne saklamayı bilmelisin
sonuçta aldatmadın ya:) alt tarafı şifre kırdın,o da sakmalasın şifresini o zaman
güvenmez sana ve bir şey olsa senden bilir
haklısın bu sefer çenemi tutmalıyım
slm kıslar. Eşim şifrsinin kırıldığını anladı 1 ay falan bişey demedim ve inşallah yapmam dediğim şeyi yaptım :) ben niye bu adamdan hiç bişeyi gizleyemiyorum. Bigün gezip tozuyoruz öle muhabbet iyi aşkımızda depreşmiş. Iltifat şu bu. Dedim eşime şifrelerini ben kırdım. Canın sağolsun bişi buldunmu bari dedi. Yooo bakmadım bile zate güvenmediğim için değil benden bişey saklayamayacağını bilmen için yaptım dedim. Nasıl kırdın dedi. Tabi bende bi havalar demedim ben senin mailine kendi mailimi yazmıştım şifremi unuttum kısmına diye. Tanıdıklarım var onlara adresini söyledim kırdılar bukadar basit dedim. Tabi öyle romantik moddayızki güldük geçtik bu konuya. Sonra eşim sordu yeni şifrem ne diye. Asıl can alıcı kısmı bu şifresini ''oh olsun'' yaptım :))). şimdi o şifreyide değiştirmiş. Ama son koyduğu şifreyide unutmuş. Illa diyo sen yaptın. Oh olsunu deniyom canıma deysin deniyom açılmıyo diyo. Ah benim bu çenem.
Geçen görümceme şikayet ediyo. Kesin yine çikom kırdı benm şifreyi diye. Bide yeni şifremi oh olsun yazmış diyo. Sen demedinmi bana şifremi söylemm çok istersen araştır yok takip et yok çip tak al sana anla karını işte ona göre sakla bişeyşerini bak nasıl buluyorum diye. Sinirden patlıcan gibi oldu :))
kesinlikle tutmalısınkendinle bir anlaşma yap ve sırrını sakla
ooh olsun ...ayy çok hoşsun..gecenin bir yarısı göbişim hopluya hopluya güldüm ...allah da sizi güldürsün emi...
Bu arada yeni şifre ne oldu...hay allah ...felan mı?
kızlar biz çenemizi ne kadar tutabiliriz ki kendimizi sıkarız 1-2-3...sonra bir patlama
"Hayatım ya geçen gün benim şifreme de bişey oldu..
Bazen virüsler değiştirebiliyormuş" falan derseniz inanabilir..
ahh ah 2 güzel iltifatta yelkenler fora((( demeyeydim iyiydi :)
şu avatarına bayılıyorum ya çok komik
cnm benimkide telefon son aramalarını siliyordu. tartıştım gene yaptı. bende onu kıskandıracak şeyler yaptım. sonrada tüm aramalarımı sildim kudurdu. sonra tartıştık. kardeşimle konuşuyodum dedim. o zaman niye sildin aramalarını dedi. sen niye siliyosan ondan sildim dedim. bi zaman sonra yaaa senin tel geçmiş aramaları göstermiyomu dedi. yooo ben siliyorum dedim. en sonunda çok kötü kavga çıktı. sana nispet siliyom dedim. o gün bugündür aramaları silmiyor. telefonu aram geçmişiyle doldu valla :))))))))))
sen benim gibi yap. şifrelerini değiştir. son aramalarını sil. birde gizemli bir havaya gir. bişiler saklıyomuş gibi. görsün bakalım adam delirtmek nasıl oluyomuş:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?