Eşiniz sizden gizli doktora gittiğine, size söyşemediğine ve sizdeb gizli kullandığına göre işte bu tavrınızdan, kızmanızdan korknuşta o yüzden dememiş çünkü sizin dırıdırınızı çekecek biz çocuk düşünüyoruz da sen ilaç alıyorsun diye. Antidepresan zaten sadece unutkanlıktan verilmez. Herşeyi ben çekiyorum diyorsunuz ama çocuğunuz olmadığı için ve her aldığı ilaçta bir antibiyotikte bile eşinize çatıyorsunuz ruhen kendini kötü hissetmiş olabilir. Çoğu dr anne baba adaylarının önce ruh halinin iyi olması gerektiği sonra tedaviye başlanması gerektiini söylerler. Çocuk olayından önce eşinizle ilgilenseniz, anlayışlı davransanız her ilaç almasında tepki göstereceğinize sağlığını önemseseniz o sizin çocuğunzun babası olacak. Biz de çocuk tedavisi görüyorduk eşim böbrek taşı düşürdü ilaç kullanmak zorunda kaldı 3 ay ne deseydim sık dişini tedavi mi var deseydim bir ara ben stresten panik atak yaşamaya başladım yine böyle ilaç kullandım ertelendi eşim bana kızsa mıydı senin yüzünden ertelendi diye eşim senin sağlığın önemli dedi bana size eşiniz aynısını yapsa ilaç kullanmak zorundasınız diye parlasa ne hissedersiniz kendinizi önemsiz hissederdisiniz, tüm değerinizin bebekten ibaret olduğunu düşünürsünüz. İşte eşinizde tam böle düşünüyor artık tüm hayatınızın bebekten ibaret olduğunu, sizin oan değer vermediğini hissetmiş ve antidepresan almak zorunda kalmış ne biliyorsunuz belki doktora derdini anlattı dr da bu ilacı verdi. Ayrıca buradaki yorumlara karşı cevabınız da çok itici. İşte tüm sorun bu tavrınızda.