"Hayatım ya geçen gün benim şifreme de bişey oldu..
Bazen virüsler değiştirebiliyormuş" falan derseniz inanabilir..
Bir şey yapmasada şifreleri değiştirip bu benim özelim deme lüksü yok bence.
Sen şifreleri değiştirirsen bende şifreyi kırarım dersiniz olur biter.
Atılan bir imza insanın özel hayatını bitirmez.
Atılan bir imza diğer kişiye özel alana izinsiz girme hakkıda vermez.
Şifre bilmek, face kurcalamak, mail deşmek (bence) çok çirkin ve insanın kendisine yakıştıramayacağı davranışlar.
Eğer ben karşımdaki adama güvenmiyorsam niçin onunla beraberim ki, ona güvenmek için şifrelerine ihtiyacım yok.
Bütün gün herkes işyerinde cinsel anlamda aldatmak ise 10 dk.insan öğlen tatilinde yapar gene yapar.
Eşimle sevgiliyken aynı işyerinde çalışıyorduk ve işyerimize çok yakın bir yerde ev tutmuştuk. Öğlenlerimizi orada geçiriyorduk şimdi soruyorum birimizden biri evli olsa idi eşlerimiz bunu bile bilebilir miydi ?
Güven, güven, güven.
Güven yoksa şifre bilseniz ne olur, şifre bilmeseniz ne olur.
Hemcinslerimin gerçekten böyle şeylere takmasını anlamıyorum çünkü yapacak adam yada kadın her halükarda yapar.
...
bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum.
...
eşimle zorlu bir süreç geçirdik dırdır kavga inatlaşma o bnim canımı yakar ben iki katını yaparım falan. en son eşim face hotmail ve telefon pin kodunu değiştirdi. yeter benim özelim artık diye. resmen kuduruyorum. arkadaşıma söyledim ikimizinde çok samimi arkadaşıdır. oda pin kodu saklayan telefonu sesssizde olan adamdan korkucaksın ama x de hiç öle bişi yapıcak biri değil. sen yinede gözünü ayırma dedi. eşim öle netten falan pek anlamaz bunun zamanında mail adresinide ben almıştım. orayada bilgi maili olarak kendiminkini yazmıştım. şifreler değişeli uzun zaman oldu. dünde şeytan dürttü şifreleri kırdım. ama tertemiz face i. üstelik istese arkadaş ble ekleyebilir. çünkü sinirleip kendisini engellemiştim ve onu göremiyorum face imden. mesajlarına baktım. arama geçmişinde bile tek falso yok. hata kendisine arkadaşlık isteği yollayanları bile yoksaymış eklememiş.uzun zamandırda allah bozmasın aramız eskisi gibi çok iyi maşallah diyim. kesin girmeye çalışınca beni arıycak. sinirlimi olur acaba. bide pis bi huyu var gülüyo mesela şaka yapar gibi bende gülüyorum sonra suratı birden kızgınlaşıyo öfkeleniyo ben suratımda o salak gülme ifadesiyle kalıyorum. offf hiç söylemesemmi. yoksa o yanımdayken kurtarmış gbimi yapsam bide gülerim ben. ahhh ah niye güvenmezsin kocana. ama napıyım sırf beni kıskançlıktan kudurtmak için yapmadığı şey kalmadı.
sorarsa ne desem acaba. bide şifre koymuşumki yeni onu görse dahada sinirlenecek. dalga geçer gbi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?