- Konu Sahibi boldredline
Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.
Ayy ne kadar büyütmüşsünüz ya alt tararı antidepresan, üstelik doktor vermiş reçeteli ilaç almış gidip eroin mi kullanmış..Ayrıca antidepresanın çocuk tedavisine olumsuz etki edecğini hiç sanmıyorum, ne kadar güzel doktor seratonin yani mutluluk hormonu artıtrıcı vermiş ben doktoruma yalvardığım halde vermiyor, en son panik atak krizimde vermişlerdi uuu havalarda uçtum valla :)) İsim vermiycem ama müthiş bir haptı :))
Hiç affedesim yok da ne demek işte sizin bu üslubunuzdan çekinip saklamıştır adamcaaaz. Varya bu hareketlerinizle tavrınızla adamları böyle gizli gizli şeyler yapmaya sevkediyorsunuz..