• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime olan güvenim sarsıldı

Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.

Ayy ne kadar büyütmüşsünüz ya alt tararı antidepresan, üstelik doktor vermiş reçeteli ilaç almış gidip eroin mi kullanmış..Ayrıca antidepresanın çocuk tedavisine olumsuz etki edecğini hiç sanmıyorum, ne kadar güzel doktor seratonin yani mutluluk hormonu artıtrıcı vermiş ben doktoruma yalvardığım halde vermiyor, en son panik atak krizimde vermişlerdi uuu havalarda uçtum valla :)) İsim vermiycem ama müthiş bir haptı :))

Hiç affedesim yok da ne demek işte sizin bu üslubunuzdan çekinip saklamıştır adamcaaaz. Varya bu hareketlerinizle tavrınızla adamları böyle gizli gizli şeyler yapmaya sevkediyorsunuz..

canım ılk basta kendını tam anlamıyla ıfade edebılmıs olsaydın belkıde bukadar onyargılı yorumlar yazılmıyacaktı ılk sayfayı okuyan senı sımarık olayları gozunde buyuten bırı olarak algıladı sayfaları okudukca ısın aslını anladım ben esıne neden kızdıgını vs vs bazı ınsanlar ılac kullanmayı sever kendını sureklı hasta zanneder belkıde esın depresyondadır:26:
RABBIM en yakın zamanda sana bır bebış nasıp eylesın ınsallah
eşim hala sadece unutkanlık için gittiğini ısrarla tekrar ediyor. ve ben istemediğim halde kanıt getireceğini söylüyor.
ama iş yerinde mutsuz eşim eğer benden başka bişey saklamıyorsa sorun işle alakalı.
eleman eksikliğinden dolayı istemediği ve çok iyi anlamadığı bi departmanda çalışıyor.
serototnin eksikliği varsa muhtemelen bundan kaynaklı.

canım sayfanın ilk başında olayın şokundaydım eşimle konuşunca birbirimizi üzüp tartışıyorduk.
ben de konuşmayı bıraktım ve iki gözüm iki çeşme o ilk satırları yazdım.
ve bu bdv ye çoğu insan bu ruh haliyle yazıyor.
belki benimki bi örnek olur ve arkadaşlar daha anlayışlı olmaya çalışır.

sağolsun blakk_swan arkadaşım ve bir kaç arkadaş daha sakinleştirici telkinlerde bulundu. gerek burdan gerek özelden.
şu an daha sakinim..
eşim gitmek istemiyor yeni bi ddoktora şu an onu ikna etmeye çalışıyorum.
her şey yolunda artık.
sorun çözüldüğüne göre konuyu da kapatabilirim tabi nasıl kapatıldığını bulabilirsem. :)

Merak etmeyin, zaten doktor da leblebi niyetine vermemistir o hapi.
Doktor olan o. Musade edin de sizden daha iyi teshis koyup tedaviye karar verebilsin. :ssz:
Esinizin neden soylemedigini biz hepimiz anladik, siz nasil anlamadiniz ki...
Soyleyip kendi basini agritmak, derdine dert eklemek istememistir adamcagiz.

eşim hala sadece unutkanlık için gittiğini ısrarla tekrar ediyor. ve ben istemediğim halde kanıt getireceğini söylüyor.
ama iş yerinde mutsuz eşim eğer benden başka bişey saklamıyorsa sorun işle alakalı.
eleman eksikliğinden dolayı istemediği ve çok iyi anlamadığı bi departmanda çalışıyor.
serototnin eksikliği varsa muhtemelen bundan kaynaklı.

canım sayfanın ilk başında olayın şokundaydım eşimle konuşunca birbirimizi üzüp tartışıyorduk.
ben de konuşmayı bıraktım ve iki gözüm iki çeşme o ilk satırları yazdım.
ve bu bdv ye çoğu insan bu ruh haliyle yazıyor.
belki benimki bi örnek olur ve arkadaşlar daha anlayışlı olmaya çalışır.

sağolsun blakk_swan arkadaşım ve bir kaç arkadaş daha sakinleştirici telkinlerde bulundu. gerek burdan gerek özelden.
şu an daha sakinim..
eşim gitmek istemiyor yeni bi ddoktora şu an onu ikna etmeye çalışıyorum.
her şey yolunda artık.
sorun çözüldüğüne göre konuyu da kapatabilirim tabi nasıl kapatıldığını bulabilirsem. :)
canım sen esıne bol bol cıkolata yedır serotonın salgılasın bol bol :1:
canım bıze ulasın bolumunden msj yaz alt tarafta ole bır bolum var

Öyle yorumlar varkı sınırlenmemek elde degıl sankı konu sahıbesının esını ondan ıyı tanıyorlar gıbı ahkam kesmıyolarmı :33:
kadının esı daha oncede gızlıden kalp ılacı kullanmıs bıseylerı saklama huyu var bebek ıstıyolar hu hu okuyomusunuz tık tık tık eyi günler hanımlar:27:adamın sıpermı zaten kalıtesızmıs bıde antıdepresan kullanacak borumu sankı?sankı vıtamın alıyomus adam tobe yarabbım ya:19:bebek istıyolar belkıde kadın her ay hamıle kalamadı dıye uzuluyo esıde gızlıden antı depresan kullandıgını gorunce bı an uzulmus buraya ıcını dokmek ıstemıs bunu anlamak bukadar zormu?
bebek sahıbı olmak ısteyıpte olamayan ınsan zaten ruhen cokuntu ıcınde oluyor bıraz daha anlayıslı olmayı deneyın bı zahmet.

Son düzenleme:
evet biliyorum zaten üzerine titrerim.
ne problemi varsa ona iyi gelecek yiyeceklerden yaparım.
kabızlık problemi varsa o gider musil ilacı alrı ben geceden kaysı erik kurusu ıslatır başucuna koyarım.
eğer doktor ilacı yazar yazmaz benle paylaşsaydı muhtemelen bi doktora daha gitmesini ister eğer o da illa kullan derse kullanırdık. ama hiç bi test yapmadan ilaç verilmiş, bana söylenmemiş, o derdini birlikte atlatmamışız. olay sadece çocuk meselesi değil.
eşimin annesinin pimpirikliliğinden kalma ilaç ve tahlil sonucu saklama özelliği var.

daha çocuk bile istemezken de benden habersiz kalp ilaçları kullanmış. aynı problemi o zaman da yaşadık.
eşimde hepatit c çıktı eğer sonucu yanımda telefondan öğrenmeseydim onu da saklayacaktı.

işte kızdığım şeyler bunlar.

biz eş değil miyiz bu konuda hassaslığımı bile bile neden saklıyor.
neden kendisi benim herşeyimi biliyor ve bilmek istiyor kendisi saklıyor.

Eğer eşiniz sizden birşey saklıyorsa bunun nedenini eşinizde değil de kendinizde arayın Allah size sağlıklı bir evlat versin ama siz eşinize çocuğunuz gibi davranıyorsunuz sonuçta o bir birey doktora kendide gidebilir.Sizin tepkilerinizden dolayı saklıyor Allah size bir evlat nasip etmişse eğer ne ilaç kullanırsanız kullanın olur yine de

Back
X